Електроника

Игри и конзоли

Област
Населено място
Вид
Състояние
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
136 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
Игри за Playstation 2 PS2 | Игри и конзоли | гр. Бургас
Игри за Playstation 2 PS2
Цена
15 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 часа
Оригинални игри за PLAYSTATION 2 с кутийка и книжка. Бяха на сина ми, който спря да играе. В добро състояние са. Tony Hawk’s UNDERGROUND 2 - 15 лв. Tom Claney’s SPLINTER CELL PANDORA TOMORROW - продадена Syphonfilter THE OMEGA STRAIN - продадена
Плейстейшън под наем, наем на плейстейшън, под наем плейстейшън | Игри и конзоли | гр. Варна
Плейстейшън под наем, наем на плейстейшън, под наем плейстейшън
Цена
10 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: стелиян иванов,  преди 7 часа
ПЛЕЙСТЕЙШЪН 3 И ПЛЕЙСТЕЙШЪН 4 ПОД НАЕМ. Конзолите се предоставят под наем само и единственно за ВАРНА ЖК. ВЛ. ВАРНЕНЧИК! Заявки за наем само на мобилния телефон. УСЛОВИЯ ЗА НАЕМ НА ПЛЕЙСТЕЙШЪН 3: - лична карта отговаряща на адреса за където се поръчва. УСЛОВИЯ ЗА НАЕМ НА ПЛЕЙСТЕЙШЪН 4: - лична карта отговаряща на адреса за където се поръчва. - депозит (възвръщаем след наема) - 180лв - телевизор с HDMI порт Видеоигрите са окомплектовани с по 2 джойстика, всички нужни кабели и букси според вашият тв. Самите игри са безплатни и се избират на место при наемането на видеои..
Игри за плейстейшън 4, игри за пс4, игри за ps4, игри за playstation 4 | Игри и конзоли | гр. Варна
Игри за плейстейшън 4, игри за пс4, игри за ps4, игри за playstation 4
Цена
20 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: стелиян иванов,  преди 7 часа
Всичко относно плейстейшън - конзоли, игри, аксесоари и друго на много изгодни цени: ’’Плейстейшън Игри Варна’’-фейсбук, ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАС ИГРИ ЗА PS4 (в редки случай съм склонен на бартери) Дисковете са в ОТЛИЧНО състояние. Цените са окончателни. На около 7 дни добавям нови заглавия 2-10броя. В редки случай във Варна доставям лично (само в удобно за мен време и място ) извън града доставката е с куриерска фирма Еконт. Цената варира 3-7лв. ( с опция за преглед преди заплащане) ПОРЪЧКИ ТУК (на съобщение) игри за пс4, игри за плейстейшън 4, игри за playstation 4, игри за ps..
плейстейшън 2 пс2 playstation 2 ps2 | Игри и конзоли | гр. Варна
плейстейшън 2 пс2 playstation 2 ps2
Цена
80 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: стелиян иванов,  преди 7 часа
Всичко относно плейстейшън - конзоли, игри, аксесоари и друго на много изгодни цени: ’’Плейстейшън Игри Варна’’-фейсбук ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАС за 80лв получавате: -конзола -свързващ кабел към тв и захранващ -контролер (в този случай ще можете да играете само с оригинални дискове) за 100лв получавате: -конзола -свързващ кабел към тв и захранващ -контролер -хакната мемори карта -2 записани игри по избор ( в този случай ще можете да си играете игри свалени от нета) - допълнителни игри 2лв за брой ПРЕДЛАГАМ ВСЯКАКВИ ДРУГИ АКСЕСОАРИ НА СУПЕР СИМВОЛИЧНИ Ц..
плейстейшън 3 ps3 playstation 3 пс3 | Игри и конзоли | гр. Варна
плейстейшън 3 ps3 playstation 3 пс3
Цена
194 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: стелиян иванов,  преди 7 часа
Всичко относно плейстейшън - конзоли, игри, аксесоари и друго на много изгодни цени: ’’Плейстейшън Игри Варна’’-фейсбук ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАС Конзолата е в ОТЛИЧНО визуално и техническо състояние!!! без бартери, цената е крайна комплект: -плейстейшън -един контролер -кабел към телевизора с висока резолюция -кабел захранващ -кабел за зарядка на контролера НЕ Е отварян за каквито и да е сервизни манипулации, не е хакван, с гаранционен стикер!!! за Варна тест на место, извън града с Еконт с опция за преглед и тест - доставката ще е 6-11лв
Продавам плейстейшън 4, пс4,playstation 4,ps4 | Игри и конзоли | гр. Варна
Продавам плейстейшън 4, пс4,playstation 4,ps4
Цена
469 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: стелиян иванов,  преди 7 часа
Всичко относно плейстейшън - конзоли, игри, аксесоари и друго на много изгодни цени: ’’Плейстейшън Игри Варна’’-фейсбук, присъединете се към нас КОНЗОЛА плейстейшън 4, пс4,playstation 4,ps4 Конзолата е в ОТЛИЧНО визуално и техническо състояние!!! Без бартери, цената е крайна комплект: -плейстейшън-500GB -един контролер -кабел към телевизора с висока резолюция -кабел захранващ -кабел за зарядка на контролера НЕ Е отварян за каквито и да е сервизни манипулации, с гаранционен стикер!!! за Варна тест на место, извън града с Еконт с опция за преглед и тест - дост..
Записани игри, копия игри | Игри и конзоли | гр. Варна
Записани игри, копия игри
Цена
2.50 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: стелиян иванов,  преди 7 часа
Всичко относно плейстейшън - конзоли, игри, аксесоари и друго на много изгодни цени: ’’Плейстейшън Игри Варна’’-фейсбук ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАС ЗАПИСАНИ ИГРИ ЗА PS2 игрите са предназначени за: -плейстейшън 2 с монтиран чип -плейстейшън 2 който има хак в мемори картата (ако нямате такава - оригинална при мен на сони 25лв-поставяте и играете без каквито и да е сложнотии) Цената им е: - до 10 диска включително по 3лв на диск - 11 и по-вече по 2,50лв на диск Налични заглавия около 150 бр. Минимална поръчка 5 заглавия. Игрите са от всякакъв жанр коли, приключенски, екшън, ..
игри плейстейшън 3, ps3, playstation 3, пс3 | Игри и конзоли | гр. Варна
игри плейстейшън 3, ps3, playstation 3, пс3
Цена
10 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: стелиян иванов,  преди 7 часа
Всичко относно плейстейшън - конзоли, игри, аксесоари и друго на много изгодни цени: ’’Плейстейшън Игри Варна’’-фейсбук ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАС !!! ЦЕНИТЕ НЕ ПОДЛЕЖАТ НА КОМЕНТАР!!! Игрите са оригинални! Каталога се обновява на всеки 5 дни с нови заглавия - минимум 20 бр!!! за Варна игрите се доставят лично при удобно за мен време и място. Извън града доставка с Еконт с опция за преглед доставката Aliens vs Predator Aliens Colonial Marines Assassin’s Creed Assassin’s creed 2 Assassins Creed 3 Assassins Creed Brotherhood Assassin’s Creed Revelations Assassins ..
Нов контролер за плейстейшън 3, джойстик ps3, playstation 3, пс3 | Игри и конзоли | гр. Варна
Нов контролер за плейстейшън 3, джойстик ps3, playstation 3, пс3
Цена
50 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: крумов,  преди 7 часа
Всичко относно плейстейшън - конзоли, игри, аксесоари и друго на много изгодни цени: ’’Плейстейшън Игри Варна’’-фейсбук ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАС Контролера е чисто нов неразопакован. Продава се без кабел за зарядка, може да си го поръчате отделно при мен за 5лв или просто да си го закупите от всеки магазин за ел. елементи. За Варна доставям лично в удобно за мен време и място. Извън града с Еконт доставка 4-7лв в зависимост офис/адрес. С опция за преглед и евентуално тест преди заплащане.
аксесоари за ps1,ps2, ps3,ps4, psp, плейстейшън, playstation | Игри и конзоли | гр. Варна
аксесоари за ps1,ps2, ps3,ps4, psp, плейстейшън, playstation
Цена
7 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: крумов,  преди 7 часа
Всичко относно плейстейшън - конзоли, игри, аксесоари и друго на много изгодни цени: ’’Плейстейшън Игри Варна’’-фейсбук, ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАС АКСЕСОАРИ ЗА PS1,PS2,PS3, PS4,PSP Артикулите са тествани, в нормално работно състояние, добавям периодично нови артикули ако не виждате на снимката това което търсите или не е упоменато в текста попитайте за наличност: -саунд система състояща се от 3 тонколони с универсален жак подходяща за озвучаване на видеоигра, уредба, компютър мощна перфектна-40лв -саунд система състояща се от 2 тонколони с универсален жак подходяща за озвучава..
оригинални игри за плейстейшън 2, games ps2,playstation 2, пс2 | Игри и конзоли | гр. Варна
оригинални игри за плейстейшън 2, games ps2,playstation 2, пс2
Цена
7 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: крумов,  преди 7 часа
Всичко относно плейстейшън - конзоли, игри, аксесоари и друго на много изгодни цени: ’’Плейстейшън Игри Варна’’-фейсбук ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАС ЗА ПОРЪЧКИ НАД 30 ЛВ ПОДАРЪК 1 ИЛИ 2 ДИСКА игрите отбелязани с ’’+’’ са за бъз контролери- контролерите се продават оттделно за 8лв Игрите са оригинални! Каталога се обновява на всеки 10 дни с нови заглавия - минимум 20 бр!!! за Варна игрите се доставят лично извън града доставка с Еконт с опция за преглед доставката варира 4-7лв
Хаквам всички видове PSP | Игри и конзоли | гр. Бургас
Хаквам всички видове PSP
Станко
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Станко,  преди 7 часа
Хаквам PSP 1000,1004,2000,3000,3004 и PSP GO За да може да се хакне PSP-то изисква наличие на карта с памет. Също за да се хакне PSP-то, версията на фирмуера трябва да е или 6.60 или до 6.60 Хаквам с най-новата версия хак за да можете да играете най-новите игри! Също качвам игри по избор след хака, и обяснявам как се качват! PSP 1000,1004,2000,3000,3004 -20 лв PSP GO-25 лв
Продавам Battlefield 4 Premium Edition PS4 | Игри и конзоли | гр. София
Продавам Battlefield 4 Premium Edition PS4
Цена
60 лв.
гр. София, обл. София,  преди 7 часа
1.Battlefield 4 Premium Edition - 60лв. (цена в магазин 119лв.) - Играта е със страхотен мултиплейър режим. Изданието е подходящо за колекция, както и заради безупречното състояние на диска и кутийката което е неразличимо от ново. За София лично предаване, за страната изпращам с Еконт с опция за преглед и тест който желае.
Дрон, HC601, С камера, 2.4Ghz, 6 осов жироскоп, 4CH - 72012 | Игри и конзоли | гр. Бургас
Дрон, HC601, С камера, 2.4Ghz, 6 осов жироскоп, 4CH - 72012
Цена
150 лв.
компютърен сервиз ”Синтакс” Бургас, Меден рудник
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: компютърен сервиз ”Синтакс” Бургас, Меден рудник,  преди 7 часа
Гаранция: 2 години Вграден 6 осов жироскоп Функция нощен полет 2.4Ghz безжично дистанционно управление 4 канала 0.3MP камера Време за зареждане - около 50 минути Време за полет - 5 - 6 минути Работна дистанция - около 60 метра LED подсветка Функции - Нагоре / Надолу / Налява/ Надясно/ Страничен полет / 3D Flip / Бутон за автоматично връщане / Headless функция Размер: 330 x 330 x 80mm
Безжичен джойстик, Bluetooth, Dobe TI-582, Черен | Игри и конзоли | гр. Бургас
Безжичен джойстик, Bluetooth, Dobe TI-582, Черен
Цена
50 лв.
компютърен сервиз ”Синтакс” Бургас, Меден рудник
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: компютърен сервиз ”Синтакс” Бургас, Меден рудник,  преди 7 часа
Сервиз и продажба на лаптопи, компютри, монитори и компютърни аксесоари. Безжичен контролер с Bluetooth Без необходимост от инсталиране на драйвери Вградена литиево-йонна батерия с капацитет 400mAh Телескопична стойка, съвместима с смартфони до 5.5 инча. Индикатор за нивото на батерията Съвместим с Android, iOS, WinXP, Win7, Win8, Win10, Adroid TV box, Android TV
Memory Stick Pro Duo Psp адаптор за microsd карти - 2 слота | Игри и конзоли | гр. Асеновград
Memory Stick Pro Duo Psp адаптор за microsd карти - 2 слота
Цена
4.99 лв.
гр. Асеновград, обл. Пловдив,  преди 8 часа
Поддържа до 2 х 16 GB. Съвместим с Sony Playstation Portable. Съвместим с Sony Playstation Portable (PSP) модели 1001 / 1002 / 1003 /1004; 2001 / 2002 / 2003 / 2004; 3001 / 3002 / 3003 / 3004. Не е съвместим с PSP GO.
Rondaful MicroSD Card Class 10 16GB | Игри и конзоли | гр. Асеновград
Rondaful MicroSD Card Class 10 16GB
Цена
15.99 лв.
гр. Асеновград, обл. Пловдив,  преди 8 часа
Оригинални Rondaful 16 GB MicroSDHC Memory Card Class 10/UHS1 Flash технология на Samsung Class: 10/UHS1 Капацитет: 16 GB Размер: 11 x 15 x 0.8 mm Transfer rate: max 40MB/s+ (Maximum transfer/reading speed up to 80MB/s under USB3.0)
Карта памет за PlayStation 2/PS2/PS 2/ПС2/ ПС 2 + подарък | Игри и конзоли | гр. Бургас
Карта памет за PlayStation 2/PS2/PS 2/ПС2/ ПС 2 + подарък
Цена
11 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 9 часа
Ако закупите карта памет от мен, ще получите подарък 2 бр. силиконови капачета/тапи за контролера. Ако искате втори комплект силиконови капачета/тапи - цена 3 лв за 1 чифт. Картите са НОВИ (в опаковка блистер/картон). Картата памет позволява да се запаметят нивата от игрите, които са преминати и при следващото пускане не се налага да се започва отначало. Спецификация: Обем памет: 8 MB, 16 MB, 32 MB, 64 MB Цвят: черен Размери: 55 * 42 * 7 мм Тегло: 10 г. Цени: 8 MB - 11 лв 16 MB - 14 лв 32 MB - 17 лв 64 MB - 20 лв Ако Ви интересуват игри за ”хакната” конзола ..
Sony psp 3004 wi-fi | Игри и конзоли | гр. Бургас
Sony psp 3004 wi-fi
Цена
178 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 10 часа
Имам го от ново. Ползвано е много малко. Има WI-FI и хак. Кабелите са TV и компа
игри ps3 | Игри и конзоли | гр. Шумен
игри ps3
Цена
15 лв.
гр. Шумен, обл. Шумен,  преди 10 часа
call of duty-modern warfare 2, dancestar party, borderlands 2, great battles mediaval, medal of honor- limited edition, call of duty -mw3, sniper elite, battlefield 4,killzone 3,book of spells, battlefield- bad company 2,endwar, mag, ghost recon-advanced warfighter, max payne 3. Всички са по 15лв бр. При закупуване на всички заедно цената е 210лв една игра бонус.
игри ps2 | Игри и конзоли | гр. Шумен
игри ps2
Цена
10 лв.
гр. Шумен, обл. Шумен,  преди 10 часа
smack down just bring it, dynasty warriors 4, spartan total warrior,star wars starfighter. Всички са 4бр. по 10лв. за бр.
xbox 360 | Игри и конзоли | гр. Шумен
xbox 360
Цена
45 лв.
гр. Шумен, обл. Шумен,  преди 10 часа
xbox 360 3бр за части + захранващ и HDMI кабел по 45лв бр светят 4 ринга червено на двете на едната 3 ринга при закопуване на всичко заедно по 40лв бр подарък playstation 2 за части. Wereless networking adapter за XBOX360 работещ 30лв.
PSP хакнато с 19 игри | Игри и конзоли | гр. Пловдив
PSP хакнато с 19 игри
Цена
90 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 22 часа
Конзолата е в състояние отлично. С кутия, оригинално зарядно и карта памет, на която са качени 20 игри. Някои съм снимал, а пълен списък с игрите има на последната снимка
PlayStation 2 + 8 Игри | Игри и конзоли | гр. София
PlayStation 2 + 8 Игри
Цена
90 лв.
гр. София, обл. София,  преди 22 часа
Play Station 2 PS2 Slim - перфектно работещ. Към конзолата вървят: два джойстика, мемори карта, всички нужни кабели и 8 диска с игри бонус. Call Of Duty 2: Big Red One True Crime: New York City Shrek 2 The Sims 2: Castaway The Mark of Kri Ben 10 Protector of Earth Medal of Honor: Vanguard The Shield
PlayStation 2 + HACK и 10 игри | Игри и конзоли | гр. Варна
PlayStation 2 + HACK и 10 игри
Цена
110 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 22 часа
Play Station 2 PS2 - перфектно работещ. Към конзолата вървят: два джойстика, оригинална мемори карта, всички нужни кабели и 10 от най-забавните игри. Играта е хакната и можете да си записвате игри. GTA San Andreas Need For Most Wanted Black Edition Gran Turismo 4 God of War 1 God of War 2 Mortal Kombat Armageddon Street Fighter Tekken 5 FIFA 12 SmackDown vs.RAW 2011
Дискове за PlayStation 3 | Игри и конзоли | гр. София
Дискове за PlayStation 3
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  преди 22 часа
PS3 игри: GTA V - 45лв GTA IV - 25лв Hunted: The Demon’s Forge - 20лв Resident Evil - 15лв Play Simpsons Games - 10лв F1 Race Stars - 15лв KILLZONE 3 - 15лв RESISTANCE 2 - 15лв Call of Duty: Modern Warfare 3 - 20лв FIFA 13 - 15лв Pro Evolution Soccer 2014 - 15лв Medal Of Honor Frontline PS3 - 15лв Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier - 15лв Pro Evolution Soccer 2010 - 10лв Driver San Francisco - 10лв
GTA IV: Liberty City | Игри и конзоли | гр. София
GTA IV: Liberty City
Цена
25 лв.
гр. София, обл. София,  преди 22 часа
Grand Theft Auto: Liberty City - в перфектно състояние. Имам още доста интересни дискове за Play Station 3, който можете да погледнете в профила ми.
PlayStation 2 дискове | Игри и конзоли | гр. София
PlayStation 2 дискове
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  преди 22 часа
PS2 игри - 10лв диск True Crime: New York City Call of Duty: Finest Hour Call Of Duty 2: Big Red One Call of Duty 3 Full Spectrum Warrior Medal Of Honor Frontline Medal of Honor: Vanguard Crash Twinsanity Black Burnout Dominator Shrek 2 The Sims 2: Castaway The Sims 2: Pets Canis Canem Edit (Bully) Hitman 2: Silent Assassin Commandos 2 men of courage Naruto Uzumaki Chronicles 2 The Mark of Kri Second Sight Killzone Prisoners of War Tiger Woods pga tour 2005 Singstar R& B Soul Reaver 2 The Shield Dynasty Warriors 6 Ben 10 Protector of Earth
Playstation 2 захранване (зарядно) | Игри и конзоли | гр. София
Playstation 2 захранване (зарядно)
Цена
20 лв.
гр. София, обл. София,  преди 22 часа
Захранване (зарядно) за play station 2 слим. Тествано и напълно работещо. PS2 Playstation 2 пс2
Sony PlayStation 2 Slim + 5 диска | Игри и конзоли | гр. София
Sony PlayStation 2 Slim + 5 диска
Цена
80 лв.
гр. София, обл. София,  преди 22 часа
Play Station 2 PS2 Slim - перфектно работещ. Към конзолата вървят: джойстик, всички нужни кабели и 5 диска с игри бонус. The Sims 2: Pets Killzone Call of Duty 2: Big Red One Crash Twinsanity Burnout Dominator
« Предишна | 12345 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.