Домашни любимци

Котки - продава

Филтри
Област
Населено място
Порода
Възраст
Пол
Особености
Цена
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
92 обяви
СнимкиПородаВъзрастПолЦвят/окраска
Британска късокосместа 2 месеца Мъжки Сиво :: Котки - продава :: гр. Пловдив
Британска късокосместа2 месецаМъжкиСиво
гр. Пловдив, обл. Пловдив
Мъжко котенце от породата ”Британскя синя” си търси нов дом и грижовен стопанин! Родено е на 2. август 2014 г. Намира се в Пловдив, но може да бъде взето и да си гледате в друг град. ;) Има изградени хигиенни навици и се храни със суха храна за котенца. Много жизнено и игриво котенце е! Представителите на породата се разбират отлично с деца и други домашни любимци! Подходящо е за отглеждане в апартамент.
Персийска 1 месеца Женски  :: Котки - продава :: гр. Белоградчик
Персийска1 месецаЖенски
Цена
140 лв.
гр. Белоградчик, обл. Видин
Продавам женско персийско коте - пълен екстремал. Майката е калърпойнт. Бащата е пълен екстремал - шоу клас , чисто бял с жълти очи.Котето е бяло със сиво петно на главата, със сини очи . Обезпаразитено е , има изградени хигиенни навици. Родено е на 8 август 2014 г. Храни се самостоятелно, изключително любвеовилно и игриво е . На последните снимки са майката и таткото.
Персийска 2 месеца И от двата пола  :: Котки - продава :: гр. Бургас
Персийска2 месецаИ от двата пола
Цена
150 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас
Персийски котенца две мъжки родени на 01.08.2014г. Ще се отделят всяко- Котенце социализирано,има изградени хигиенни навици и се храни самостоятелно. Много е гальовни и игриви. Цена 150 лв възможна доставка с Куриер
Персийска 1 месеца Женски  :: Котки - продава :: гр. Варна
Персийска1 месецаЖенски
Цена
180 лв.
гр. Варна, обл. Варна
Екстремално Персийско котенце, женско, бяло, на 55дни, обезпаразитено с международен паспорт - 180лв.
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола сини и лилави :: Котки - продава :: гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата поласини и лилави
гр. София, обл. София
Развъдник”Fluffy Pearls”регистриран в международна организация НФФе(FIFe), Ви предлага чистокръвни британски късокосмести котета от родители шампиони, които притежават дипломи и отличия.При напускане на развъдника котетата ще са научени на хигиенни навици,ще са имунизирани,чипирани,обезпаразитени, международен вет.паспорт(по желание родословие).Всички котета в развъдника са с добър нрав,при закупуването ще получите препоръки за отглеждане.За допълнителни снимки посетете сайта на развъдника http://www.breedingcattery.eu/bg/
Персийска 2 месеца Мъжки червено :: Котки - продава :: гр. София
Персийска2 месецаМъжкичервено
Цена
150 лв.
гр. София, обл. София
Развъдник предлага на вашето внимание персийски мъжки и женски късокосмести котета от елитни родители. Всяко коте при напускане на развъдника има изградени хигиенни навици, ваксинирано, обезпаразетено вътрешно и външно, социализирано, с добър нрав и препоръки при отглеждане. Цената е от 150 до 400лв.
Персийска 2 месеца И от двата пола силвер :: Котки - продава :: гр. София
Персийска2 месецаИ от двата поласилвер
гр. София, обл. София
Продавам персийско късокосместо женско котенце, цвят силвер таби.Котето е социализирано, здраво и игриво.Ще бъде приучено към котешка тоалетна,да се храни самостоятелно и да остри ноктите си върху специални уреди,предназначени за това.При закупуване ще получите съвети за правилното хранене,грижи и отглеждане на вашето котенце.За друга информация само на GSM
Шотландска клепоуха 3 месеца Женски  :: Котки - продава :: гр. София
Шотландска клепоуха3 месецаЖенски
гр. София, обл. София
Продавам шотландско клепоухо късокосместо женско коте.От свойте породисти родители тя е получила отлични породни данни.Котето е здраво и игриво, ще бъде научено на хигиенни навици, да точи нокти върху специални уреди.При закупуване ще получите съвети за правилното хранене,грижи и отглеждане на вашето котенце.За друга информация само на GSM
Шотландска клепоуха 2 месеца Мъжки шоколадово :: Котки - продава :: гр. София
Шотландска клепоуха2 месецаМъжкишоколадово
гр. София, обл. София
Развъдник Ви предлага шотландско клепоухо късокосместо котенце, мъжко. Котенце е гальовно и игриво, научено на хигиенни навици и да точи нокти върху специални уреди. Всички котета с добър нрав,при закупуването ще получите препоръки за отглеждане.
Шотландска клепоуха 2 месеца Женски синьо :: Котки - продава :: гр. София
Шотландска клепоуха2 месецаЖенскисиньо
гр. София, обл. София
Шотландско клепоухо късокосместо синьо женско коте,си търси грижовно семейство.От свойте породисти родители тя е получила отлични породни данни,активна и здрава.Ще бъде приучена към котешка тоалетна,да се храни и да остри ноктите си върху специални уреди,предназначени за това.При закупуване ще получите съвети за правилното хранене,грижи и отглеждане на вашето котенце.За друга информация само на GSM
Британска късокосместа 3 месеца И от двата пола сини :: Котки - продава :: гр. Бургас
Британска късокосместа3 месецаИ от двата поласини
Цена
200 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас
Продавам мъжко и женско британско синьо късокосместо коте. Родителите са много красиви чистокръвни сини британци. Виждат се на снимките. Цената на котето е 350 лв.
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола  :: Котки - продава :: гр. Варна
Британска късокосместа2 месецаИ от двата пола
Цена
500 лв.
гр. Варна, обл. Варна
Зоомагазин Роди продава британски късокосмести/400 лв/ ,шотландски клепоухи/550 лв/ 2 месеца.Възможна е доставка до вашият град.
Други редки породи 2 месеца И от двата пола  :: Котки - продава :: гр. Варна
Други редки породи2 месецаИ от двата пола
гр. Варна, обл. Варна
Зоомагазин Роди продава и доставя по поръчка малки котета от екзотични породи с и без родословие -британска късокосместа, мей кун,бенгалска ,норвежка горска, сфинкс,рекс,рагдол,абесинска,бурмила и др/възможна е доставка до вашият град .Малките и техните родители могат да се видят на снимки .Разгледайте нашият сайт за да видите с какво разполагаме в момента и какво можем да ви доставим www.zoomagazin-rodi.com
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола черен :: Котки - продава :: гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полачерен
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София
Вие вероятно се интересувате от породата ”британска късокосместа”. Това е чудесно, но защо да не бъдете по-отличаващи се, индивидуални, атрактивни и изневеряващи на овчедушния избор, като се спрете на същите неустоими и класни британчета, но с различен цвят? Предлагам черни британчета, произхождащи от чистокръвни и елитни родители. В обявената цена са включени: ваксина, обезпаразитяване, паспорт, медицински преглед. Котетата са общителни, мили, гальовни и неотразими. Имат изградени хигиенни навици. Може да им бъде поставен микрочип, който се заплаща отделно. Те ви очакват!
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола Табби :: Котки - продава :: гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полаТабби
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София
Предлаганите котета са от породата британска късокосместа, разновидност ”Табби-Уискас”, произхождащи от чистокръвни и елитни родители, с включена ваксина, обезпаразитяване, паспорт, медицински преглед. Мъниците са с изградени хигиенни навици. Социализирани, лесно адаптивни и изключително любвеобвилни. По желание на клиента можем да поставим и микрочип, който се заплаща отделно. Предвидена е и възможност за доставка.
Други редки породи 2 месеца И от двата пола Син :: Котки - продава :: гр. София
Други редки породи2 месецаИ от двата полаСин
Цена
400 лв.
гр. София, обл. София
Макар и не толкова атрактивни и комерсиални като британските, руските красавци са не по-малко обаятелни, чаровни, галантни и изтънчени. Ако сте ценители на породата и желаете да закупите коте от породата ”руска синя”, произхождащо от чистокръвни родители, значи сте на правилното място. Котетата са снабдени с паспорт, имат поставена ваксина, както и проведен медицински преглед. Обезпаразитени са вътрешно и външно. Имат изградени хигиенни навици. По ваше желание може да им бъде поставен микрочип, който се заплаща отделно. Притежават смирен и кротък характер, а съжителството с хора или други жив..
Шотландска клепоуха 2 месеца И от двата пола  :: Котки - продава :: гр. София
Шотландска клепоуха2 месецаИ от двата пола
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София
Продавам разкошни шотландски клепоухи красавци. С ваксина, обезпаразитяване, преглед и хигиенни навици. Захранени с висококачествена храна.
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола Сива :: Котки - продава :: гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полаСива
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София
Предлагам чистокръвни котета от породата ”британска късокосместа”, произхождащи от елитни и родословни родители. Прелестните и неустоими пухчета са с проведен обстоен медицински преглед, гарантиращ безупречното им здраве, с издаден и заверен ветеринаромедицински паспорт, външно и вътрешно обезпаразитени. Поставена им е ваксина. Котетата имат изградени хигиенни навици и са приучени на драскалка. Притежават присъщия за породата мил, благ и гальовноориентиран характер. Социални и лесно адаптивни са, с оглед на което успешно съжителстват както с хора, така и с животни. По желание на клиента може д..
Без порода 1 месеца И от двата пола Тигрово,Черно,Бяло-сиво :: Котки - продава :: гр. Велико Търново
Без порода1 месецаИ от двата полаТигрово,Черно,Бяло-сиво
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: Петър
Котенцата са от две котила. От първото котило остана само Тигровото,което е женско и е родено на 6 май. От второто котило останаха Черното и двете Бяло-сиви. Те са родени на 10 юни. Котенцата са самостоятелни и търсят своят топъл дом с отговорни,любящи и грижовни стопани.
Персийска 36 месеца Женски бял :: Котки - продава :: гр. Пловдив
Персийска36 месецаЖенскибял
гр. Пловдив, обл. Пловдив
заменя бяла млада персийка за мъжки персиец, да не е бял
подарява персийска котка Персийска 36 месеца Женски бял :: Котки - продава :: гр. Пловдив
Персийска36 месецаЖенскибял
Цена
150 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив
продава екстремална персийка колорпойнт, 3 г. - 150 лв.
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола солидни сини и сребърни табита :: Котки - продава :: гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата поласолидни сини и сребърни табита
гр. София, обл. София,  Подател: Христина
Всички котета са с международен паспорт,ISO микрочип,родословие,обезпаразитени,с ваксини както и изградени хигиенни навици.За повече информация и снимки: https://www.facebook.com/british.bg?ref=hl
Ангорска 1 месеца Мъжки  :: Котки - продава :: гр. Пловдив
Ангорска1 месецаМъжки
Цена
20 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив
Котенцето е ангорско мъжко.Има изградени хигиенни навици, родено е на 15.08.2014г
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола BRI ns 22 64 :: Котки - продава :: гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полаBRI ns 22 64
Цена
600 лв.
гр. София, обл. София
Развъдник регистриран в TICA предлага чистокръвни Британски котета цвят Уискас( BRI ns 22 64 , BRI ns 24 64).Котета с изградени навици ,ваксинирани,чипирани.Цената зависи от класа и типа на котето. Наша страница в фейсбука : https://www.facebook.com/sveta.konova
Без порода 3 месеца Женски Бяло и черно :: Котки - продава :: гр. София
Без порода3 месецаЖенскиБяло и черно
Цена
1 лв.
гр. София, обл. София
Турска ангора 1 месеца И от двата пола  :: Котки - продава :: гр. Велико Търново
Турска ангора1 месецаИ от двата пола
Цена
500 лв.
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Бели момиченца със зелени и със сини очи вече са готови за новите си стопани (регистриран развъдник в НФФе/ФИФе)!
Персийска 1 месеца И от двата пола  :: Котки - продава :: гр. Русе
Персийска1 месецаИ от двата пола
Цена
160 лв.
гр. Русе, обл. Русе
Чистокръвни персийски котенца от прекрасни родители. Обезпаразитени и с хигиенни навици.
Персийска 1 месеца И от двата пола  :: Котки - продава :: гр. София
Персийска1 месецаИ от двата пола
Цена
300 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Развъдник
Продавам персийски котенца - две трицветни, момиченца. Вижте снимки на тези и други котета на сайт: http://www.firepearlcattery.com Цена:300 лв.
Без порода 1 месеца И от двата пола  :: Котки - продава :: гр. Варна
Без порода1 месецаИ от двата пола
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: зоомагазин бъни
Зоомагазин Бъни търси съвестни стопани на малки котенца , обезпаразитени са и с хигиенни навици . Ако си харесате някое котенце се свържете с нас във фейсбук страницата - Зоомагазин бъни Котенцата не се дават на деца , всеки който иска да си осинови котенце ще трябва да попълни въпросник .
Персийска 2 месеца Женски  :: Котки - продава :: гр. Ямбол
Персийска2 месецаЖенски
Цена
130 лв.
гр. Ямбол, обл. Ямбол
Продавам персийско коте, в бял цвят,котето е от мъжко право за повече информация се обадете. :)
« Предишна | 1234 | Следваща »
Host.bg