Домашни любимци

Котки - продава

Филтри
Област
Населено място
Порода
Възраст
Пол
Особености
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
92 обяви
СнимкиПородаВъзрастПолЦвят/окраска
VIPПродават се сибирски колор пойнт котета | Котки - продава | гр. София
Сибирка2 месецаИ от двата пола
Цена
800 лв.
гр. София, обл. София,  преди 41 минути
Продават се сибирски колор пойнт котета - Развъдник за сибирски колор пойнт котета Невска Омая продава котета от елитни родители. Котенцата са за развъждане или домашен любимец. Дядото на котенцата е в топ 10 на най-добрите котараци на Русия за последните 10 години. Тази порода е известна с това, че не причинява алергии. Малчуганите се отглеждат в семейна обстановка и са много подходящи за семейства. В момента котенцата са в етап на развитие и социализация. Ще напуснат дома си най-рано след 15 октомври след ваксинация, чипиране и приучване към хигиенни навици. Вече приемаме запазване на коте след заплащане на капаро. Цената, упомената..
VIPЧистокръвни сиамски котенца | Котки - продава | гр. Бургас
Сиамска2 месецаИ от двата пола
Цена
130 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Кармен Цанкова,  преди 1 ден
Чистокръвни сиамски котенца - Имаме 2 чистокръвни сиамки котенца. Едно мъжко и едно женско. Родени са на 02.07.2016г. Вече се хранят самостоятелно, и са с изградени хигиенни навици. Много са игриви и любвеобилни и са свикнали с човешко внимание и присъствие. Както майката, така и бащата са също чистокръвни сиамчета. Котенцата са готови за даване на техните бъдещи грижовни стопани. Котенцата са в гр. Бургас, но можем да ги транспортираме и до София, тъй като пътуваме редовно.
Други редки породи 2 месеца И от двата пола Син | Котки - продава | гр. София
Други редки породи2 месецаИ от двата полаСин
Цена
350 лв.
гр. София, обл. София,  преди 7 часа
Здравейте, приятели на котешкия свят. Предлаганите от нас сладурковци са чистокръвни представители на породата ”руска синя”. Обезпаразитени са вътрешно и външно. Имат изградени хигиенни навици и са захранени с висококачествена гранулирана храна. Издаден им е ветеринаромедицински паспорт, в който са отразени проведените им медицински прегледи, които гарантират отличното им здраве. Приучени са на драскалка. Мъниците лесно се привързват към хора и се адаптират към нова обстановка. Успешно съжителстват с други животни. Характерът им е социален и игрив, но въпреки това не е хиперактивен и прекалено..
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола Сива | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полаСива
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 7 часа
Предлагам чистокръвни котета от породата ”британска късокосместа”, произхождащи от елитни и родословни родители. Прелестните и неустоими пухчета са с проведен обстоен медицински преглед, гарантиращ безупречното им здраве, с издаден и заверен ветеринаромедицински паспорт, външно и вътрешно обезпаразитени. Поставена им е ваксина. Котетата имат изградени хигиенни навици и са приучени на драскалка. Притежават присъщия за породата мил, благ и гальовноориентиран характер. Социални и лесно адаптивни са, с оглед на което успешно съжителстват както с хора, така и с животни. По желание на клиента може д..
Британска късокосместа 3 месеца И от двата пола бял | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа3 месецаИ от двата полабял
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 7 часа
Предлагам бели британски късокосмести котета, произхождащи от елитни и чистокръвни родители. Мъниците са обезпаразитени, ваксинирани, с проведен медицински преглед и с издаден ветеринаромедицински паспорт. Имат изградени хигиенни навици. Характерът им е социален, игрив и лесно адаптивни. Белите британчета са редки и много търсени котета.
Британска късокосместа 50 месеца Мъжки  | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа50 месецаМъжки
Цена
200 лв.
гр. София, обл. София,  преди 7 часа
Предлагам за разплод прелестен и чаровен британски красавец. Котаракът има богат опит и успява да намира подход към всяка котка. До момента няма неуспешно заплождане. Характерът му е игрив, любвеобвилен и смирен, като в повечето случаи се унаследява и от поколението му. Котаракът разполага с документи за всички проведени медицински прегледи, които удостоверяват перфектното му здравословно състояние. С редовно провеждано обезпаразитяване. Ваксиниран. Чипиран. Хранен с висококачествена храна. Цената за разплод е 200 лева. Британчетата му обикновено се продават на цена от 400-500 лева за коте. ..
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола черен | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полачерен
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 7 часа
Вие вероятно се интересувате от породата ”британска късокосместа”. Това е чудесно, но защо да не бъдете по-отличаващи се, индивидуални, атрактивни и изневеряващи на овчедушния избор, като се спрете на същите неустоими и класни британчета, но с различен цвят? Предлагам черни британчета, произхождащи от чистокръвни и елитни родители. В обявената цена са включени: ваксина, обезпаразитяване, паспорт, медицински преглед. Котетата са общителни, мили, гальовни и неотразими. Имат изградени хигиенни навици. Може да им бъде поставен микрочип, който се заплаща отделно. Те ви очакват!
Шотландска клепоуха 2 месеца И от двата пола  | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха2 месецаИ от двата пола
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 7 часа
Продавам разкошни шотландски клепоухи красавци, произхождащи от елитни и чистокръвни родители. Обаятелното им излъчване, съчетано с кадифено меките им клепнали ушички, правят тези пухени топчета неустоимо предизвикателство за всеки, който се е докоснал до тях на живо. Позволете си и вие да се влюбите в тези шармантни плюшени играчки. Мъниците са с проведен обстоен ветеринаромедицнски преглед, гарантиращ безупречното им здраве. Издаден им е и паспорт. Обезпаразитени са вътрешно и външно. Имат изградени хигиенни навици. Захранени са с висококачествена гранулирана храна. Лесно адаптивни и социа..
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола Табби | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полаТабби
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 7 часа
Предлаганите котета са от породата британска късокосместа, разновидност ”Табби-Уискас”, произхождащи от чистокръвни и елитни родители, с включена ваксина, обезпаразитяване, паспорт, медицински преглед. Мъниците са с изградени хигиенни навици. Социализирани, лесно адаптивни и изключително любвеобвилни. По желание на клиента можем да поставим и микрочип, който се заплаща отделно. Предвидена е и възможност за доставка.
Ваксинирани персийски любимци най-дългокосмести многоцветни разкошни подаръци!!! | Котки - продава | гр. София
Персийска4 месецаИ от двата поламногоцветни
Цена
200 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Дима,  преди 7 часа
Ваксинирани персийски любимци най-дългокосмести многоцветни разкошни подаръци!!! - ВАКСИНИРАНИ НОВИ ПЕРСИЙСКИ ЛЮБИМЦИ НАЙ-ДЪЛГОКОСМЕСТИ МНОГОЦВЕТНИ РАЗКОШНИ ПОДАРЪЦИ УСМИХНАТИ ЧАРОВНИ МЕЧТИ-перфектни породисти селектирани чистокръвни елитни здрави любимци. Най-дългокосмести елитни многоцветни персийченца родени на 15. юни. 30. май. 21. май. 1. март. 2016 г. 1. Персийски колорпойнти хималайски сини очи-бял-крем колорпойнт редпойнт хималайски сини очи снежно бял с бежови отметки на уши нос опашка мъжко; лилава - шоколадов - син колорпойнт блюпойнт хималайски сини очи бяло лилаво с шоколадови сини отметки на уши нос опашка лапички женско трицветно ред-блю колорпойнт и мъжко. ..
Британска късокосместа 1 месеца Женски  | Котки - продава | гр. Пазарджик
Британска късокосместа1 месецаЖенски
Цена
400 лв.
гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  преди 7 часа
Продаваме пухкави британски късокосмести котенца, женски. Едно сиво и едно бежаво. И двамата родители са чистокръвни сини британци, отлични представители на породата, с кротък нрав. Котетата са родени на 16.09.2016 г., много сладко, игриво и социализирано. Храни се самостоятелно и има хигиенни навици.
Бяло клепоухо дългокосместо котенце | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха1 месецаМъжкиколорпойнт
гр. София, обл. София,  преди 7 часа
Бяло клепоухо дългокосместо котенце - Развъдник предлага шотландско дългокосместо мъжко котенце-колорпойнт със сини очи. Котето е здраво и игриво, научено на хигиенни навици и точи ноктите си върху специални уреди, при покупка ще получите съвети за правилното хранене и отглеждане. За допълнителни снимки посетете сайта на развъдника: http://www.breedingcattery.eu/bg/
Късокосместо женско котенце цвят уискас | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха1 месецаЖенскисилвер таби/вискас
Цена
300 лв.
гр. София, обл. София,  преди 7 часа
Късокосместо женско котенце цвят уискас - Развъдник продава шотландско късокосместо женско котенце цвят силвер таби/уискас. Котенцето е социализирано и с добър нрав, научено на хигиенни навици, при закупуването ще получите препоръки за отглеждане. Повече снимки можете да видите в сайта на развъдника: http://www.breedingcattery.eu/bg/
Клепоухо котенце със сини очи | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха1 месецаМъжкиколорпойнт
Цена
350 лв.
гр. София, обл. София,  преди 7 часа
Клепоухо котенце със сини очи - Продавам шотландско клепоухо късокосместо мъжко котенце-колорпойнт със сини очи. Котенцето е със спокоен нрав, много гальовно, социализирано и игриво. Той е научен на котешка тоалетна, храни се самостоятелно и остри ноктите си върху специални уреди предназначени за това. При закупуване ще получите съвети за правилното хранене, грижи и отглеждане на вашия домашен любимец. За допълнителни снимки посетете сайта на развъдника: http://www.breedingcattery.eu/bg/
Шоколадова Шотландска Клепоуха Принцеса | Котки - продава | гр. Добрич
Шотландска клепоуха3 месецаЖенскиШоколадов
Цена
299 лв.
гр. Добрич, обл. Добрич,  преди 8 часа
Шоколадова Шотландска Клепоуха Принцеса - Продавам чистокръвно женско шотландско клепоухо коте с шоколадов цвят. Малката е невероятна красавица с плътно клепнали уши - много закачлива и игрива. На живо е още по-красива!!! Храни се с оригинални Френски гранулки - Роял Канин Бейби Кет - за един перфектен старт в живота. Възможна е доставка до всяко населено място в страната.
Персийска 2 месеца Мъжки red point | Котки - продава | гр. София
Персийска2 месецаМъжкиred point
Цена
650 лв.
гр. София, обл. София,  преди 16 часа
Продаваме котенца от изключително рядко срещана и ценнa порода Original Persian - Baby face с уникална окраска. с Родители Шампиони, избрани и класирани в международната и престижна организация за най-висок клас котки в света TopCat Цена 650 лв за домашен любимец
Персийска 2 месеца Мъжки red point | Котки - продава | гр. София
Персийска2 месецаМъжкиred point
Цена
1 000 EUR
гр. София, обл. София,  преди 16 часа
Продаваме котенца от изключително рядко срещани и ценни породи Mekong Bobtail, Original Persian - Baby face с уникална окраска. Родителите им са Шампиони и са избрани и класирани в международната и престижна организация за най-висок клас котки в света TopCat
Други редки породи 4 месеца Мъжки red point | Котки - продава | гр. София
Други редки породи4 месецаМъжкиred point
Цена
650 лв.
гр. София, обл. София,  преди 16 часа
За Ценители - Нова Уникална Порода Котки! Изключително ценна порода! Единствена по рода си уникална порода котки - Меконгски Бобтейл Продаваме прекрасни, елитни, котенца от породата Mekong Bobtail- котки без опашка и верни и любвеобилни към стопанина си като куче. Отличават се със: - Спокойният си характер и че са изключително податливи на обучение. - Разбират и изпълняват команди. - Имат лесна за поддръжка изключително мека козинка. - Привързват се към стопанина. - Гледат Ви с обожание. - Винаги идват, когато ги повикате. - Това е Вашият Верен приятел. Лицензиран Развъ..
Сиамска 1 месеца Мъжки red point | Котки - продава | гр. София
Сиамска1 месецаМъжкиred point
Цена
1 000 EUR
гр. София, обл. София,  преди 16 часа
МЕКОНГСКИ Бобтейл - перла в короната- императорска котка. Уникален характер. Добър и верен приятел
Промоция! - Британски, Шотландски Colourpoint от Лицензиран развъдник | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полаколорпоинт
Цена
350 лв.
гр. София, обл. София,  преди 16 часа
Промоция! - Британски, Шотландски Colourpoint от Лицензиран развъдник - Промоция! - Британски, Шотландски Colourpoint от Лицензиран развъдник Продаваме синеоки котенца -порода Британски, Шотландски Colourpoint Котенцата са Кротки и спокойни с прекрасни сини очи, с лесна за поддържане козинка. Това е сбъдната мечта за малки и големи. -кротко -мило -добро -послушно. Гаранция за качество: -международен паспорт, -ваксини, Вие получавате котенцето: - обезпаразитено, - с международен паспорт, - с изградени хигиенни навици, - приучено към котешка тоалетна За Вас ще бъде лесно отглеждането на това прекрасно, любвеобилно, мъркащо коте. - вакси..
Без порода 3 месеца Мъжки  | Котки - продава | гр. Бургас
Без порода3 месецаМъжки
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Neli Petrova,  преди 19 часа
Подарявам
Бежово клепоухо късокосместо котенце | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха2 месецаМъжкибежово
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Бежово клепоухо късокосместо котенце - Шотландскo клепоухo късокосместo мъжкo котенце, си търси грижовно семейство. От своите породисти родители той е получил отлични породни данни, активен и здрав. Научен на котешка тоалетна, самостоятелно се храни и остри ноктите си върху специални уреди предназначени за това. Ще получите съвети за правилното хранене, грижи и отглеждане на вашето котенце. За допълнителни снимки посетете сайта на развъдника: http://www.breedingcattery.eu/bg/
Сребърно клепоухо женско котенце | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха2 месецаЖенски
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Сребърно клепоухо женско котенце - Развъдник продава шотландско дългокосместо клепоухо сребърно женско котенце. Котето е здраво и игриво, научено на хигиенни навици и точи ноктите си върху специални уреди, при покупка ще получите съвети за правилното хранене и отглеждане. За допълнителни снимки посетете сайта на развъдника: http://www.breedingcattery.eu/bg/ или обадете се на телефон
Развъдник за чистокръвна Британска котка | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата поласини и лилави
Цена
300 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Развъдник за чистокръвна Британска котка - Развъдник Ви предлага чистокръвни британски късокосмести сини, лилави и шоколадови котета от родители шампиони, които притежават дипломи и отличия. При напускане на развъдника котетата ще са научени на хигиенни навици, ще са имунизирани, обезпаразитени, международен вет. паспорт. Всички котета в развъдника са с добър нрав, при закупуването ще получите препоръки за отглеждане. За допълнителни снимки посетете сайта на развъдника: http://www.breedingcattery.eu/bg/
Шотландскo късокосместo котенце | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха2 месецаМъжкитаби
Цена
400 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Шотландскo късокосместo котенце - Продавам шотландскo късокосместo мъжко котенце таби, котето е от елитни родители, много гальовно и игриво. При напускане на развъдника котенце ще има изградени хигиенни навици, ще е обезпаразитено вътрешно и външно, социализирано, с добър нрав и препоръки при отглеждане. За допълнителни снимки посетете сайта на развъдника: http://www.breedingcattery.eu/bg/
Шотландска клепоуха 5 месеца Женски  | Котки - продава | гр. Варна
Шотландска клепоуха5 месецаЖенски
Цена
400 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: зоомагазин бъни,  преди 1 ден
Зоомагазин Бъни предлага шотландско клепоухо котенце на 5 месеца, женско. Уникален цвят: лилаво - кремава Малката е обезпаразитена и ваксинирана, има си паспорт и е много лакома и игрива. Много мила писанка, чудесен домашен любимец
продавам целогодишно британски сини котки | Котки - продава | гр. Пловдив
Британска късокосместа3 месецаИ от двата пола
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 дни
продавам целогодишно британски сини котки - Продавам целогодишно елитни британски / 300/ и шотландски клепоухи /skittish fold / 450/и правоухи /skittish streit/.. котета... предават се на новите собственици обезпаразитени вътрешно и външно и с първа ваксина което гарантира здравословното им състояние.. котетата са с трайно изградени хигиенни навици и напълно самостоятелни.. много спокойни и любвеобилни към децата и членовете на семейството и най-важното не предизвикват алергии.. цените са индивидуални за всяко коте... повече информация на посочения телефон
Шотландска клепоуха 2 месеца И от двата пола  | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха2 месецаИ от двата пола
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Продавам целогодишно елитни британски / 300/ и шотландски клепоухи /skittish fold / и правоухи /skittish streit/.. котета... предават се на новите собственици обезпаразитени вътрешно и външно и с първа ваксина което гарантира здравословното им състояние.. котетата са с трайно изградени хигиенни навици и напълно самостоятелни.. много спокойни и любвеобилни към децата и членовете на семейството и най-важното не предизвикват алергии.. цените са индивидуални за всяко коте... повече информация на посочения телефон
Полуперсийчета на 3 месеца-женско бяло и мъжко черно-бял арлекин. | Котки - продава | гр. София
Персийска3 месецаИ от двата пола
Цена
90 лв.
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Полуперсийчета на 3 месеца-женско бяло и мъжко черно-бял арлекин. - Полуперсийчета на 3 месеца-женско бяло и мъжко черно-бял арлекин. Котетата са самостоятелни, обезпаразитени, с хигиенни навици. Майката е бяла персийка, а бащата е източноевропеец. Гледат се в домашни условия, с много грижа и любов. Изпращам актуални снимки по е-меил и вайбър. Цена 90лв.
Карлита- рошава котешка принцеса | Котки - продава | гр. София
Без порода1 месецаЖенски
Цена
40 лв.
Г-н  Василев
гр. София, обл. София,  Подател: Г-н Василев,  преди 2 дни
Карлита- рошава котешка принцеса - Продавам малка рошава котешка принцеса, полуангорка, игрива и закачлива. Котето вече е на четири месеца. При интерес заявка за оглед на имейл, пос. телефон или Фейсбук Svetoslav Vasilev(Слави). Оглед всеки ден от9-19ч на адрес София, кв. Витоша, бул. Симеоновско шосе № 96
« Предишна | 1234 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.