Домашни любимци

Котки - продава

Филтри
Област
Населено място
Порода
Възраст
Пол
Особености
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
92 обяви
СнимкиПородаВъзрастПолЦвят/окраска
Сини котенца порода шотландски страйт | Котки - продава | гр. Варна
Шотландска клепоуха3 месецаИ от двата пола
Цена
300 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: зоомагазин бъни,  преди 8 часа
Сини котенца порода шотландски страйт - Зоомагазин Бъни: сини котенца порода шотландски страйт / прави уши /. На 2,5 месеца с ваксини, обезпаразитени и с международни паспорти. Много игриви, лакоми и гальовни :)
Нови персийски бебенца най-дългокосмести многоцветни разкошни подаръци!!! | Котки - продава | гр. София
Персийска1 месецаИ от двата поламногоцветни
Цена
200 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Дима,  преди 15 часа
Нови персийски бебенца най-дългокосмести многоцветни разкошни подаръци!!! - НОВИ ПЕРСИЙСКИ БЕБЕНЦА НАЙ-ДЪЛГОКОСМЕСТИ МНОГОЦВЕТНИ РАЗКОШНИ ПОДАРЪЦИ УСМИХНАТИ ЧАРОВНИ МЕЧТИ-перфектни породисти селектирани чистокръвни елитни здрави любимци. Най-дългокосмести елитни многоцветни персийченца.1. Персийски колорпойнти хималайски сини очи-бели-крем колорпойнт редпойнт хималайски сини очи снежно бели с бежови отметки на уши нос опашка женски и мъжки; шоколадови колорпойнт блюпойнт хималайски сини очи бяло лилаво с шоколадови сини отметки на уши нос опашка лапички женско и мъжко. 2. Персийски чинчили зелени очи-златна биколор чинчила зелени очи бяло и оранжево женско; биколор чи..
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Варна
Британска късокосместа2 месецаИ от двата пола
Цена
600 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 17 часа
Зоомагазин Роди продава британски сини, и шотландски клепоухи късокосмести котенца 2 месеца.Възможна е доставка до вашият град.
Други редки породи 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Варна
Други редки породи2 месецаИ от двата пола
гр. Варна, обл. Варна,  преди 17 часа
Зоомагазин Роди продава и доставя по поръчка малки котета от екзотични породи с и без родословие -британска късокосместа, мей кун,бенгалска ,норвежка горска, сфинкс,рекс,рагдол,абесинска,бурмила и др/възможна е доставка до вашият град .Малките и техните родители могат да се видят на снимки .Разгледайте нашият сайт за да видите с какво разполагаме в момента и какво можем да ви доставим www.zoomagazin-rodi.com
продавам целогодишно британски сини котки | Котки - продава | гр. Пловдив
Британска късокосместа3 месецаИ от двата пола
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 18 часа
продавам целогодишно британски сини котки - Продавам целогодишно елитни британски и шотландски клепоухи котета... предават се на новите собственици обезпаразитени вътрешно и външно и с първа ваксина което гарантира здравословното им състояние.. котетата са с трайно изградени хигиенни навици и напълно самостоятелни.. много спокойни и любвеобилни към децата и членовете на семейството и най-важното не предизвикват алергии... повече информация на посочения телефон
Шотландска правоуха с родословие | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха60 месецаЖенскиЛилав
Цена
350 лв.
гр. София, обл. София,  преди 20 часа
Шотландска правоуха с родословие - Шотландска правоуха на 5 години, ваксинирана, с паспорт, родословие и много награди от конкурси и изложби. С изключително кротък характер. Подходяща е за съжителство с малки деца. Никога не е проявявала агресия. Цената е с родословието и е символична за породата. Възможна е доставка до населени места в региона на София
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола Табби | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полаТабби
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 20 часа
Предлаганите котета са от породата британска късокосместа, разновидност ”Табби-Уискас”, произхождащи от чистокръвни и елитни родители, с включена ваксина, обезпаразитяване, паспорт, медицински преглед. Мъниците са с изградени хигиенни навици. Социализирани, лесно адаптивни и изключително любвеобвилни. По желание на клиента можем да поставим и микрочип, който се заплаща отделно. Предвидена е и възможност за доставка.
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола черен | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полачерен
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 20 часа
Вие вероятно се интересувате от породата ”британска късокосместа”. Това е чудесно, но защо да не бъдете по-отличаващи се, индивидуални, атрактивни и изневеряващи на овчедушния избор, като се спрете на същите неустоими и класни британчета, но с различен цвят? Предлагам черни британчета, произхождащи от чистокръвни и елитни родители. В обявената цена са включени: ваксина, обезпаразитяване, паспорт, медицински преглед. Котетата са общителни, мили, гальовни и неотразими. Имат изградени хигиенни навици. Може да им бъде поставен микрочип, който се заплаща отделно. Те ви очакват!
Шотландска клепоуха 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха2 месецаИ от двата пола
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 20 часа
Продавам разкошни шотландски клепоухи красавци, произхождащи от елитни и чистокръвни родители. Обаятелното им излъчване, съчетано с кадифено меките им клепнали ушички, правят тези пухени топчета неустоимо предизвикателство за всеки, който се е докоснал до тях на живо. Позволете си и вие да се влюбите в тези шармантни плюшени играчки. Мъниците са с проведен обстоен ветеринаромедицнски преглед, гарантиращ безупречното им здраве. Издаден им е и паспорт. Обезпаразитени са вътрешно и външно. Имат изградени хигиенни навици. Захранени са с висококачествена гранулирана храна. Лесно адаптивни и социал..
Британска късокосместа 3 месеца И от двата пола бял | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа3 месецаИ от двата полабял
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 20 часа
Предлагам бели британски късокосмести котета, произхождащи от елитни и чистокръвни родители. Мъниците са обезпаразитени, ваксинирани, с проведен медицински преглед и с издаден ветеринаромедицински паспорт. Имат изградени хигиенни навици. Характерът им е социален, игрив и лесно адаптивни. Белите британчета са редки и много търсени котета.
Британска късокосместа 50 месеца Мъжки | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа50 месецаМъжки
Цена
200 лв.
гр. София, обл. София,  преди 20 часа
Предлагам за разплод прелестен и чаровен британски красавец. Котаракът има богат опит и успява да намира подход към всяка котка. До момента няма неуспешно заплождане. Характерът му е игрив, любвеобвилен и смирен, като в повечето случаи се унаследява и от поколението му. Котаракът разполага с документи за всички проведени медицински прегледи, които удостоверяват перфектното му здравословно състояние. С редовно провеждано обезпаразитяване. Ваксиниран. Чипиран. Хранен с висококачествена храна. Цената за разплод е 200 лева. Британчетата му обикновено се продават на цена от 400-500 лева за коте. П..
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола Сива | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полаСива
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 20 часа
Предлагам чистокръвни котета от породата ”британска късокосместа”, произхождащи от елитни и родословни родители. Прелестните и неустоими пухчета са с проведен обстоен медицински преглед, гарантиращ безупречното им здраве, с издаден и заверен ветеринаромедицински паспорт, външно и вътрешно обезпаразитени. Поставена им е ваксина. Котетата имат изградени хигиенни навици и са приучени на драскалка. Притежават присъщия за породата мил, благ и гальовноориентиран характер. Социални и лесно адаптивни са, с оглед на което успешно съжителстват както с хора, така и с животни. По желание на клиента може д..
Други редки породи 2 месеца И от двата пола Син | Котки - продава | гр. София
Други редки породи2 месецаИ от двата полаСин
Цена
350 лв.
гр. София, обл. София,  преди 20 часа
Здравейте, приятели на котешкия свят. Предлаганите от нас сладурковци са чистокръвни представители на породата ”руска синя”. Обезпаразитени са вътрешно и външно. Имат изградени хигиенни навици и са захранени с висококачествена гранулирана храна. Издаден им е ветеринаромедицински паспорт, в който са отразени проведените им медицински прегледи, които гарантират отличното им здраве. Приучени са на драскалка. Мъниците лесно се привързват към хора и се адаптират към нова обстановка. Успешно съжителстват с други животни. Характерът им е социален и игрив, но въпреки това не е хиперактивен и прекалено..
Персийски котенца | Котки - продава | гр. Дупница
Персийска3 месецаИ от двата полаБели
Цена
150 лв.
гр. Дупница, обл. Кюстендил,  преди 20 часа
Персийски котенца - Котенцата са родени на 29.04.2016г. В отлично здравословно състояние, за което редовно следи семейният ветеринарен лекар. Имат паспорти. Обезпаразитени са вътрешно и външно. Ваксинирани! С изградени хигиенни навици са и се хранят самостоятелно. Родителите също са снежно бели персийски котки. Едно от женските котенца е с различни очички. Ако вие сте отговорни стопани, които ще се грижат с любов за тях, то те са перфектните любимци за вас!
ангорски котета | Котки - продава | гр. Бургас
Ангорска2 месецаИ от двата полачерно-бял
Цена
30 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 20 часа
ангорски котета - Продава ангорски котета родени на 22.02.2016 година. Външно и вътрешно обезпаразитени, изградени хигиенни навици. Цена 30 лв.
Персийска 1 месеца Женски | Котки - продава | гр. Варна
Персийска1 месецаЖенски
Цена
180 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: зоомагазин бъни,  преди 21 часа
Зоомагазин Бъни предлага персийско котенце на 50 дни, женско. Малката е обезпаразитена, има си паспорт и е много лакома и игрива
Персийска 1 месеца Мъжки | Котки - продава | гр. Варна
Персийска1 месецаМъжки
Цена
250 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: зоомагазин бъни,  преди 21 часа
Зоомагазин Бъни предлага персийско котенце колор пойнт с бяла маска на 50 дни, мъжко. Малкият е обезпаразитен, има си паспорт и е много лаком и игрив
Персийска 2 месеца Женски | Котки - продава | гр. Варна
Персийска2 месецаЖенски
Цена
200 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: зоомагазин бъни,  преди 21 часа
Зоомагазин Бъни предлага персийско черно котенце на 50 дни, женско. Малката е обезпаразитена, има международен паспорт и е много лакома и игрива.
Шотландски котета | Котки - продава | гр. Варна
Шотландска клепоуха2 месецаИ от двата пола
Цена
300 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: зоомагазин бъни,  преди 21 часа
Шотландски котета - Зоомагазин Бъни предлага шотландски котенца на 2 месеца, 2 от котета са страйт / с прави уши / мъжко и женско. А 2 са клепоухи - мъжко и женско. Хранят се самостоятелно с гранули и искат внимание :). Котенцата с прави уши са по 300 лв, клепоухите са по 400 лв
Мейн Куун 1 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Пловдив
Мейн Куун1 месецаИ от двата пола
Цена
1 000 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Plamena Yancheva Bekrieva,  преди 1 ден
Развъдник ”Flowingsounds”. Продаваме котенца порода мейн куун, родословия издадени от FiFe, медицински паспорт с нанесени ваксинации и микрочип номер. Котенцата се дават на навършени 3 месеца с изградени хигиенни навици и захранени. За повече информация на посочения телефон и фейсбук. https://www.facebook.com/Flowingsounds
Британска късокосместа 8 месеца Женски сив | Котки - продава | гр. Бургас
Британска късокосместа8 месецаЖенскисив
Цена
287 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: krasimir,  преди 1 ден
Продава се с всички необходими аксесоари за нейното отглеждане. Договаряне и разумна отстъпка!
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Пловдив
Британска късокосместа2 месецаИ от двата пола
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 ден
Продавам целогодишно елитни британски и шотландски клепоухи котета... предават се на новите собственици обезпаразитени вътрешно и външно и с първа ваксина което гарантира здравословното им състояние.. котетата са с трайно изградени хигиенни навици и напълно самостоятелни.. много спокойни и любвеобилни към децата и членовете на семейството и най-важното не предизвикват алергии... повече информация на посочения телефон
Сибирка 12 месеца Женски | Котки - продава | гр. София
Сибирка12 месецаЖенски
Цена
200 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Георги Петков,  преди 2 дни
Продава Персийски котета | Котки - продава | гр. София
Персийска2 месецаИ от двата пола
гр. София, обл. София,  Подател: ВИП Екзотик,  преди 2 дни
Продава Персийски котета - Зоомаркет ВИП Екзотик, София, бул. Мадрид 56, продава ПЕРСИЙСКИ КОТЕТА, мъжки и женски, вътрешно обезпаразитени, с изградени хигиенни навици, перфектно качество.
Продавам персийски котета | Котки - продава | гр. Перник
Персийска3 месецаИ от двата полаМъжкото е светло кафяво с бяла украска, а женското е черно с кафяво украска на муцунката.
Цена
90 лв.
гр. Перник, обл. Перник,  Подател: Частна обява,  преди 2 дни
Продавам персийски котета - Продавам двете котета родени на 11.04.2016г. С изградени хигиенни навици. Много мили, гальовни и игриви. ПРОМО ЦЕНА 90 лв., защото останаха само двечките.
Продавам трицветно и бялo - персийски котета | Котки - продава | гр. София
Персийска2 месецаИ от двата пола
Цена
350 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Развъдник,  преди 3 дни
Продавам трицветно и бялo - персийски котета - Продавам трицветно персийско коте-момиче - 350лв. и бяло персийско котетa-момче - 400лв.
Продавам коте | Котки - продава | гр. Монтана
Други редки породи3 месецаЖенскиШарено
Цена
50 лв.
гр. Монтана, обл. Монтана,  Подател: Алексиева,  преди 3 дни
Продавам коте - Майка руска синя котка
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | к. к. Слънчев бряг
Британска късокосместа2 месецаИ от двата пола
Цена
250 лв.
к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас,  преди 3 дни
Продавам мъжко британско синьо късокосместо коте. На 1 месец и половина е и е с изградени хигиенни навици. Родителите са много красиви чистокръвни сини британци. Виждат се на снимките. Цената на британчето е 350 лв.
Британска късокосместа 1 месеца Женски сиви | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа1 месецаЖенскисиви
Цена
300 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Teoddorra Bee,  преди 4 дни
Здравейте. Продавам 3 женски късокосмести чистокръвни британски котета са родени на 22ри юни с хигиенни навици чакащи своя нов дом цена:300 /възможен е коментар./
Сиамска 1 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. София
Сиамска1 месецаИ от двата пола
Цена
120 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: krasimir,  преди 5 дни
Продавам малки сиамски котенца. Готови за вземане след 15 август.
« Предишна | 1234 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.