Домашни любимци

Котки - продава

Филтри
Област
Населено място
Порода
Възраст
Пол
Особености
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
97 обяви
СнимкиПородаВъзрастПолЦвят/окраска
VIPПерсийска 3 месеца Женски | Котки - продава | гр. Бургас
Персийска3 месецаЖенски
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 час
продава женска персийска котка на 2.5 мес., златист цвят, обезпаразитена, паспорт, имонизации
Британска късокосместа 34 месеца Женски | Котки - продава | гр. Бобошево
Британска късокосместа34 месецаЖенски
Цена
45 лв.
Liquid сребро НА Ready For Private Разтворител
гр. Бобошево, обл. Кюстендил,  Подател: Liquid сребро НА Ready For Private Разтворител,  преди 1 час
имате нужда от финансиране за вашата сграда? за вашия проект? за създаване на собствен бизнес? да се вдигне личния си дейност? Ние предлагаме заеми, вариращи от € 1000 до € 40 000 за всички физически лица Свържете се с нашия Е-мейл: amanifinance@outlook.com
Британска късокосместа 1 месеца И от двата пола blue and lilac | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа1 месецаИ от двата полаblue and lilac
гр. София, обл. София,  преди 3 часа
Развъдник”Fluffy Pearls”регистриран в международна организация НФФе(FIFe), Ви предлага чистокръвни британски късокосмести котета от родители шампиони, които притежават дипломи и отличия.При напускане на развъдника котетата ще са научени на хигиенни навици,ще са имунизирани,чипирани,обезпаразитени, международен вет.паспорт(по желание родословие).Всички котета в развъдника са с добър нрав,при закупуването ще получите препоръки за отглеждане.
Шотландска клепоуха 3 месеца Женски костенурково | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха3 месецаЖенскикостенурково
гр. София, обл. София,  преди 3 часа
Уникално - клепоухо дългокосместо !!! Ако търсите нещо необичайно и красиво, само нашия развъдник може да Ви предложи шотландско дългокосместо клепоухо женско котенце. Котето е здраво и игриво, научено на хигиенни навици, точи нокти върху специални уреди.Цената е 600 лв. За друга информация само на телефон.
Сиамска 1 месеца Мъжки | Котки - продава | гр. Варна
Сиамска1 месецаМъжки
Цена
120 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: сем Дамянови,  преди 3 часа
Продавам сиамче на 40 дни с изградени хигиенни навици,паспортче, обезпаразитено.
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола Сива | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полаСива
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 4 часа
Предлагам чистокръвни котета от породата ”британска късокосместа”, произхождащи от елитни и родословни родители. Прелестните и неустоими пухчета са с проведен обстоен медицински преглед, гарантиращ безупречното им здраве, с издаден и заверен ветеринаромедицински паспорт, външно и вътрешно обезпаразитени. Поставена им е ваксина. Котетата имат изградени хигиенни навици и са приучени на драскалка. Притежават присъщия за породата мил, благ и гальовноориентиран характер. Социални и лесно адаптивни са, с оглед на което успешно съжителстват както с хора, така и с животни. По желание на клиента може д..
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола черен | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полачерен
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 4 часа
Вие вероятно се интересувате от породата ”британска късокосместа”. Това е чудесно, но защо да не бъдете по-отличаващи се, индивидуални, атрактивни и изневеряващи на овчедушния избор, като се спрете на същите неустоими и класни британчета, но с различен цвят? Предлагам черни британчета, произхождащи от чистокръвни и елитни родители. В обявената цена са включени: ваксина, обезпаразитяване, паспорт, медицински преглед. Котетата са общителни, мили, гальовни и неотразими. Имат изградени хигиенни навици. Може да им бъде поставен микрочип, който се заплаща отделно. Те ви очакват!
Шотландска клепоуха 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха2 месецаИ от двата пола
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 4 часа
Продавам разкошни шотландски клепоухи красавци, произхождащи от елитни и чистокръвни родители. Обаятелното им излъчване, съчетано с кадифено меките им клепнали ушички, правят тези пухени топчета неустоимо предизвикателство за всеки, който се е докоснал до тях на живо. Позволете си и вие да се влюбите в тези шармантни плюшени играчки. Мъниците са с проведен обстоен ветеринаромедицнски преглед, гарантиращ безупречното им здраве. Издаден им е и паспорт. Обезпаразитени са вътрешно и външно. Имат изградени хигиенни навици. Захранени са с висококачествена гранулирана храна. Лесно адаптивни и социал..
Британска късокосместа 50 месеца Мъжки | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа50 месецаМъжки
Цена
200 лв.
гр. София, обл. София,  преди 4 часа
Предлагам за разплод прелестен и чаровен британски красавец. Котаракът има богат опит и успява да намира подход към всяка котка. До момента няма неуспешно заплождане. Характерът му е игрив, любвеобвилен и смирен, като в повечето случаи се унаследява и от поколението му. Котаракът разполага с документи за всички проведени медицински прегледи, които удостоверяват перфектното му здравословно състояние. С редовно провеждано обезпаразитяване. Ваксиниран. Чипиран. Хранен с висококачествена храна. Цената за разплод е 200 лева. Британчетата му обикновено се продават на цена от 400-500 лева за коте. П..
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола Табби | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полаТабби
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 4 часа
Предлаганите котета са от породата британска късокосместа, разновидност ”Табби-Уискас”, произхождащи от чистокръвни и елитни родители, с включена ваксина, обезпаразитяване, паспорт, медицински преглед. Мъниците са с изградени хигиенни навици. Социализирани, лесно адаптивни и изключително любвеобвилни. По желание на клиента можем да поставим и микрочип, който се заплаща отделно. Предвидена е и възможност за доставка.
Други редки породи 2 месеца И от двата пола Син | Котки - продава | гр. София
Други редки породи2 месецаИ от двата полаСин
Цена
400 лв.
гр. София, обл. София,  преди 4 часа
Здравейте, приятели на котешкия свят. Предлаганите от нас сладурковци са чистокръвни представители на породата ”руска синя”. Обезпаразитени са вътрешно и външно. Имат изградени хигиенни навици и са захранени с висококачествена гранулирана храна. Издаден им е ветеринаромедицински паспорт, в който са отразени проведените им медицински прегледи, които гарантират отличното им здраве. Приучени са на драскалка. Мъниците лесно се привързват към хора и се адаптират към нова обстановка. Успешно съжителстват с други животни. Характерът им е социален и игрив, но въпреки това не е хиперактивен и прекалено..
Британска късокосместа 2 месеца Мъжки Сив/син | Котки - продава | гр. Пловдив
Британска късокосместа2 месецаМъжкиСив/син
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 5 часа
Чистокръвно котенце (мъжко) от породата ”Британска синя късокосместа” си търси нов дом и добри стопани. Котенцето се продава от гр. Пловдив и вече е готово за нови стопани и много игри! Породата е не само много красива, но и представителите ѝ са много добри, не правят бели и се разбират много с други животни и малки деца. Добродушни и търпеливи са. Ако проявявате интерес, можете да се свържете по телефона или имейла, посочени по-долу в обявата.
Персийска 3 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Бургас
Персийска3 месецаИ от двата пола
Цена
130 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 7 часа
Продава класически персийски котета родени 05.2015 година. Външно и вътрешно обезпаразитени, с изградени хигиенни навици.Цена 130 лв. Осигурен е и безплатен транспорт до някои градове.
Персийска 3 месеца Мъжки | Котки - продава | гр. Карнобат
Персийска3 месецаМъжки
Цена
80 лв.
гр. Карнобат, обл. Бургас,  Подател: Пепа,  преди 8 часа
Продавам бели, мъжки персийски котенца. На 3 месеца са. Едното е родено на 1 юни, а другото на 2 юни. Самостоятелно хранене и хигиенни навици.
Персийска 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. София
Персийска2 месецаИ от двата пола
Цена
200 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Развъдник,  преди 16 часа
Продавам малки персийски котенца, различни цветове, момченца и момиченца. Цена: 200 до 350лв Котенцата са пълен екстремал, възможно е договаряне.
Мейн Куун 3 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Пловдив
Мейн Куун3 месецаИ от двата пола
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 18 часа
Развъдник за котки Мейн Куун – продава и предлага за резервиране (за домашни любимци) прекрасни котенца порода Мейн Куун. Котенцата са ваксинирани, обезпаразитени, с хигиенни навици, с родословие, микрочип и международен паспорт. Много са игриви и дружелюбни. Дядо на котенцата са световен шампион. За повече снимки и информация, моля посетете нашия сайт: www.galkincoon.com или обаде те се на телефон. Може да покажем още снимки и дори видеоклипове и с удоволствие ще Ви отговорим на всички Ваши въпроси по породата! https://www.youtube.com/watch?v=nwi3f1H7b-c
Мейн Куун 3 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Пловдив
Мейн Куун3 месецаИ от двата пола
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 18 часа
Продавам Котенца Мейн Куун. Цена по Договаряне! Развъдник за котки Мейн Куун – продава и предлага за резервиране (за домашни любимци) прекрасни котенца порода Мейн Куун. Котенцата са ваксинирани, обезпаразитени, с хигиенни навици, с родословие, микрочип и международен паспорт. Много са игриви и дружелюбни. Дядо на котенцата са световен шампион. За повече снимки и информация, моля посетете нашия сайт: www.galkincoon.com или обаде те се на телефон. Може да покажем още снимки и дори видеоклипове и с удоволствие ще Ви отговорим на всички Ваши въпроси по породата! https://www.youtube.com/..
Сиамска 1 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. София
Сиамска1 месецаИ от двата пола
Цена
100 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Димитър Андонов,  преди 19 часа
Продавам чистокръвни сиамчета родени на 01 август 2015г. Можете да избирате между 2 мъжки (едното е ЗАПАЗЕНО!!!) и едно женско (ЗАПАЗЕНО!!!).За получаване на котето трябва да се изчака до отбиването му от майката ( на 1,5-2-месечна възраст/средата на септември). Можете да видите снимки на родителите. Бащата е сиамец с дълга и права опашка, а майката е с къса и силно начупена опашка. Котетата са: - женско с права и дълга опашка (ЗАПАЗЕНО!!!); - мъжко с права, дълга с две начупвания на опашката в края (ЗАПАЗЕНО!!!); - мъжко с къса и начупена опашка. (Първата снимка с 3-те голе..
Персийска 1 месеца Женски | Котки - продава | гр. Хасково
Персийска1 месецаЖенски
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Petrova,  преди 23 часа
продавам малки персийски котенца на 40 дни.Родени са на 16.07.2015г,вече се хранят сами много са игриви и много гальовни имат изградени хигиенни навици.Майката и бащата са при нас чисти породи много кротки са и двамата и много красиви.На последните две снимки са майката и бащата
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Варна
Британска късокосместа2 месецаИ от двата пола
Цена
600 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 ден
Зоомагазин Роди продава британски сини късокосмести/600 лв/ ,шотландски клепоухи/650 лв/ 2 месеца.Възможна е доставка до вашият град.
Други редки породи 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Варна
Други редки породи2 месецаИ от двата пола
гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 ден
Зоомагазин Роди продава и доставя по поръчка малки котета от екзотични породи с и без родословие -британска късокосместа, мей кун,бенгалска ,норвежка горска, сфинкс,рекс,рагдол,абесинска,бурмила и др/възможна е доставка до вашият град .Малките и техните родители могат да се видят на снимки .Разгледайте нашият сайт за да видите с какво разполагаме в момента и какво можем да ви доставим www.zoomagazin-rodi.com
Персийска 3 месеца Женски | Котки - продава | гр. Пловдив
Персийска3 месецаЖенски
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 ден
Продавам късокосместа екстремална персийка ЕКЗОТИКА.. Цвят блюпойнт... Сини очи... Трайни хигиенни навици
Шотландска клепоуха 2 месеца И от двата пола Разни | Котки - продава | гр. Пловдив
Шотландска клепоуха2 месецаИ от двата полаРазни
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 ден
Продавам британски късокосмести и шотландски клепоухи котета , внос от елитни развъдници. Котетата се хранят самостоятелно и имат изградени хигиенни навици. Тази порода котки е подходяща и за хора с алергии , защото не сменя косъма и е идеален домашен любимец за цялото семейство. Предлагаме котета в различни атрактивни цветове и от двата пола. Цената е конкурентна за високото качество , което предлагаме - 400 лева Шотландска клепоуха и 300 лева Британска правоуха , реални снимки.
Британска късокосместа 5 месеца Женски | Котки - продава | гр. Варна
Британска късокосместа5 месецаЖенски
Цена
300 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: зоомагазин бъни,  преди 1 ден
Зоомагазин Бъни предлага : Британско късокосместо коте Цвят : BRI j (Лилаво-кремава) Родена на 13 . 02. 15 , женска с ваксини и международен паспорт . Изключително мила и спокойна , обича да играе и да бъде гушкана :) С добри хигиенни навици :)
Британска късокосместа 6 месеца И от двата пола син | Котки - продава | гр. Добрич
Британска късокосместа6 месецаИ от двата поласин
Цена
100 лв.
гр. Добрич, обл. Добрич,  преди 2 дни
Продавам две британски сини котета – мъжко и женско. Момченцето е с половин опашка от раждането си – майка му я гризна вместо пъпната връв, роден е на Петльовден-2 февруари. Много е игрив и малко страхлив. Момиченцето е родено на 22 февруари, много е тихичка и гальовна. Двете котета са последни от две различни котила, за това цената е такава. Обезпаразитени са, самостоятелни са и очакват своите нови стопани. Ходят до тоалетна на гранули, не са ми правили никакви бели. Възможен е транспорт в страната, а ако сте по-наблизо може и да се разберем нещо с личен транспорт. Снимките са актуални и реал..
Персийска 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Добрич
Персийска2 месецаИ от двата пола
Цена
140 лв.
гр. Добрич, обл. Добрич,  преди 2 дни
Продавам персийски котенца от чистокръвни родители персийци-майката е опушена персийка, а бащата сребърна чинчила. Бебетата са родени на 9 юли 2015 г., вече се хранят самостоятелно, ползват тоалетна на гранули, обезпаразитени са вътрешно и външно, много игриви и милички, напълно социализирани. Има мъжки и женски. Майката може да се види на място. Украската им е смесица между опушения сив цвят на майката и „гримираното” лице на бащата-белезите на чинчилата. Възможен е транспорт в страната, а ако сте по-наблизо може и да се разберем нещо с личен транспорт. Снимките са актуални и реални. За повеч..
Персийска 4 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Добрич
Персийска4 месецаИ от двата пола
Цена
140 лв.
гр. Добрич, обл. Добрич,  преди 2 дни
Продавам персийчета от чистокръвни персийци-майката е сребърна чинчила, а бащата е калърпоинт. Малките са родени на 1 май 2015 г., хранят се сами, ходят до тоалет, обезпаразитени са вътрешно и външно. Изключително милички и много игриви, възпитаваме ги с милване без агресия, имат и тренинг с малко дете:) Едното е момиченце-сиво на цвят и пъстри момченца. Майката може да се види на място, прилагам снимки и на двамата родители. Възможен е транспорт в страната, а ако сте по-наблизо може и да се разберем нещо с личен транспорт. Снимките са актуални и реални. За повече информация-на телефона.
Персийска 4 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Пазарджик
Персийска4 месецаИ от двата пола
Цена
100 лв.
гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  преди 2 дни
Продавам 3 персийски котета - 2 женски и 1 мъжко. Котетата са с изградени хигиенни навици. Обезпаразитени.
Персийска 5 месеца И от двата пола графитено сиво и бледо бежаво | Котки - продава | гр. София
Персийска5 месецаИ от двата полаграфитено сиво и бледо бежаво
Цена
160 лв.
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Котетата са две - мъжкото е бледобежаво, а женското - графитеносиво. Ползват котешка тоалетна. Отглеждат се в апартамент
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола Син - Сив | Котки - продава | гр. Добрич
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полаСин - Сив
Цена
250 лв.
гр. Добрич, обл. Добрич,  преди 2 дни
Продавам Страхотни Чистокръвни Сини Британски Късокосмести котенца от родословни родители.Перфектно качество,а то си има цена...0т 250лв до 400лв.Възможна е доставка до всяко населено място в страната. Последвайте ни във Фейсбук - ДжунглаБг.
« Предишна | 1234 | Следваща »
Host.bg