Домашни любимци

Котки - продава

Филтри
Област
Населено място
Порода
Възраст
Пол
Особености
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
89 обяви
СнимкиПородаВъзрастПолЦвят/окраска
VIPЕвропейска късокосместа 3 месеца И от двата пола Много красиви окраски | Котки - продава | гр. София
Европейска късокосместа3 месецаИ от двата полаМного красиви окраски
Боби
гр. София, обл. София,  Подател: Боби,  преди 23 часа
Подаряваме изключително красиви котета на два месеца и половина. Котетата имат изградени хигиенни навици. Ходят по нужда в котешка тоалетна. Точат си ноктите само на котешка чесалка. Обезпаразитени са профилактично. Котетата са много кротки и добри. Даваме котетата само на хора, които лично ще се грижат за тях с много любов! Не даваме котетата на лица под 18 години без присъствието на родителите!
VIPБез порода 1 месеца И от двата пола черно | Котки - продава | гр. София
Без порода1 месецаИ от двата полачерно
Цена
1 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Божидар Илиев,  преди 2 дни
Даваме срещу символично заплащане от 1,00 лева сладки черни котета! Родени са на 10 април 2015 г. Две са - мъжко и женско и сме ги кръстили Миро и Мери. И двете са черни с малки бели медальончета на вратлето. Научени са да ходят в котешка тоалетна и да се хранят със суха храна. Имат прекрасна черна козина - лъскава, като на пантера. Много са грациозни, като майка им, с издължени крачета и грациозна походка. Много са игриви и страшно гальовни. Като ги гушнем и обичат да мъркат. Няма как да не обикнете такива сладурчета. Поверието казва, че черна котка в дома носи късмет, варди къщата от зли..
Шотландска клепоуха 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Пловдив
Шотландска клепоуха2 месецаИ от двата пола
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 3 часа
Продавам целогодишно британски и шотландски котета на два месеца..Котета се хранят самостоятелно и имат изградени хигиенни навици...Идиален домашен любимец за възрастни и деца...не сменят косъм и могат да се отглеждат от хора с алергии...разполагаме с голямо разнообразие на цветове..Имаме котета и от двата пола...цени без конкуренция за качеството което предлагаме
Британска късокосместа 3 месеца Мъжки син | Котки - продава | гр. Габрово
Британска късокосместа3 месецаМъжкисин
Цена
250 лв.
гр. Габрово, обл. Габрово,  преди 4 часа
Британско синьо котенце мъжко /3 месеца/ родено на 06.04.2015г., котенцето е много добро, игриво и умно, ползва котешка тоалетна и точи нокти на определените за това места. Има издаден ветиринарен европейски паспорт с поставени ваксини, вътрешно и външно обезпаразитено. Евентуално може и превоз до Пловдив,Казанлък, Ст. Загора и др. Чакаме ви добри хора.На последните две снимки са майката и таткото на котенцето.Снимките са актуални на котенцето.
Шотландска клепоуха 2 месеца И от двата пола Разни | Котки - продава | гр. Пловдив
Шотландска клепоуха2 месецаИ от двата полаРазни
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 6 часа
Продавам британски късокосмести и шотландски клепоухи котета , внос от елитни развъдници. Котетата се хранят самостоятелно и имат изградени хигиенни навици. Тази порода котки е подходяща и за хора с алергии , защото не сменя косъма и е идеален домашен любимец за цялото семейство. Предлагаме котета в различни атрактивни цветове и от двата пола. Цената е конкурентна за високото качество , което предлагаме - 400 лева Шотландска клепоуха и 300 лева Британска правоуха , реални снимки.
Персийска 1 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Ямбол
Персийска1 месецаИ от двата пола
Цена
150 лв.
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: Диана Йорданова,  преди 7 часа
Продават се три персийски котета.Двете бели женски и едно кремаво мъжко.
Персийска 8 месеца Женски Бяла | Котки - продава | гр. София
Персийска8 месецаЖенскиБяла
Цена
60 лв.
гр. София, обл. София,  преди 7 часа
Женска, снежно бяла персийка на 8 месеца. Обезпаразитена. С отлични хигиенни навици. Цената е символична. Котето се дава само за раьона на София.
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола Табби | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полаТабби
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 9 часа
Предлаганите котета са от породата британска късокосместа, разновидност ”Табби-Уискас”, произхождащи от чистокръвни и елитни родители, с включена ваксина, обезпаразитяване, паспорт, медицински преглед. Мъниците са с изградени хигиенни навици. Социализирани, лесно адаптивни и изключително любвеобвилни. По желание на клиента можем да поставим и микрочип, който се заплаща отделно. Предвидена е и възможност за доставка.
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола Сива | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полаСива
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 9 часа
Предлагам чистокръвни котета от породата ”британска късокосместа”, произхождащи от елитни и родословни родители. Прелестните и неустоими пухчета са с проведен обстоен медицински преглед, гарантиращ безупречното им здраве, с издаден и заверен ветеринаромедицински паспорт, външно и вътрешно обезпаразитени. Поставена им е ваксина. Котетата имат изградени хигиенни навици и са приучени на драскалка. Притежават присъщия за породата мил, благ и гальовноориентиран характер. Социални и лесно адаптивни са, с оглед на което успешно съжителстват както с хора, така и с животни. По желание на клиента може д..
Британска късокосместа 50 месеца Мъжки | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа50 месецаМъжки
Цена
200 лв.
гр. София, обл. София,  преди 9 часа
Предлагам за разплод прелестен и чаровен британски красавец. Котаракът има богат опит и успява да намира подход към всяка котка. До момента няма неуспешно заплождане. Характерът му е игрив, любвеобвилен и смирен, като в повечето случаи се унаследява и от поколението му. Котаракът разполага с документи за всички проведени медицински прегледи, които удостоверяват перфектното му здравословно състояние. С редовно провеждано обезпаразитяване. Ваксиниран. Чипиран. Хранен с висококачествена храна. Цената за разплод е 200 лева. Британчетата му обикновено се продават на цена от 400-500 лева за коте. П..
Персийска 30 месеца Женски | Котки - продава | гр. Варна
Персийска30 месецаЖенски
Цена
200 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 13 часа
Екстремално прсийско котенце на 2.5мес, обезпаразитено, международен паспорт - 200лв. Полуекстремални персийчета 120-150лв. Лично предаване Варна!
Без порода 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Варна
Без порода2 месецаИ от двата пола
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: зоомагазин бъни,  преди 18 часа
Зоомагазин Бъни търси дом и отговорни стопани за малки котенца спасени от улицата по различни обстоятелства . Котенцата са обезпаразитени , прегледани от ветеринар и здрави Търсим стопани ,които ще ги обичат за цял живот , НЕ СЕ ДАВАТ ЗА ИГРАЧКИ НА ДЕЦА ИЛИ НА ХОРА КОИТО НЕ ЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ !!! ВСЕКИ КАНДИДАТ ОСИНОВИТЕЛ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПОПЪЛНИ ВЪПРОСНИК И АКО БЪДЕ ОДОБРЕН МОЖЕ ДА ПОЛУЧИ КОТЕ !!! ЖИВОТНИТЕ НЕ СА ИГРАЧКИ И НЕ СА ЗА 1 ДЕН - ТОВА Е ОТГОВОРНОСТ НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ИМАТ ИЛИ НЯМАТ ПОРОДА !!!
Персийска 1 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Белоградчик
Персийска1 месецаИ от двата пола
Цена
160 лв.
гр. Белоградчик, обл. Видин,  преди 1 ден
Продавам три персийски котенца , родени на 12.05.2015 . Хранят се самостоятелно , имат изградени хигиенни навици . Майката е син колорпойнт - екстремал , пет клас . Таткото е чисто бял с жълти очи - пълен екстремал , шоу клас . Едното котенце е хималайски черен колорпойнт (мъжко) . Второто е син колорпойнт (женско) . Третото е синьо тигрово таби (мъжко) . На снимките се виждат майката и таткото .
Сиамска 1 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. София
Сиамска1 месецаИ от двата пола
Цена
90 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Продавам малки сладки котенца. Готови за вземане веднага
Британска късокосместа 1 месеца И от двата пола син | Котки - продава | гр. Перник
Британска късокосместа1 месецаИ от двата поласин
Цена
500 лв.
гр. Перник, обл. Перник,  преди 1 ден
Продавам чистокръвни клепоухи и правоухи сини късокосмести котета,родени на 29.05.2015г ,баща клепоух Шотландец,майка правоуха Британка.Малките са обезпаразитени , хранят се самостоятелно имат изградени хигиенни навици и вече може да се отделят от майката, козината им не се скубе и не създават алергии.Контактни и комуникативни, дружелюбни и ласкави. Те прекрасно се разбират с всички членове на семейството, а собственика си обичат до самозабрава. Могат да ви следват навсякъде из дома ви докато не се настаните някъде и не позволите на британката си да се нагласи близо до вас. Притежавайки ..
Персийска 2 месеца Женски син екстремал | Котки - продава | гр. Средец
Персийска2 месецаЖенскисин екстремал
Цена
100 лв.
котенца
гр. Средец, обл. Бургас,  Подател: котенца,  преди 1 ден
Котето е родено на 01.05.2015г. Игриво гальовно и мило котенце, чака своя стопанин!!!
Британска късокосместа 3 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Варна
Британска късокосместа3 месецаИ от двата пола
Цена
300 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: зоомагазин бъни,  преди 1 ден
Зоомагазин Бъни : Британски котета на 3 месеца , две женски са . Големи сладурки с ваксини и паспорт . Едната малка принцеса е чисто синя , а другата е синя костенуркова С добри хигиенни навици :)
Персийска 2 месеца Мъжки | Котки - продава | гр. Варна
Персийска2 месецаМъжки
Цена
200 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: зоомагазин бъни,  преди 1 ден
Зоомагазин Бъни предлага персийско коте на 2 месеца , екстремал . Котето е мъжко много мило и игриво с хигиенни навици.
Персийска 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Пловдив
Персийска2 месецаИ от двата пола
Цена
200 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: nikoleta,  преди 1 ден
На 60 дена, мъжки и женски обезпаразитени.Имат изградени хигиенни навици.Доставка за цялата страна! ВНИМАНИЕ ! даваме гаранция за здравословното състояние на всяко коте закупено от нас. Ако в последствие до 1 год. се появят някакви наследствени заболявания Вие имате право да върнете котката и в замяна да получите друго Котките са в много добра кондиция, добре гледани, oбезпаразитени вътрешно и външно с най-качествените препарати. Отлични представители на породата без дефекти!
Персийска 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. София
Персийска2 месецаИ от двата пола
Цена
400 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Развъдник,  преди 1 ден
Продавам две бели персийски котенца 400 лв. и 500 лв. момичета. Развъдникът се намира в София. Възможна доставка.
Персийска 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. София
Персийска2 месецаИ от двата пола
Цена
200 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Развъдник,  преди 1 ден
Персийски котенца - различни цветове Продавам малки персийски котенца, различни цветове, момченца и момиченца. Цена: 200 до 350лв Котенцата са пълен екстремал, възможно е договаряне.
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Варна
Британска късокосместа2 месецаИ от двата пола
Цена
600 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 2 дни
Зоомагазин Роди продава британски сини късокосмести/600 лв/ ,шотландски клепоухи/650 лв/ 2 месеца.Възможна е доставка до вашият град.
Други редки породи 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Варна
Други редки породи2 месецаИ от двата пола
гр. Варна, обл. Варна,  преди 2 дни
Зоомагазин Роди продава и доставя по поръчка малки котета от екзотични породи с и без родословие -британска късокосместа, мей кун,бенгалска ,норвежка горска, сфинкс,рекс,рагдол,абесинска,бурмила и др/възможна е доставка до вашият град .Малките и техните родители могат да се видят на снимки .Разгледайте нашият сайт за да видите с какво разполагаме в момента и какво можем да ви доставим www.zoomagazin-rodi.com
Сиамска 1 месеца Женски | Котки - продава | гр. Бургас
Сиамска1 месецаЖенски
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Продавам сиамски котенца родени на 17.05.2015г. Женски. В момента са на комбинирано хранене. С изградени хигиенни навици.
Британска късокосместа 2 месеца Женски шоколадово | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаЖенскишоколадово
Цена
400 лв.
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Развъдник”Fluffy Pearls”регистриран в международна организация НФФе(FIFe), Ви предлага чистокръвни британски късокосмести котета от родители шампиони, които притежават дипломи и отличия.При напускане на развъдника котетата ще са научени на хигиенни навици,ще са имунизирани,чипирани,обезпаразитени, международен вет.паспорт(по желание родословие).Всички котета в развъдника са с добър нрав,при закупуването ще получите препоръки за отглеждане.За допълнителни снимки посетете сайта на развъдника http://www.breedingcattery.eu/bg/
Шотландска клепоуха 3 месеца Женски костенурково | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха3 месецаЖенскикостенурково
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Уникално - клепоухо дългокосместо !!! Ако търсите нещо необичайно и красиво, само нашия развъдник може да Ви предложи шотландско дългокосместо клепоухо женско котенце. Котето е здраво и игриво, научено на хигиенни навици, точи нокти върху специални уреди.Цената е 600 лв. За друга информация само на телефон.
Шотландска клепоуха 4 месеца Женски костенурково | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха4 месецаЖенскикостенурково
Цена
250 лв.
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Развъдник продава късокосместо костенурково женско котенце. Котенце е гальовно и игриво, научено на хигиенни навици, ще точи ноктите си върху специални уреди. При закупуването ще получите препоръки за отглеждане .
Шотландска клепоуха 3 месеца Женски черно | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха3 месецаЖенскичерно
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Развъдник Ви предлага шотландско клепоухо късокосместо котенце, женско на 2 месеца. Котенце е здраво и игриво, ще бъде научено на хигиенни навици и да точи нокти върху специални уреди. Всички котета с добър нрав,при закупуването ще получите препоръки за отглеждане .
Британска късокосместа 10 месеца Мъжки BRI ns 22 64 | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа10 месецаМъжкиBRI ns 22 64
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Развъдник регистриран в FIFe предлага чистокръвно Британско мъжко коте цвят Уискас BRI ns 22 64,кастрирано.Котето се подарява. Наша страница в фейсбука : https://www.facebook.com/sveta.konova
Персийска 2 месеца Женски Бяло | Котки - продава | гр. Плевен
Персийска2 месецаЖенскиБяло
Цена
120 лв.
гр. Плевен, обл. Плевен,  Подател: nina,  преди 4 дни
На 45 дена е.Захранена.Много обича да се гушка.
« Предишна | 123 | Следваща »
Host.bg