Домашни любимци

Котки - продава

Филтри
Област
Населено място
Порода
Възраст
Пол
Особености
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
99 обяви
СнимкиПородаВъзрастПолЦвят/окраска
VIPБританска късокосместа 2 месеца И от двата пола сив, лилав, шоколадов | Котки - продава | гр. Варна
Британска късокосместа2 месецаИ от двата поласив, лилав, шоколадов
Цена
300 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 3 дни
Развъдник клуб Prestige bg продава котенца британски сив, лилави, шоколадов, крем цветове(женски и мъжски), родословие WCF, чипиране, паспорт, оценка на международна изложба EX-1, хранят се сами. Цена договорна
Ангорска 4 месеца Мъжки Сложих на ваше разположение заем | Котки - продава | гр. Бургас
Ангорска4 месецаМъжкиСложих на ваше разположение заем
Сложих на ваше разположение заем
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Сложих на ваше разположение заем,  преди 2 часа
Сложих на ваше разположение заем от 2000€ 120 000€ на условия, е много просто, за всички хора, които могат да плащат добре. Аз правя инвестиции и заеми между особено на всички видове всички на лихвения процент от 3%. свържете се с мен по пощата : hunzikersonja300@gmail.com
Персийска 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. София
Персийска2 месецаИ от двата пола
Цена
200 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Развъдник,  преди 12 часа
Продавам малки персийски котенца, различни цветове, момченца и момиченца. Цена: 200 до 350лв Котенцата са пълен екстремал, възможно е договаряне. Вижте снимки на тези и други котета на сайта на развъдника.
Персийска 1 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Бургас
Персийска1 месецаИ от двата пола
Цена
100 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Kristian Stoev,  преди 17 часа
Четири Персийски,полуекстремални.
Сиамска 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. София
Сиамска2 месецаИ от двата пола
Цена
100 лв.
гр. София, обл. София,  преди 18 часа
Продаваме пет чистокръвни сиамски котенца, на месец и половина. Родени са в апартамента ни в София, но в момента са с майка си на нашата вила в с. Кътина, до която може да се стигне с маршрутка. Там те могат да се разхождат на воля в градината ни. Търсим отговорни хора, които ще ги обичат. Можем да направим отстъпка, ако има някакви проблеми относно цената.
Британска късокосместа 10 месеца Мъжки BRI ns 22 64 | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа10 месецаМъжкиBRI ns 22 64
гр. София, обл. София,  преди 21 часа
Развъдник регистриран в FIFe предлага чистокръвно Британско мъжко коте цвят Уискас BRI ns 22 64,кастрирано. Наша страница в фейсбука : https://www.facebook.com/sveta.konova Котето се подарява.
Шотландска клепоуха 2 месеца И от двата пола Разни | Котки - продава | гр. Пловдив
Шотландска клепоуха2 месецаИ от двата полаРазни
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 22 часа
Продавам британски късокосмести и шотландски клепоухи котета , внос от елитни развъдници. Котетата се хранят самостоятелно и имат изградени хигиенни навици. Тази порода котки е подходяща и за хора с алергии , защото не сменя косъма и е идеален домашен любимец за цялото семейство. Предлагаме котета в различни атрактивни цветове и от двата пола. Цената е конкурентна за високото качество , което предлагаме - 400 лева Шотландска клепоуха и 300 лева Британска правоуха , реални снимки.
Шотландска клепоуха 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Пловдив
Шотландска клепоуха2 месецаИ от двата пола
Цена
400 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 22 часа
Продавам късокосместа екстремална ЕКЗОТИК на два месеца... Блюпойнт... Женска.. Хигиенни навици
Шотландска клепоуха 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Пловдив
Шотландска клепоуха2 месецаИ от двата пола
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 22 часа
Продавам целогодишно британски и шотландски котета на два месеца..Котета се хранят самостоятелно и имат изградени хигиенни навици...Идиален домашен любимец за възрастни и деца...не сменят косъм и могат да се отглеждат от хора с алергии...разполагаме с голямо разнообразие на цветове..Имаме котета и от двата пола...цени без конкуренция за качеството което предлагаме
Мейн Куун 3 месеца Женски Ред Таби | Котки - продава | гр. София
Мейн Куун3 месецаЖенскиРед Таби
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Развъдник за котки Мейн Куун - Tolypolycoon продава и предлага за резервиране чудесни котенца от титуловани родители за домашни любимци: 1 женско, ред силвър таби. 10 месеца 1 женско, ред таби, 3 месеца. Цената по договаряне. Социализирани, с хигиенни навици, ваксинирани, с родословие от TICA. Добри приятели на цялото семейство. Повече снимки на нашия сайт.
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола черен | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полачерен
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Вие вероятно се интересувате от породата ”британска късокосместа”. Това е чудесно, но защо да не бъдете по-отличаващи се, индивидуални, атрактивни и изневеряващи на овчедушния избор, като се спрете на същите неустоими и класни британчета, но с различен цвят? Предлагам черни британчета, произхождащи от чистокръвни и елитни родители. В обявената цена са включени: ваксина, обезпаразитяване, паспорт, медицински преглед. Котетата са общителни, мили, гальовни и неотразими. Имат изградени хигиенни навици. Може да им бъде поставен микрочип, който се заплаща отделно. Те ви очакват!
Шотландска клепоуха 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха2 месецаИ от двата пола
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Продавам разкошни шотландски клепоухи красавци, произхождащи от елитни и чистокръвни родители. Обаятелното им излъчване, съчетано с кадифено меките им клепнали ушички, правят тези пухени топчета неустоимо предизвикателство за всеки, който се е докоснал до тях на живо. Позволете си и вие да се влюбите в тези шармантни плюшени играчки. Мъниците са с проведен обстоен ветеринаромедицнски преглед, гарантиращ безупречното им здраве. Издаден им е и паспорт. Обезпаразитени са вътрешно и външно. Имат изградени хигиенни навици. Захранени са с висококачествена гранулирана храна. Лесно адаптивни и социал..
Други редки породи 2 месеца И от двата пола Син | Котки - продава | гр. София
Други редки породи2 месецаИ от двата полаСин
Цена
400 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Здравейте, приятели на котешкия свят. Предлаганите от нас сладурковци са чистокръвни представители на породата ”руска синя”. Обезпаразитени са вътрешно и външно. Имат изградени хигиенни навици и са захранени с висококачествена гранулирана храна. Издаден им е ветеринаромедицински паспорт, в който са отразени проведените им медицински прегледи, които гарантират отличното им здраве. Приучени са на драскалка. Мъниците лесно се привързват към хора и се адаптират към нова обстановка. Успешно съжителстват с други животни. Характерът им е социален и игрив, но въпреки това не е хиперактивен и прекалено..
Британска късокосместа 50 месеца Мъжки | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа50 месецаМъжки
Цена
200 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Предлагам за разплод прелестен и чаровен британски красавец. Котаракът има богат опит и успява да намира подход към всяка котка. До момента няма неуспешно заплождане. Характерът му е игрив, любвеобвилен и смирен, като в повечето случаи се унаследява и от поколението му. Котаракът разполага с документи за всички проведени медицински прегледи, които удостоверяват перфектното му здравословно състояние. С редовно провеждано обезпаразитяване. Ваксиниран. Чипиран. Хранен с висококачествена храна. Цената за разплод е 200 лева. Британчетата му обикновено се продават на цена от 400-500 лева за коте. П..
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола Сива | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полаСива
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Предлагам чистокръвни котета от породата ”британска късокосместа”, произхождащи от елитни и родословни родители. Прелестните и неустоими пухчета са с проведен обстоен медицински преглед, гарантиращ безупречното им здраве, с издаден и заверен ветеринаромедицински паспорт, външно и вътрешно обезпаразитени. Поставена им е ваксина. Котетата имат изградени хигиенни навици и са приучени на драскалка. Притежават присъщия за породата мил, благ и гальовноориентиран характер. Социални и лесно адаптивни са, с оглед на което успешно съжителстват както с хора, така и с животни. По желание на клиента може д..
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола Табби | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полаТабби
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Предлаганите котета са от породата британска късокосместа, разновидност ”Табби-Уискас”, произхождащи от чистокръвни и елитни родители, с включена ваксина, обезпаразитяване, паспорт, медицински преглед. Мъниците са с изградени хигиенни навици. Социализирани, лесно адаптивни и изключително любвеобвилни. По желание на клиента можем да поставим и микрочип, който се заплаща отделно. Предвидена е и възможност за доставка.
Мейн Куун 3 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Пловдив
Мейн Куун3 месецаИ от двата пола
Цена
1 100 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 ден
Продавам Котенца Мейн Куун Развъдник за котки Мейн Куун – Galkin Coon продава и предлага за резервиране (за домашни любимци) прекрасни котенца порода Мейн Куун. Котенцата са ваксинирани, обезпаразитени, с хигиенни навици, с родословие, микрочип и международен паспорт. Много са игриви и дружелюбни. Дядо на котенцата са световен шампион. За повече снимки и информация, моля посетете нашия сайт: www.galkincoon.com или обаде те се на телефон. Може да покажем още снимки и дори видеоклипове и с удоволствие ще Ви отговорим на всички Ваши въпроси по породата! https://www.youtube.com/watch?v=n..
Персийска 2 месеца Мъжки бял | Котки - продава | гр. Дупница
Персийска2 месецаМъжкибял
Цена
50 лв.
гр. Дупница, обл. Кюстендил,  Подател: Ani,  преди 1 ден
Персийска 3 месеца Женски бяла | Котки - продава | гр. Дупница
Персийска3 месецаЖенскибяла
Цена
50 лв.
гр. Дупница, обл. Кюстендил,  Подател: Ani,  преди 1 ден
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола син | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата поласин
Цена
200 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Британски чистокръвни сини котенца на 40дни.с изградени хигиенни навици,самостоятелно се хранят и са обезпаразитени,много дружелюбни,контактни чисти и умни ,лесно се гледат и не изискват много грижи.Козината на тази порода не пада и не създава алергии,прекрасен другар за вас и вашето семейство.
Британска късокосместа 1 месеца И от двата пола син | Котки - продава | гр. Перник
Британска късокосместа1 месецаИ от двата поласин
Цена
250 лв.
гр. Перник, обл. Перник,  преди 1 ден
Продавам чистокръвни клепоухи и правоухи сини късокосмести котета, родени на 29.05.2015г, баща клепоух Шотландец, майка правоуха Британка. Малките са обезпаразитени, хранят се самостоятелно имат изградени хигиенни навици и вече може да се отделят от майката, козината им не се скубе и не създават алергии. Контактни и комуникативни, дружелюбни и ласкави. Те прекрасно се разбират с всички членове на семейството, а собственика си обичат до самозабрава. Могат да ви следват навсякъде из дома ви докато не се настаните някъде и не позволите на британката си да се нагласи близо до вас. Притежавайки о..
Британска късокосместа 3 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Варна
Британска късокосместа3 месецаИ от двата пола
Цена
230 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: зоомагазин бъни,  преди 2 дни
Зоомагазин Бъни : Британски котета на 5 месеца , две женски са . Големи сладурки с ваксини и паспорт . Едната малка принцеса е чисто синя , а другата е синя костенуркова С добри хигиенни навици :)
Персийска 3 месеца Женски | Котки - продава | гр. Варна
Персийска3 месецаЖенски
Цена
160 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: зоомагазин бъни,  преди 2 дни
Зоомагазин Бъни предлага женско персийско коте на 3 месеца , цвят : червен би колор , много лакомо и игриво :)
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Варна
Британска късокосместа2 месецаИ от двата пола
Цена
600 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 2 дни
Зоомагазин Роди продава британски сини късокосмести/600 лв/ ,шотландски клепоухи/650 лв/ 2 месеца.Възможна е доставка до вашият град.
Други редки породи 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Варна
Други редки породи2 месецаИ от двата пола
гр. Варна, обл. Варна,  преди 2 дни
Зоомагазин Роди продава и доставя по поръчка малки котета от екзотични породи с и без родословие -британска късокосместа, мей кун,бенгалска ,норвежка горска, сфинкс,рекс,рагдол,абесинска,бурмила и др/възможна е доставка до вашият град .Малките и техните родители могат да се видят на снимки .Разгледайте нашият сайт за да видите с какво разполагаме в момента и какво можем да ви доставим www.zoomagazin-rodi.com
Турска ангора 2 месеца Женски шарени | Котки - продава | гр. София
Турска ангора2 месецаЖенскишарени
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
три двумесечни турски ангорки, с хигиенни навици, много гальовни и игриви
Персийска 24 месеца Женски | Котки - продава | гр. Бургас
Персийска24 месецаЖенски
Цена
50 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
Продава/заменя двугодишна женска персийка с изградени хигиенни навици. Кастрирана. Заменя за не карстрирана породиста котка без значение породата или други декоративни животни. При продажба цената е 50 лв. Възможен е и безплатен транспорт до някои градове.
Други редки породи 1 месеца И от двата пола Сив | Котки - продава | гр. София
Други редки породи1 месецаИ от двата полаСив
Цена
130 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Екатерина Маркова,  преди 3 дни
Продават се на символична цена, чистокръвни котета, майка руска сина, баща - корат на последната снимка /линк:http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%82_%28%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%B0%29 Много мили и привързани към стопаните. Остават две момченца и едно момиче. Родени са на 9-ти юни.
Персийска 12 месеца | Котки - продава | гр. Камено
Персийска12 месеца
Цена
150 лв.
гр. Камено, обл. Бургас,  преди 3 дни
персийска котка, на 1 г. - 150 лв.
Персийска 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. София
Персийска2 месецаИ от двата пола
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Развъдник,  преди 4 дни
Продавам едно бяло персийско котенце - 500 лв. момиче. Развъдникът се намира в София. Възможна доставка.
« Предишна | 1234 | Следваща »
Host.bg