Домашни любимци

Котки - продава

Филтри
Област
Населено място
Порода
Възраст
Пол
Особености
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
50 обяви
СнимкиПородаВъзрастПолЦвят/окраска
Годишно ваксинирано най-дългокосместо многоцветно елитно персийче | Котки - продава | гр. София
Персийска9 месецаЖенскимногоцветни
Цена
120 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Дима,  преди 12 часа
ГОДИШНО ВАКСИНИРАНО НАЙ-ДЪЛГОКОСМЕСТО МНОГОЦВЕТНО ЕЛИТНО ПЕРСИЙЧЕ - породисти селектирани чистокръвни елитни здрави любимци.Най-дългокосмести елитни многоцветни персийченца: Персийче трицветно костенурково шоколадово кафяво – кафяво жълто сиво кафяви очи женско/р.д.15април15г, има годишна 5 валентна ваксина/. Персийченцата са здрави чисти имат цялостни вътрешни външни обезпаразитявания годишни 5 валентни ваксини международни паспорти комплект котешка храна перфектни хигиенни навици готови за вземане от новите си добри грижовни стопани за новия си дом.Персийченцата ми са много красиви чар..
Клепоухо дългокосместо котенце | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха2 месецаЖенски
гр. София, обл. София,  преди 13 часа
Развъдник предлага шотландско дългокосместо костенурково клепоухо женско котенце. Котето е здраво и игриво, научено на хигиенни навици и точи ноктите си върху специални уреди, при покупка ще получите съвети за правилното хранене и отглеждане. За допълнителни снимки посетете сайта на развъдника: http://www.breedingcattery.eu/bg/
Други редки породи 2 месеца И от двата пола Син | Котки - продава | гр. София
Други редки породи2 месецаИ от двата полаСин
Цена
350 лв.
гр. София, обл. София,  преди 14 часа
Здравейте, приятели на котешкия свят. Предлаганите от нас сладурковци са чистокръвни представители на породата ”руска синя”. Обезпаразитени са вътрешно и външно. Имат изградени хигиенни навици и са захранени с висококачествена гранулирана храна. Издаден им е ветеринаромедицински паспорт, в който са отразени проведените им медицински прегледи, които гарантират отличното им здраве. Приучени са на драскалка. Мъниците лесно се привързват към хора и се адаптират към нова обстановка. Успешно съжителстват с други животни. Характерът им е социален и игрив, но въпреки това не е хиперактивен и прекалено..
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола Сива | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полаСива
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 14 часа
Предлагам чистокръвни котета от породата ”британска късокосместа”, произхождащи от елитни и родословни родители. Прелестните и неустоими пухчета са с проведен обстоен медицински преглед, гарантиращ безупречното им здраве, с издаден и заверен ветеринаромедицински паспорт, външно и вътрешно обезпаразитени. Поставена им е ваксина. Котетата имат изградени хигиенни навици и са приучени на драскалка. Притежават присъщия за породата мил, благ и гальовноориентиран характер. Социални и лесно адаптивни са, с оглед на което успешно съжителстват както с хора, така и с животни. По желание на клиента може д..
Британска късокосместа 50 месеца Мъжки  | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа50 месецаМъжки
Цена
200 лв.
гр. София, обл. София,  преди 14 часа
Предлагам за разплод прелестен и чаровен британски красавец. Котаракът има богат опит и успява да намира подход към всяка котка. До момента няма неуспешно заплождане. Характерът му е игрив, любвеобвилен и смирен, като в повечето случаи се унаследява и от поколението му. Котаракът разполага с документи за всички проведени медицински прегледи, които удостоверяват перфектното му здравословно състояние. С редовно провеждано обезпаразитяване. Ваксиниран. Чипиран. Хранен с висококачествена храна. Цената за разплод е 200 лева. Британчетата му обикновено се продават на цена от 400-500 лева за коте. П..
Британска късокосместа 3 месеца И от двата пола бял | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа3 месецаИ от двата полабял
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 14 часа
Предлагам бели британски късокосмести котета, произхождащи от елитни и чистокръвни родители. Мъниците са обезпаразитени, ваксинирани, с проведен медицински преглед и с издаден ветеринаромедицински паспорт. Имат изградени хигиенни навици. Характерът им е социален, игрив и лесно адаптивни. Белите британчета са редки и много търсени котета.
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола черен | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полачерен
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 14 часа
Вие вероятно се интересувате от породата ”британска късокосместа”. Това е чудесно, но защо да не бъдете по-отличаващи се, индивидуални, атрактивни и изневеряващи на овчедушния избор, като се спрете на същите неустоими и класни британчета, но с различен цвят? Предлагам черни британчета, произхождащи от чистокръвни и елитни родители. В обявената цена са включени: ваксина, обезпаразитяване, паспорт, медицински преглед. Котетата са общителни, мили, гальовни и неотразими. Имат изградени хигиенни навици. Може да им бъде поставен микрочип, който се заплаща отделно. Те ви очакват!
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола Табби | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полаТабби
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 14 часа
Предлаганите котета са от породата британска късокосместа, разновидност ”Табби-Уискас”, произхождащи от чистокръвни и елитни родители, с включена ваксина, обезпаразитяване, паспорт, медицински преглед. Мъниците са с изградени хигиенни навици. Социализирани, лесно адаптивни и изключително любвеобвилни. По желание на клиента можем да поставим и микрочип, който се заплаща отделно. Предвидена е и възможност за доставка.
Шотландска клепоуха 2 месеца И от двата пола  | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха2 месецаИ от двата пола
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 14 часа
Продавам разкошни шотландски клепоухи красавци, произхождащи от елитни и чистокръвни родители. Обаятелното им излъчване, съчетано с кадифено меките им клепнали ушички, правят тези пухени топчета неустоимо предизвикателство за всеки, който се е докоснал до тях на живо. Позволете си и вие да се влюбите в тези шармантни плюшени играчки. Мъниците са с проведен обстоен ветеринаромедицнски преглед, гарантиращ безупречното им здраве. Издаден им е и паспорт. Обезпаразитени са вътрешно и външно. Имат изградени хигиенни навици. Захранени са с висококачествена гранулирана храна. Лесно адаптивни и социал..
Шотландска правоуха с родословие | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха60 месецаЖенскиЛилав
Цена
350 лв.
гр. София, обл. София,  преди 14 часа
Шотландска правоуха на 5 години, ваксинирана, с паспорт, родословие и много награди от конкурси и изложби. С изключително кротък характер. Подходяща е за съжителство с малки деца. Никога не е проявявала агресия. Цената е с родословието и е символична за породата. Възможна е доставка до населени места в региона на София
Продава Британско късокосместо коте | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа6 месецаМъжки
гр. София, обл. София,  Подател: ВИП Екзотик,  преди 1 ден
Зоомаркет ВИП Екзотик, София, бул. Мадрид 56, продава БРИТАНСКО КЪСОКОСМЕСТО КОТЕ, мъжко, с международен паспорт, ваксинирано и обезпаразитено, с изградени хигиенни навици, перфектно качество.
Други редки породи 2 месеца И от двата пола  | Котки - продава | гр. Варна
Други редки породи2 месецаИ от двата пола
гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 ден
Зоомагазин Роди продава и доставя по поръчка малки котета от екзотични породи с и без родословие -британска късокосместа, мей кун,бенгалска ,норвежка горска, сфинкс,рекс,рагдол,абесинска,бурмила и др/възможна е доставка до вашият град .Малките и техните родители могат да се видят на снимки .Разгледайте нашият сайт за да видите с какво разполагаме в момента и какво можем да ви доставим www.zoomagazin-rodi.com
Други редки породи 3 месеца Мъжки  | Котки - продава | гр. София
Други редки породи3 месецаМъжки
Цена
300 лв.
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
малко женско коте, порода руска синя, на 3 мес. - 300 лв.
Други редки породи 2 месеца Мъжки  | Котки - продава | гр. София
Други редки породи2 месецаМъжки
Цена
30 лв.
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
малко мъжко коте, единият родител е ангорец, на 2 мес., хигиенни навици, обезпаразитено - 30 лв.
сиамски котета | Котки - продава | гр. София
Сиамска4 месецаМъжки
Цена
150 лв.
Христо
гр. София, обл. София,  Подател: Христо,  преди 4 дни
продавам 2 малки котета едно момче и едно момиче малките са уникални и могат да се видят и вземат по всяко време за повече информация на тел
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола  | Котки - продава | гр. Варна
Британска късокосместа2 месецаИ от двата пола
Цена
450 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 4 дни
Зоомагазин Роди продава британски сини късокосмести котенца 2 месеца.Възможна е доставка до вашият град.
Британска късокосместа 1 месеца И от двата пола  | Котки - продава | гр. Пловдив
Британска късокосместа1 месецаИ от двата пола
Цена
600 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Ivelina Ivanova,  преди 5 дни
Развъдник Tar Valon за британска късокосместа предлага чистокръвни мъжки и женски котета.Малките са обезпаразитени,ще им бъдат поставени задължителните ваксини,чипирани и издадени родословия.Ще напуснат домът ни март при навършването им на три месеца.Захранени са с висок клас храна Orijen.Вече са с изградени хигиенни навици.
Ангорска 12 месеца Женски  | Котки - продава | гр. Ямбол
Ангорска12 месецаЖенски
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 6 дни
Сиамска 2 месеца И от двата пола черен | Котки - продава | гр. Хасково
Сиамска2 месецаИ от двата полачерен
Цена
80 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 7 дни
чистокръвни сиамски котки, добри хигиенни навици - 80 лв.
Сини Шотландски клепоух красавeц | Котки - продава | гр. Добрич
Шотландска клепоуха4 месецаМъжкиСин - Сив
Цена
600 лв.
гр. Добрич, обл. Добрич,  преди 7 дни
Продавам мъжки Шотландски клепоух красавeц на три и половина месеца месеца.Ваксиниран и обезпаразитен с паспорт.Цената е 600лв. и не подлежи на допълнителен коментар .Възможна е доставка до всяко населено място в страната със специализиран куриер за транспорт на домашни любимци.За София - ежедневна доставка.Без лични съобщения,моля...
Чистокръвно Женско Британче | Котки - продава | гр. Добрич
Британска късокосместа2 месецаЖенскиСин - Сив
Цена
399 лв.
гр. Добрич, обл. Добрич,  преди 7 дни
Продавам Чистокръвно Синьо женско Британско Късокосместо котенце на 59 дни.Обезпаразитено + паспорт.Храни се с Роял Канин Бейби Кет - за отличен старт в живота.Възможна е доставка до всяко населено място в страната.За София ежедневна доставка.Без лични съобщения,моля...
Koteta Ragdoll | Котки - продава | Гърция (GR)
Регдол4 месецаЖенскиColourpoint
Цена
300 EUR
Гърция (GR), обл. Друга държава,  Подател: Aneliq Dimitrova,  преди 8 дни
Продавам котета Ragdoll родени на 19.09.2015 Котетата са просто уникални.
Продавам мъжко синьо британско коте | Котки - продава | гр. Пловдив
Британска късокосместа2 месецаМъжки
Цена
300 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 9 дни
Продавам мъжко синьо британско коте на 2 месеца.. Обезпаразитено и захранено.. Има изградени хигиенни навици.. Продава се котето от снимката
Шотландска клепоуха 2 месеца Мъжки Синьо | Котки - продава | гр. Пловдив
Шотландска клепоуха2 месецаМъжкиСиньо
Цена
400 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 9 дни
Продавам мъжко синьо шотландско клепоухо коте на 2 месеца.. Обезпаразитено и захранено.. Има изградени хигиенни навици..
Шотландска клепоуха 2 месеца И от двата пола Разни | Котки - продава | гр. Пловдив
Шотландска клепоуха2 месецаИ от двата полаРазни
Цена
400 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 9 дни
Продавам британски късокосмести и шотландски клепоухи котета , внос от елитни развъдници. Котетата се хранят самостоятелно и имат изградени хигиенни навици. Тази порода котки е подходяща и за хора с алергии , защото не сменя косъма и е идеален домашен любимец за цялото семейство. Предлагаме котета в различни атрактивни цветове и от двата пола. Цената е конкурентна за високото качество , което предлагаме - 400 лева Шотландска клепоуха и 300 лева Британска правоуха , реални снимки.
Други редки породи 4 месеца Мъжки red point | Котки - продава | гр. София
Други редки породи4 месецаМъжкиred point
Цена
650 лв.
гр. София, обл. София,  преди 14 дни
За Ценители - Нова Уникална Порода Котки! Изключително ценна порода! Единствена по рода си уникална порода котки - Меконгски Бобтейл Продаваме прекрасни, елитни, котенца от породата Mekong Bobtail- котки без опашка и верни и любвеобилни към стопанина си като куче. Отличават се със: - Спокойният си характер и че са изключително податливи на обучение. - Разбират и изпълняват команди. - Имат лесна за поддръжка изключително мека козинка. - Привързват се към стопанина. - Гледат Ви с обожание. - Винаги идват, когато ги повикате. - Това е Вашият Верен приятел. Лицензиран Развъдник Ablik..
Персийска 36 месеца Мъжки  | Котки - продава | гр. Пловдив
Персийска36 месецаМъжки
Цена
100 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 15 дни
Продавам персийско класическо котараче.На 17.11.15г. навърши 3 год.Ваксинирано,кастрирано,обезпаразитено редовно.Гледам го в апартамент.Причината да се разделя с него е,че вече съм възрастна и съм с доста заболявания и ми е трудно да се грижа за него.Котето е добричко и красиво.Предпочитам да го вземат хора с двор,тъй като в апартамента му е тясно и иска да излиза навън, което е по –добре за него.Цената е 100лв.
подарявам сиамска котка | Котки - продава | гр. София
Сиамска24 месецаЖенски
гр. София, обл. София,  преди 16 дни
Поради невъзможност да се грижим, подаряваме сиамска котка на около 2 год. Обепаразитена, с хигиенни навици.
Британски котета | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа3 месецаИ от двата поласиня,кремава,биколор
Цена
800 лв.
гр. София, обл. София,  преди 18 дни
Регистриран развъдник предлага котета.
Британска късокосместа 6 месеца Женски  | Котки - продава | гр. Враца
Британска късокосместа6 месецаЖенски
Цена
600 лв.
гр. Враца, обл. Враца,  преди 20 дни
Развъдник ”Dream Desire” предлага родословни британски котета. Родени на 13.07.2015 г. Котетата са ваксинирани и с поставен микрочип. Родителите могат да се видят на място.
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.