Електроника

Аудио техника

Филтри
Област
Населено място
Вид
Състояние: Втора употреба
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
310 обяви
Втора употреба
СнимкиЗаглавие на обявата
CD-Sony,Teac,Pioneer | Аудио техника | гр. Пловдив
CD-Sony,Teac,Pioneer
Цена
123 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 час
Продавам тези модели плеяри 1.CD-Pioneer PD-106 Плеяра работи нормално, визуално е 8/10. инфо за него на следният линк-http://www.hifiengine.com/manual_library/pioneer/pd-106.shtml цена-40лв. 2,CD-Teac P3100 Работи отлично, изключително стегнат звук и прекрасни високи. Визуално е 9/10 почети като от магазина. инфо за него на този линк-http://www.manualscenter.com/manuals/teac/cdp3100-service-manual.html#.V2LEy1KpyC5 цена-70лв. липсва дистанционното 3,CD-Sony CDP-XE700 Работи прекрасно, страхотно мек и гладък звук. Визуално е 9/10 почети като от магазин. инфо за него на този линк-http://www.hif..
Еквалайзер/аналайзер | Аудио техника | гр. Бургас
Еквалайзер/аналайзер
Цена
78 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 час
Аудио Dynamics Corporation (ADC). Преминал е профилактика намаля и увеличава с 15 децибела, леки забележки по капака.435 мм ширина, свети.
CD / DVD плеъри и декове, директен внос от Англия! За информация и цени натиснете тук! | Аудио техника | гр. Пловдив
CD / DVD плеъри и декове, директен внос от Англия! За информация и цени натиснете тук!
luky
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: luky,  преди 3 часа
Техниката, която продавам е тествана и ако е било ремонтирано нещо е опоменато, а не го крия както правят други!!! Всичко е купено лично от мен от Англия от пазари, магазини и сайтове за онлайн търговия, а не събирано по улиците на някои западноевропейски страни или купено на килограм от някои търговци в БГ!!! Налични следните модели: 1. Speakercraft Mode Jukebox One - Американски хай-енд музикален сървър/плеър/рекордър с 160 Gb HD, USB, интернет. Отлично техническо състояние, има драскотини по капака и 2-3 дребни забележки по панела, липсва дистанционното. На харда има записана 148 Gb муз..
Висококачествени СД плейъри- директен внос от Англия и Швейцария! | Аудио техника | гр. Пловдив
Висококачествени СД плейъри- директен внос от Англия и Швейцария!
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Райчев,  преди 3 часа
Повече данни-снимки,технически характеристики и цени на сайта ми: http://raichevaudio.wordpress.com/
Висококачествени тунери, директен внос от Англия! За информация и цени натиснете тук! | Аудио техника | гр. Пловдив
Висококачествени тунери, директен внос от Англия! За информация и цени натиснете тук!
luky
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: luky,  преди 4 часа
Техниката, която продавам е тествана и ако е било ремонтирано нещо е опоменато, а не го крия както правят други!!! Всичко е купено лично от мен от Англия от пазари, магазини и сайтове за онлайн търговия, а не събирано по улиците на някои западноевропейски страни или купено на килограм от някои търговци в БГ!!! Налични следните модели: 1. YAMAHA T-7 - Висококачествен рядък топ модел ретро тунер от 1980 г., алуминиев панел, 10 станции памет, скала за силата на сигнала, Signal To Noise Ratio 85db (Stereo), 90db (Mono), Harmonic Distortion - 0.03% (Mono), 0.04% (Stereo), 86 x transistors, 20 x..
Висококачествени  грамофони и тунери-директен внос от Англия и Швейцария! | Аудио техника | гр. Пловдив
Висококачествени грамофони и тунери-директен внос от Англия и Швейцария!
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Райчев,  преди 4 часа
Повече данни-снимки,технически характеристики и цени на сайта ми: https://raichevaudio.wordpress.com/ Аудио техника от висок клас - лампови и транзисторни усилватели и ресивъри, предусилватели, моно и стерео лампови и транзисторни стапала, грамофони,касетни декове и ролкови магнетофони, тонколони и други маркови апаратури. Професионална озвучителна апаратура за дискoтеки, ресторанти, зали, училища, киносалони и купони- наем, продажби, сервиз, транспорт, монтаж, настройки. Нови и втора употреба.
Аудио системи, директен внос от Англия! За информация и цени натиснете тук! | Аудио техника | гр. Пловдив
Аудио системи, директен внос от Англия! За информация и цени натиснете тук!
luky
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: luky,  преди 4 часа
Техниката, която продавам е тествана и ако е било ремонтирано нещо е опоменато, а не го крия както правят други!!! Всичко е купено лично от мен от Англия от пазари, магазини и сайтове за онлайн търговия, а не събирано по улиците на някои западноевропейски страни или купено на килограм от някои търговци в БГ!!! Налични следните модели: 1. MARANTZ Slim Series 1020 - Висококачествена дизайнерска система с аудиофилски звук, състояща се от 3 компонента (ресивър, CD плеър и касетен дек), 2х45 вата, тунер с 30 станции памет, часовник с таймер за включване/изключване и запис, BASS, TREBLE и BALANC..
Магнетофони, Касетни декове  - директен внос от Англия и Швейцария! | Аудио техника | гр. Пловдив
Магнетофони, Касетни декове - директен внос от Англия и Швейцария!
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Райчев,  преди 4 часа
Повече данни - снимки, технически характеристики и цени на сайта ми долу. И ОЩЕ МНОГО ТЕХНИКИ НА САЙТА МИ: http://raichevaudio.wordpress.com/ Аудио техника от висок клас - лампови и транзисторни усилватели и ресивъри, предусилватели, моно и стерео лампови и транзисторни стапала, грамофони,касетни декове и ролкови магнетофони, тонколони и други маркови апаратури. Професионална озвучителна апаратура за дискoтеки, ресторанти, зали, училища, киносалони и купони- наем, продажби, сервиз, транспорт, монтаж, настройки. Нови и втора употреба.
mini sistema medion | Аудио техника | гр. Бургас
mini sistema medion
Цена
20 лв.
stoqnka
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: stoqnka,  преди 5 часа
системата си работи идиално само има една тонколона тя е 2ь25вата диска работи и радиото касетката немога дая пусна и други разни ако си харесате не6то пи6ете
Усилватели и ресивъри, директен внос от Англия! За информация и цени натиснете тук! | Аудио техника | гр. Пловдив
Усилватели и ресивъри, директен внос от Англия! За информация и цени натиснете тук!
luky
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: luky,  преди 5 часа
Техниката, която продавам е тествана и ако е било ремонтирано нещо е опоменато, а не го крия както правят други!!! Всичко е купено лично от мен от Англия от пазари, магазини и сайтове за онлайн търговия, а не събирано по улиците на някои западноевропейски страни или купено на килограм от някои търговци в БГ!!! Налични следните модели: 1. DENON AVC-A11SR - Усилвателят не се нуждае от реклама! Топ клас, хай-енд 7.1 канален усилвател в отлично състояние, цвят златисто, мощност 7 х 125 вата на 8 ома и 7 х 180 вата на 6 ома, в стерео режим 2 х 170 вата на 8 ома, 2 х 270 вата на 4 ома и 2 х 350 ..
Висококачествени усилватели- директен внос от Англия и Швейцария!: | Аудио техника | гр. Пловдив
Висококачествени усилватели- директен внос от Англия и Швейцария!:
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Райчев,  преди 5 часа
Усилватели,ресивъри и системи: Повече данни на актуалните обяви-снимки,технически характеристики и цени на сайта ми: https://raichevaudio.wordpress.com/ Аудио техника от висок клас - лампови и транзисторни усилватели и ресивъри, предусилватели, моно и стерео лампови и транзисторни стапала, грамофони,касетни декове и ролкови магнетофони, тонколони и други маркови апаратури. Професионална озвучителна апаратура за дискoтеки, ресторанти, зали, училища, киносалони и купони- наем, продажби, сервиз, транспорт, монтаж, настройки. Нови и втора употреба.
Висококачествени тонколони и субуфери, директен внос от Англия! За информация и цени натиснете тук! | Аудио техника | гр. Пловдив
Висококачествени тонколони и субуфери, директен внос от Англия! За информация и цени натиснете тук!
luky
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: luky,  преди 6 часа
Техниката, която продавам е тествана и ако е било ремонтирано нещо е опоменато, а не го крия както правят други!!! Всичко е купено лично от мен от Англия от пазари, магазини и сайтове за онлайн търговия, а не събирано по улиците на някои западноевропейски страни или купено на килограм от някои търговци в БГ!!! Налични следните модели: 1. TDL Studio 10 - Английски подови колони, флагмански модел на фирмата, трилентови с 2 баса на колона, мощен чист саунд, 2 х 125 вата, 4-8 ома, 50-20000 Hz, 88 dB, bi-wiring с позлатени конектори, заден басрефлекс, кутии от MDF, цвят бук с черен пиано лак, р..
Aiwa XR-MD85 Micro component System | Аудио техника | гр. Русе
Aiwa XR-MD85 Micro component System
Цена
85 лв.
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: Станимир Краевски,  преди 6 часа
УРЕДБАТА ВЕЧЕ ИМА ДИСТАНЦИОННО - оригинално Уредбата е в добър външен вид Всичко работи по нея - диск - мини диск - радио - касета Настройки на звук + допълнителен бас + супер бас Доста добър звук в ниския регистър Има и вход и става да се свърже с компютър Уредбата е с оригиналните си тонколони ИМАТ СИ И ПРЕДНИ РЕШЕТКИ Усилвателя е 2 х 45 вата при 0.5% --- 2 х 50 вата при 1% ПРОБЛЕМ С НАМАЛЕНИЕТО НА ЗВУКА - врътката намалява с лек натиск на ляво а усилва нормално УРЕДБАТА Е БЕЗ ДИСТАНЦИОННО!!!
Sharp CD-MPX 860 H mini audio FM 5CD TAPE AUX 2 x 80W | Аудио техника | гр. Русе
Sharp CD-MPX 860 H mini audio FM 5CD TAPE AUX 2 x 80W
Цена
120 лв.
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: Станимир Краевски,  преди 6 часа
Уредбата е в много добър външен вид Всичко работи по нея - 5 диска с МР3 Радио Касети Настройки на звук + допълнителен бас Доста добър звук в ниския регистър Има преден вход и става да се свърже с компютър Уредбата е с оригиналните си колони - имат лека протривка по горния ръб но фронтално са почти отлични Усилвателя е 2 х 80 вата при 0.6% --- 2 х 120 вата при 1% ПРОБЛЕМ - Без дистанционното радио не може да се слуша - няма бутони на панела а дистанционното е за друг модел и точно радио не работи на него - усилване и някой бутони частично пасват/работят / УРЕДБАТА ИМА ДИСТАНЦИОННО НО НЕ Е ЗА..
Elta 2384 CD FM USB SD micro audio | Аудио техника | гр. Русе
Elta 2384 CD FM USB SD micro audio
Цена
35 лв.
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: Станимир Краевски,  преди 6 часа
Малка системка с диск радио флашка карта и касета Всичко си работи по нея В добър външен вид Има дръскотини на горния капак и липсва предпазното капаче на клавишите на касетофона Прилично за малка стая или офис УРЕДБАТА НЯМА ВХОД и ДИСТАНЦИОННО
Аудио система PIONEER X-HM11-S | Аудио техника | гр. София
Аудио система PIONEER X-HM11-S
Цена
150 лв.
гр. София, обл. София,  преди 6 часа
Аудио система не е използвана. Нова. Без следи от използване. Отлично състояние. Още в гаранция. Тип Микросистема Мощност RMS (W) 30 Канали на предните тонколони 2, Bass Reflex Възпроизвеждане формат CD, MP3, WMA Радио AM, FM Свързване USB, RCA, Жак 3.5,Antena Tuner Докинг Не Специални характеристики Control Bass и Treble P-BASS Дистанционно Да
Grundig RCD 1420 Portable radio CD | Аудио техника | гр. Русе
Grundig RCD 1420 Portable radio CD
Цена
15 лв.
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: Станимир Краевски,  преди 6 часа
Портативно радио с диск Работи само радиото Диска завърта за малко и спира Радиото е цифрово Става за някой каражче да се слуша радио Внос Германия / Добър външен вид /
Рак за ефекти с масички | Аудио техника | гр. Варна
Рак за ефекти с масички
Цена
200 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 6 часа
Рак за ефекти с разгл. маси, има 2 колело. С болтчета
Roland Vs-2480 Сd Звукозаписно студио | Аудио техника | гр. Варна
Roland Vs-2480 Сd Звукозаписно студио
Цена
1 400 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 6 часа
Звукозаписно студио ROLAND VS-2480СD, най високо ниво на дигитални студио. Още работи как дигитален 24 канален миксер 24 track / 24-bit / 44.1-48-96kHz, 384 V-Tracks, с възможност за едновременен запис на 16-трака. Идеално за група със собствена репетиционна. Внос от САЩ. (127 Волта) Има дополнително вграден ефект VS8F-3, 160GB HD, DVD-RW disc. В отлично визуално и техническо състояние. Кутия, книжки, монитор DELL+ mouse. ПРЕДЛОЖИ ЦЕНА инфо http://www.roland.com/products/en/VS-2480CD/
Продавам стерео радио Респром 201- с усилвател стерео 2х20вт и тонколони | Аудио техника | гр. София
Продавам стерео радио Респром 201- с усилвател стерео 2х20вт и тонколони
Цена
60 лв.
гр. София, обл. София,  преди 7 часа
Радиото работи отлично с кристален звук- 2х20вт. Има изход за запис 5ца, входове 5ца за грамофон, микрофон идр. Два вида УКВ, СВ, КВ. Усилвател 2х20вт.
Висококачествени тонколони и субуфъри- Директен внос от Англия и Швейцария! | Аудио техника | гр. Пловдив
Висококачествени тонколони и субуфъри- Директен внос от Англия и Швейцария!
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Райчев,  преди 8 часа
Повече данни-снимки,технически характеристики и цени на сайта ми: https://raichevaudio.wordpress.com/ Аудио техника от висок клас - лампови и транзисторни усилватели и ресивъри, предусилватели, моно и стерео лампови и транзисторни стапала, грамофони,касетни декове и ролкови магнетофони, тонколони и други маркови апаратури. Професионална озвучителна апаратура за дискoтеки, ресторанти, зали, училища, киносалони и купони- наем, продажби, сервиз, транспорт, монтаж, настройки. Нови и втора употреба.
Радиокасетофон | Аудио техника | гр. Пазарджик
Радиокасетофон
Цена
18 лв.
гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  преди 8 часа
230 V, 50 мегахерца, със СДр с оригинален кабел BOOMBO - перфектно работи
Система за домашно кино Panasonic SC-PT250 (5.1; USB) | Аудио техника | гр. Несебър
Система за домашно кино Panasonic SC-PT250 (5.1; USB)
Цена
199 лв.
TravelSim.bg Ltd
гр. Несебър, обл. Бургас,  Подател: TravelSim.bg Ltd,  преди 8 часа
Употребяван. Тип на система Домашен кинотеатър Работи с: CD; CD-R; CD-RW; DVD; DVD-RW; DVD-R; DVD-RAM; DVD+R DL; DVD-R DL Формати DVD-Video; Video CD; SVCD; MPEG-4; MP3; JPEG; HighMAT; DivX; CD-Audio; WMA MPEG4-има Видео Частота дискретизация видео ЦАП 108 МГц Разрядност видео ЦАП 12 бит Видеосигнал в система NTSC / PAL Звук Частота дискретизация (Аудио ЦАП) 192 кГц Разрядност 24 бит Встроен декодер DTS; Dolby Digital; Dolby Pro Logic II Караоке има (1 микрофон в комплекта) Доп. функции радиотюнер; караоке; USB Акустическа система Комплект акустика 5.1 Мощност макс 125 Вт У..
Домашна аудио система | Аудио техника | гр. Бургас
Домашна аудио система
Цена
180 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 9 часа
Усилвател /стъпало/ Респром у202 2x20w Тонколони Radiotehnika S-30B 2x30w Кабели
Касетофон Акай | Аудио техника | гр. Бургас
Касетофон Акай
Цена
220 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 10 часа
Вечно Работещ касетофон АКАЙ от 1966 година имам и други модели -- Внимание продават се на адреса в гр. БУРГАС след тестване -- ВНИМАНИЕ продавам оригинални касети фабрично запечатани 20 бр. на символична цена.
Касетофон | Аудио техника | гр. Бургас
Касетофон
Цена
220 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 10 часа
Вечно работещо хитачи от времето на истинските неща. имам и други модели. ВНИМАНИЕ продават се на адреса в гр. БУРГАС след като се тестват. Внимание търся да закупя модела шарп 777 от последната снимка.
Дек Маранц | Аудио техника | гр. Бургас
Дек Маранц
Цена
220 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 10 часа
работещ дек Маранц - Внимание продават се на адреса в Бургас след тестване -- имам и други модели -ВНИМАНИЕ продавам 20 бр. фабрично запечатани касети на символична цена.
Уредба | Аудио техника | гр. Бургас
Уредба
Цена
90 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 10 часа
Всичко работи перфектно.Възможно е на батерии.
Адаптор-касета JVC за радиокасетофон | Аудио техника | гр. Бургас
Адаптор-касета JVC за радиокасетофон
Цена
9 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Димитър,  преди 10 часа
Адаптор-касета за радиокасетофон. Служи за предаване на сигнал от CD player към касетофон. Изпробвано е и работи безупречно. Устройството е ползвано много кратко време и е на практика като ново, без следи от употреба. Може да се ползва и в автомобил. Работи като сигнала се предава от дискмен(CD Player) към касетата и от там на аудиосистемата на автомобила. В другата ми обява има и адаптор за захранване на дискмен(CD Player) от запалката на автомобила.
продавам запазен работещ транзистор SOKOL | Аудио техника | гр. София
продавам запазен работещ транзистор SOKOL
Цена
25 лв.
гр. София, обл. София,  преди 10 часа
продавам запазен работещ транзистор SOKOL, модел 308 FM-AM
« Предишна | 1234567 ... 91011 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.