Домашни любимци

Котки - продава

Филтри
Област
Населено място
Порода
Възраст
Пол
Особености
Цена
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
69 обяви
СнимкиПородаВъзрастПолЦвят/окраска
VIPБританска късокосместа 3 месеца И от двата пола сив, лилав и шоколадов | Котки - продава | гр. Варна
Британска късокосместа3 месецаИ от двата поласив, лилав и шоколадов
Цена
600 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 ден
Продавам британски котета женско и мужско, сиви, родени на 16. 08. 2014г., британски шоколодов и лилав родени на 05.08.2014, шотландски лилав и сив родени на 24.08.2014г. Паспорт, родословна, обезпаразитени, самостоятелни, с изградени навици. Имат 2 оценки от междунарона изложба WCF EX-1 цена 600лв
Британска късокосместа 50 месеца Мъжки | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа50 месецаМъжки
Цена
200 лв.
гр. София, обл. София,  преди 13 часа
Предлагам за разплод прелестен и чаровен британски красавец. Котаракът има богат опит и успява да намира подход към всяка котка. До момента няма неуспешно заплождане. Характерът му е игрив, любвеобвилен и смирен, като в повечето случаи се унаследява и от поколението му. Котаракът разполага с документи за всички проведени медицински прегледи, които удостоверяват перфектното му здравословно състояние. С редовно провеждано обезпаразитяване. Ваксиниран. Чипиран. Хранен с висококачествена храна. Цената за разплод е 200 лева. Британчетата му обикновено се продават на цена от 400-500 лева за коте. П..
Други редки породи 2 месеца И от двата пола Син | Котки - продава | гр. София
Други редки породи2 месецаИ от двата полаСин
Цена
400 лв.
гр. София, обл. София,  преди 13 часа
Здравейте, приятели на котешкия свят. Предлаганите от нас сладурковци са чистокръвни представители на породата ”руска синя”. Обезпаразитени са вътрешно и външно. Имат изградени хигиенни навици и са захранени с висококачествена гранулирана храна. Издаден им е ветеринаромедицински паспорт, в който са отразени проведените им медицински прегледи, които гарантират отличното им здраве. Приучени са на драскалка. Мъниците лесно се привързват към хора и се адаптират към нова обстановка. Успешно съжителстват с други животни. Характерът им е социален и игрив, но въпреки това не е хиперактивен и прекалено..
Други редки породи 2 месеца И от двата пола Британска чинчила | Котки - продава | гр. София
Други редки породи2 месецаИ от двата полаБританска чинчила
Цена
600 лв.
гр. София, обл. София,  преди 13 часа
Предлагам пухкави и снежнобели, усмихнати, игриви и много трудно устоими британски плюшени изкушения, в един рядко срещан, но високо ценен и търсен цвят. Бебетата произхождат от елитни и чистокръвни родители – бащата е син британец, а майката – бяла британка. И двамата са отлични представители на породата. Както малките пухени топчета, така и родителите им, имат проведен обстоен медицински преглед, който гарантира безупречното им здраве. Ваксинирани, обезпаразитени вътрешно и външно. Имат изградени хигиенни навици. Приучени са на драскалка. Захранени са с висококачествена гранулирана храна + п..
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола Сива | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полаСива
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 13 часа
Предлагам чистокръвни котета от породата ”британска късокосместа”, произхождащи от елитни и родословни родители. Прелестните и неустоими пухчета са с проведен обстоен медицински преглед, гарантиращ безупречното им здраве, с издаден и заверен ветеринаромедицински паспорт, външно и вътрешно обезпаразитени. Поставена им е ваксина. Котетата имат изградени хигиенни навици и са приучени на драскалка. Притежават присъщия за породата мил, благ и гальовноориентиран характер. Социални и лесно адаптивни са, с оглед на което успешно съжителстват както с хора, така и с животни. По желание на клиента може д..
Шотландска клепоуха 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха2 месецаИ от двата пола
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 13 часа
Продавам разкошни шотландски клепоухи красавци, произхождащи от елитни и чистокръвни родители. Обаятелното им излъчване, съчетано с кадифено меките им клепнали ушички, правят тези пухени топчета неустоимо предизвикателство за всеки, който се е докоснал до тях на живо. Позволете си и вие да се влюбите в тези шармантни плюшени играчки. Мъниците са с проведен обстоен ветеринаромедицнски преглед, гарантиращ безупречното им здраве. Издаден им е и паспорт. Обезпаразитени са вътрешно и външно. Имат изградени хигиенни навици. Захранени са с висококачествена гранулирана храна. Лесно адаптивни и социал..
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола Табби | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полаТабби
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 13 часа
Предлаганите котета са от породата британска късокосместа, разновидност ”Табби-Уискас”, произхождащи от чистокръвни и елитни родители, с включена ваксина, обезпаразитяване, паспорт, медицински преглед. Мъниците са с изградени хигиенни навици. Социализирани, лесно адаптивни и изключително любвеобвилни. По желание на клиента можем да поставим и микрочип, който се заплаща отделно. Предвидена е и възможност за доставка.
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола черен | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полачерен
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 13 часа
Вие вероятно се интересувате от породата ”британска късокосместа”. Това е чудесно, но защо да не бъдете по-отличаващи се, индивидуални, атрактивни и изневеряващи на овчедушния избор, като се спрете на същите неустоими и класни британчета, но с различен цвят? Предлагам черни британчета, произхождащи от чистокръвни и елитни родители. В обявената цена са включени: ваксина, обезпаразитяване, паспорт, медицински преглед. Котетата са общителни, мили, гальовни и неотразими. Имат изградени хигиенни навици. Може да им бъде поставен микрочип, който се заплаща отделно. Те ви очакват!
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола BRI ns 22 64 | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полаBRI ns 22 64
Цена
600 лв.
гр. София, обл. София,  преди 13 часа
Развъдник регистриран в FIFe предлага чистокръвни Британски котета цвят Уискас( BRI ns 22 64 , BRI ns 24 64).Котета са от тестирани родители с изградени навици ,ваксинирани,чипирани.Цената зависи от класа и типа на котето. Наша страница в фейсбука : https://www.facebook.com/sveta.konova
Персийска 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Варна
Персийска2 месецаИ от двата пола
Цена
180 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 14 часа
Персийски котенца, мъжки и женски, обезпаразитени, сиви с бяло - 180лв.
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Варна
Британска късокосместа2 месецаИ от двата пола
Цена
500 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 2 дни
Зоомагазин Роди продава британски сини късокосмести/500 лв/ ,шотландски клепоухи/550 лв/ 2 месеца.Възможна е доставка до вашият град.
Други редки породи 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Варна
Други редки породи2 месецаИ от двата пола
гр. Варна, обл. Варна,  преди 2 дни
Зоомагазин Роди продава и доставя по поръчка малки котета от екзотични породи с и без родословие -британска късокосместа, мей кун,бенгалска ,норвежка горска, сфинкс,рекс,рагдол,абесинска,бурмила и др/възможна е доставка до вашият град .Малките и техните родители могат да се видят на снимки .Разгледайте нашият сайт за да видите с какво разполагаме в момента и какво можем да ви доставим www.zoomagazin-rodi.com
Персийска 3 месеца Мъжки червено табби | Котки - продава | гр. Средец
Персийска3 месецаМъжкичервено табби
Цена
400 лв.
viapontica.cattery@gmail.com
гр. Средец, обл. Бургас,  Подател: viapontica.cattery@gmail.com,  преди 2 дни
Здравейте!Привет на всички любители,собственици и познавачи на породата EXO! Ето ,че и в началото септември 2014 година можем да зарадваме всички наши приятели,които са вече горди собственици на наши котета и най-вече тези които те първа искат да си закупят такова с нашите две нови малки котета! На 07.09.2014 г. се родиха бебета ни! Разполагаме с Две мъжки ЕХО i PER ! Ако сме Ви заинтригували и имате сериозно намерение да се сдобиете с КОТЕ,моля свържете се с нас на посочения телефон,за да питате каквото Ви интерисува ,да получите снимки на малките ..
подарява персийска котка Персийска Женски | Котки - продава | гр. Пловдив
ПерсийскаЖенски
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 дни
продава чистокръвни персийки, с тъпи муцуни, женски
Персийска 5 месеца Женски | Котки - продава | гр. Сливен
Персийска5 месецаЖенски
Цена
300 лв.
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 3 дни
Продавам чистокръвно , елитно , екстремално персийско женско коте на 5 месец . Цвят тъмно-сиво табби . Цена 300 лв. Сливен .
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола сини и лилави | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата поласини и лилави
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Развъдник”Fluffy Pearls”регистриран в международна организация НФФе(FIFe), Ви предлага чистокръвни британски късокосмести котета с доказан произход, от родители шампиони притежаващи дипломи и отличия.При напускане на развъдника котетата ще са научени на хигиенни навици,ще са имунизирани,чипирани,обезпаразитени, международен вет.паспорт(по желание родословие).Всички котета в развъдника са с добър нрав,при закупуването ще получите препоръки за отглеждане.За допълнителни снимки посетете сайта на развъдника http://www.breedingcattery.eu/bg/
Персийска 3 месеца Мъжки бежово | Котки - продава | гр. София
Персийска3 месецаМъжкибежово
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Развъдник предлага на вашето внимание персийско късокосместо бежово мъжко котенце от елитни родители. Всяко коте при напускане на развъдника има изградени хигиенни навици, ваксинирано, обезпаразетено вътрешно и външно, социализирано, с добър нрав и препоръки при отглеждане. тел. 0885246459
Персийска 1 месеца Мъжки таби | Котки - продава | гр. София
Персийска1 месецаМъжкитаби
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Развъдник предлага на вашето внимание персийско късокосместо мъжко таби, котенце е от елитни родители, много гальовно и игриво. При напускане на развъдника котенце ще има изградени хигиенни навици, ще е обезпаразетено вътрешно и външно, социализирано, с добър нрав и препоръки при отглеждане. .За повече информация обадете се на тел.
Персийска 3 месеца Мъжки червено | Котки - продава | гр. София
Персийска3 месецаМъжкичервено
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Развъдник предлага на вашето внимание персийски мъжки и женски късокосмести котета от елитни родители. Всяко коте при напускане на развъдника има изградени хигиенни навици, ваксинирано, обезпаразетено вътрешно и външно, социализирано, с добър нрав и препоръки при отглеждане. Цената е от 200 до 400лв.
Персийска 4 месеца И от двата пола силвер | Котки - продава | гр. София
Персийска4 месецаИ от двата поласилвер
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Продавам персийско късокосместо женско котенце, цвят силвер таби.Котето е социализирано, здраво и игриво.Ще бъде приучено към котешка тоалетна,да се храни самостоятелно и да остри ноктите си върху специални уреди,предназначени за това.При закупуване ще получите съвети за правилното хранене,грижи и отглеждане на вашето котенце.За друга информация само на GSM
Шотландска клепоуха 6 месеца Женски | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха6 месецаЖенски
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Шотландско клепоухо късокосместо женско коте,си търси грижовно семейство.От свойте породисти родители тя е получила отлични породни данни,активна и здрава.Ще бъде приучена към котешка тоалетна,да се храни и да остри ноктите си върху специални уреди,предназначени за това.При закупуване ще получите съвети за правилното хранене,грижи и отглеждане на вашето котенце.За друга информация само на GSM
Шотландска клепоуха 2 месеца Мъжки бяло | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха2 месецаМъжкибяло
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Развъдник продава шотландско клепоухо късокосместо мъжко котенце, чинчила с зелени очи.Котенце е социализирано, здраво и игриво.Ще бъде приучено към котешка тоалетна,да се храни самостоятелно и да остри ноктите си върху специални уреди,предназначени за това.При закупуване ще получите съвети за правилното хранене,грижи и отглеждане на вашето котенце.За друга информация само на GSM
Британска късокосместа 2 месеца Женски | Котки - продава | гр. Варна
Британска късокосместа2 месецаЖенски
Цена
450 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: зоомагазин бъни,  преди 3 дни
Зоомагазин Бъни предлага мъжко британско коте на 2 месеца с ваксинка и паспорт , много игриво и палаво ;)
Без порода 3 месеца Женски чернобял | Котки - продава | гр. София
Без порода3 месецаЖенскичернобял
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Подаряват ме! Аз съм Изи - малко, красиво, пухкаво женско коте на три месеца. Обезпаразитена съм вътрешно и външно. Имам изградени хигиенни навици и съм много игрива. Отгледана съм с щедри количества любов и искам да я отдам на този, който ме хареса. Приемам предложения за съвместно съжителство само от хора с добри и обичливи сърца, защото заслужавам най – грижовните стопани! Аз съм неустоима чернобяла сладка принцеса!!!
Персийска 1 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Русе
Персийска1 месецаИ от двата пола
Цена
200 лв.
гр. Русе, обл. Русе,  преди 3 дни
Чистокръвни персийски котенца от прекрасни родители. Обезпаразитени и с хигиенни навици. Очакваме ново котило от същите родители около 30 декември.
Персийска 3 месеца Мъжки | Котки - продава | гр. Бургас
Персийска3 месецаМъжки
Цена
500 лв.
viapontica.cattery@gmail.com
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: viapontica.cattery@gmail.com,  преди 4 дни
Екзотичните котки се различават от персийските котки само по дължината на космената си покривка. Те също имат забавни муцунки с големи бузки, а плюшената козинка им придава неповторим чар. Много са отзивчиви към хората и с разбиране откликват на всички човешки емоции. Породата екзотична късокосместа е наследила от предците си персийските котки общителен и нежен темперамент, но привнесената кръв от други късокосмести породи е превърнала екзотичните котки в по-весели и по-любознателни създания от дългокосместите им предци. Доброжелателният характер на екзотичните котки им позволява с лекота да з..
Персийска 7 месеца Мъжки многоцветни | Котки - продава | гр. София
Персийска7 месецаМъжкимногоцветни
Цена
100 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Дима,  преди 7 дни
ГОДИШНО ВАКСИНИРАНИ ОБЕЗПАРАЗИТЕНИ ПЕРСИЙЧЕТА НАЙ-ДЪЛГОКОСМЕСТИ МНОГОЦВЕТНИ ЧИНЧИЛИ ЗЕЛЕНИ ОЧИ РАЗКОШНИ ПОДАРЪЦИ УСМИХНАТИ ЧАРОВНИ МЕЧТИ-перфектни породисти селектирани чистокръвни елитни здрави любимци.Най-дългокосмести елитни многоцветни персийчета чинчили зелени очи единствени-биколор бяло-сиво чинчила зелени очи мъжко/роден-21април2014/;тъмно синьо-сиво-черно чинчила зелени очи мраморно синьо с черно мъжко/роден-21април2014/. Персийчетата са все още малки откърмени от 6 персийки здрави чисти имат всички годишни максимални пет-валентни ваксини и цялостни годишни обезпаразитявания международ..
Персийска 2 месеца Женски черно | Котки - продава | гр. Варна
Персийска2 месецаЖенскичерно
Цена
180 лв.
baksford
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: baksford,  преди 7 дни
Зоо могозин Тангра продава персийско коте ексремално черно женско хигиени навици обеспаразитено евро паспорт
Персийска 3 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. София
Персийска3 месецаИ от двата пола
Цена
200 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Борис,  преди 7 дни
Продавам дългоносмести персийчета родени на 04 09 2014година
Шотландска клепоуха 2 месеца И от двата пола лилав и сив | Котки - продава | гр. Варна
Шотландска клепоуха2 месецаИ от двата полалилав и сив
Цена
600 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 7 дни
Продавам британски котета женско и мужско, сиви, родени на 10. 04. 2014г., британски шоколодов и лилав родени на 05.08.2014, шотландски лилав и сив родени на 24.07.2012г. Паспорт, родословна, обезпаразитени, самостоятелни, с изградени навици. Имат 2 оценки от междунарона изложба WCF EX-1 цена 600лв
« Предишна | 123 | Следваща »
Host.bg