Домашни любимци

Котки - продава

Филтри
Област
Населено място
Порода
Възраст
Пол
Особености
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
58 обяви
СнимкиПородаВъзрастПолЦвят/окраска
Норвежки бебенца котета - 5лв. | Котки - продава | гр. София
Норвежска горска1 месецаИ от двата пола
Цена
5 лв.
гр. София, обл. София,  преди 11 часа
Норвежки бебенца котета - 5лв. - Търсим стопани на 3 прекрасни малки котета от рядката порода норвежка горска котка. Майката е такава порода а баща им е европейска късокосместа котка. Малките са 2 бели с шарки а 1-то е тигрово като майка си и е момиче а другите 2 са мочета. По характер са много добри родителите не драскат и не хапат не създават проблеми игриви са. Малките са на месец и половина. Търсим грижовни стопани от град София. Цена за котенце 5 лв. Телефон за връзкa.
Персийска 1 месеца И от двата пола  | Котки - продава | гр. София
Персийска1 месецаИ от двата пола
Цена
300 лв.
гр. София, обл. София,  преди 15 часа
Продавам чистокръвни персийски бебоци.2 рижави мъжки и 3 костенуркови женски. Имат изградени хигиенни навици и си ползват тоалетната без проблем. В момента са с много дълга козина. Много са добри, мили и обичливи. За повече информация на лично.
Развъдник за чистокръвна Британска котка | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата поласиньо и лилави
гр. София, обл. София,  преди 17 часа
Развъдник за чистокръвна Британска котка - Развъдник Ви предлага чистокръвни британски късокосмести котета от родители шампиони, които притежават дипломи и отличия.При напускане на развъдника котетата ще са научени на хигиенни навици,ще са имунизирани,обезпаразитени, международен вет.паспорт.Всички котета в развъдника са с добър нрав,при закупуването ще получите препоръки за отглеждане.За допълнителни снимки посетете сайта на развъдника: http://www.breedingcattery.eu/bg/
Късокосместо мъжко шотландско котенце | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха2 месецаМъжки
гр. София, обл. София,  преди 17 часа
Късокосместо мъжко шотландско котенце - Развъдник предлага шотландско късокосместо клепоухо таби мъжко котенце. Котенцето е социализирано и с добър нрав, научено на хигиенни навици, при закупуването ще получите препоръки за отглеждане. Повече снимки можете да видите в сайта на развъдника: http://www.breedingcattery.eu/bg/
Персийско дългокосместо котенце | Котки - продава | гр. София
Персийска2 месецаМъжкитаби
Цена
200 лв.
гр. София, обл. София,  преди 17 часа
Персийско дългокосместо котенце - Персийско дългокосместo мъжкo котенце, си търси грижовно семейство. От своите породисти родители той е получил отлични породни данни, активен и здрав. Научен на котешка тоалетна, самостоятелно се храни и остри ноктите си върху специални уреди предназначени за това. Ще получите съвети за правилното хранене,грижи и отглеждане на вашето котенце. За допълнителни снимки посетете сайта на развъдника: http://www.breedingcattery.eu/bg/
Шотландска правоуха с родословие | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха60 месецаЖенскиЛилав
Цена
350 лв.
гр. София, обл. София,  преди 17 часа
Шотландска правоуха с родословие - Шотландска правоуха на 5 години, ваксинирана, с паспорт, родословие и много награди от конкурси и изложби. С изключително кротък характер. Подходяща е за съжителство с малки деца. Никога не е проявявала агресия. Цената е с родословието и е символична за породата. Възможна е доставка до населени места в региона на София
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола Табби | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полаТабби
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 17 часа
Предлаганите котета са от породата британска късокосместа, разновидност ”Табби-Уискас”, произхождащи от чистокръвни и елитни родители, с включена ваксина, обезпаразитяване, паспорт, медицински преглед. Мъниците са с изградени хигиенни навици. Социализирани, лесно адаптивни и изключително любвеобвилни. По желание на клиента можем да поставим и микрочип, който се заплаща отделно. Предвидена е и възможност за доставка.
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола черен | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полачерен
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 17 часа
Вие вероятно се интересувате от породата ”британска късокосместа”. Това е чудесно, но защо да не бъдете по-отличаващи се, индивидуални, атрактивни и изневеряващи на овчедушния избор, като се спрете на същите неустоими и класни британчета, но с различен цвят? Предлагам черни британчета, произхождащи от чистокръвни и елитни родители. В обявената цена са включени: ваксина, обезпаразитяване, паспорт, медицински преглед. Котетата са общителни, мили, гальовни и неотразими. Имат изградени хигиенни навици. Може да им бъде поставен микрочип, който се заплаща отделно. Те ви очакват!
Шотландска клепоуха 2 месеца И от двата пола  | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха2 месецаИ от двата пола
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 17 часа
Продавам разкошни шотландски клепоухи красавци, произхождащи от елитни и чистокръвни родители. Обаятелното им излъчване, съчетано с кадифено меките им клепнали ушички, правят тези пухени топчета неустоимо предизвикателство за всеки, който се е докоснал до тях на живо. Позволете си и вие да се влюбите в тези шармантни плюшени играчки. Мъниците са с проведен обстоен ветеринаромедицнски преглед, гарантиращ безупречното им здраве. Издаден им е и паспорт. Обезпаразитени са вътрешно и външно. Имат изградени хигиенни навици. Захранени са с висококачествена гранулирана храна. Лесно адаптивни и социал..
Британска късокосместа 3 месеца И от двата пола бял | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа3 месецаИ от двата полабял
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 17 часа
Предлагам бели британски късокосмести котета, произхождащи от елитни и чистокръвни родители. Мъниците са обезпаразитени, ваксинирани, с проведен медицински преглед и с издаден ветеринаромедицински паспорт. Имат изградени хигиенни навици. Характерът им е социален, игрив и лесно адаптивни. Белите британчета са редки и много търсени котета.
Британска късокосместа 50 месеца Мъжки  | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа50 месецаМъжки
Цена
200 лв.
гр. София, обл. София,  преди 17 часа
Предлагам за разплод прелестен и чаровен британски красавец. Котаракът има богат опит и успява да намира подход към всяка котка. До момента няма неуспешно заплождане. Характерът му е игрив, любвеобвилен и смирен, като в повечето случаи се унаследява и от поколението му. Котаракът разполага с документи за всички проведени медицински прегледи, които удостоверяват перфектното му здравословно състояние. С редовно провеждано обезпаразитяване. Ваксиниран. Чипиран. Хранен с висококачествена храна. Цената за разплод е 200 лева. Британчетата му обикновено се продават на цена от 400-500 лева за коте. П..
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола Сива | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полаСива
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 17 часа
Предлагам чистокръвни котета от породата ”британска късокосместа”, произхождащи от елитни и родословни родители. Прелестните и неустоими пухчета са с проведен обстоен медицински преглед, гарантиращ безупречното им здраве, с издаден и заверен ветеринаромедицински паспорт, външно и вътрешно обезпаразитени. Поставена им е ваксина. Котетата имат изградени хигиенни навици и са приучени на драскалка. Притежават присъщия за породата мил, благ и гальовноориентиран характер. Социални и лесно адаптивни са, с оглед на което успешно съжителстват както с хора, така и с животни. По желание на клиента може д..
Други редки породи 2 месеца И от двата пола Син | Котки - продава | гр. София
Други редки породи2 месецаИ от двата полаСин
Цена
350 лв.
гр. София, обл. София,  преди 17 часа
Здравейте, приятели на котешкия свят. Предлаганите от нас сладурковци са чистокръвни представители на породата ”руска синя”. Обезпаразитени са вътрешно и външно. Имат изградени хигиенни навици и са захранени с висококачествена гранулирана храна. Издаден им е ветеринаромедицински паспорт, в който са отразени проведените им медицински прегледи, които гарантират отличното им здраве. Приучени са на драскалка. Мъниците лесно се привързват към хора и се адаптират към нова обстановка. Успешно съжителстват с други животни. Характерът им е социален и игрив, но въпреки това не е хиперактивен и прекалено..
Британска късокосместа 2 месеца Женски сини | Котки - продава | гр. Габрово
Британска късокосместа2 месецаЖенскисини
Цена
450 лв.
гр. Габрово, обл. Габрово,  преди 1 ден
Британски котенца женски родени на 22.03.2016г., много добри, игриви и гальовни, ползват котешка тоалетна. Котенцата вече са захранени с гранули роял канин 34. Вътрешно и външно обезпаразитени. Евентуално може и превоз до Пловдив, Казанлък, Ст. Загора, Плевен, Червен бряг и др. Чакаме ви добри хора. На последните две снимки са майката и таткото на котенцата. Снимките са актуални от 29.04.2016г.
Нови персийски бебенца най-дългокосмести многоцветни разкошни подаръци!!! | Котки - продава | гр. София
Персийска1 месецаИ от двата поламногоцветни
Цена
160 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Дима,  преди 1 ден
Нови персийски бебенца най-дългокосмести многоцветни разкошни подаръци!!! - НОВИ ПЕРСИЙСКИ БЕБЕНЦА НАЙ-ДЪЛГОКОСМЕСТИ МНОГОЦВЕТНИ РАЗКОШНИ ПОДАРЪЦИ УСМИХНАТИ ЧАРОВНИ МЕЧТИ-перфектни породисти селектирани чистокръвни елитни здрави любимци.Най-дългокосмести елитни многоцветни персийченца родени на 14 .февруари. 2016 или на 1 .март. 2016. 1. Персийски колорпойнти хималайски сини очи-бели-крем колорпойнт редпойнт хималайски сини очи снежно бели с бежови отметки на уши нос опашка женско и мъжки; шоколадови колорпойнт блуепойнт хималайски сини очи бяло лилаво с шоколадови сини отметки на уши нос опашка лапички женско и мъжко. 2. Персийски чинчили зелени очи-златна бико..
Персийска 36 месеца Женски бяла | Котки - продава | гр. Казанлък
Персийска36 месецаЖенскибяла
Цена
60 лв.
гр. Казанлък, обл. Стара Загора,  Подател: ivo,  преди 1 ден
продавасе персиика Мая на име!
Персийска 2 месеца Мъжки рижаво бяло | Котки - продава | гр. Казанлък
Персийска2 месецаМъжкирижаво бяло
Цена
160 лв.
гр. Казанлък, обл. Стара Загора,  Подател: ivo,  преди 1 ден
мьжко персииче на 2 м. с хигиенни навици
Други редки породи 2 месеца И от двата пола  | Котки - продава | гр. Варна
Други редки породи2 месецаИ от двата пола
гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 ден
Зоомагазин Роди продава и доставя по поръчка малки котета от екзотични породи с и без родословие -британска късокосместа, мей кун,бенгалска ,норвежка горска, сфинкс,рекс,рагдол,абесинска,бурмила и др/възможна е доставка до вашият град .Малките и техните родители могат да се видят на снимки .Разгледайте нашият сайт за да видите с какво разполагаме в момента и какво можем да ви доставим www.zoomagazin-rodi.com
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола  | Котки - продава | гр. Варна
Британска късокосместа2 месецаИ от двата пола
Цена
600 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 ден
Зоомагазин Роди продава британски сини, и шотландски клепоухи късокосмести котенца 2 месеца.Възможна е доставка до вашият град.
Персийска 2 месеца  | Котки - продава | гр. София
Персийска2 месеца
Цена
100 лв.
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
персийски котки, на 40 дни, чистокръвни - 100 лв./бр.
Британски и шотландски клепоухи и правоухи котета | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа3 месецаИ от двата пола
Цена
350 лв.
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Британски и шотландски клепоухи и правоухи котета - Продавам целогодишно британски /350 лв. /шотландски клепоухи и правоухи /450 лв / котета на 70 дни котетата са обезпаразитени и с първа ваксина.. Захранени с роял канин и с изградени хигиенни навици.. Продават се котетата от снимките..
Британски и шотландски правоухи котета | Котки - продава | гр. Пловдив
Британска късокосместа2 месецаМъжки
Цена
350 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 дни
Британски и шотландски правоухи котета - Продавам целогодишно британски и шотландски правоухи котета на 70 дни с първа ваксина и хигиенни навици
Шотландска клепоуха 2 месеца И от двата пола  | Котки - продава | гр. Пловдив
Шотландска клепоуха2 месецаИ от двата пола
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 дни
Продавам целогодишно британски и шотландски котета на два месеца..Котета се хранят самостоятелно и имат изградени хигиенни навици...Идиален домашен любимец за възрастни и деца...не сменят косъм и могат да се отглеждат от хора с алергии...разполагаме с голямо разнообразие на цветове..Имаме котета и от двата пола...цени без конкуренция за качеството което предлагаме
Продавам целогодишно британски и шотландски правоухи и клепоухи котета | Котки - продава | гр. Пловдив
Британска късокосместа3 месецаМъжки
Цена
350 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 дни
Продавам целогодишно британски и шотландски правоухи и клепоухи котета - Продавам целогодишно британски и шотландски правоухи котета на 70 дни с първа ваксина и хигиенни навици.. Захранени с роял канин..
ангорски котета | Котки - продава | гр. Бургас
Ангорска2 месецаИ от двата полачерно-бял
Цена
30 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
ангорски котета - Продава ангорски котета родени на 22.02.2016 година. Външно и вътрешно обезпаразитени, изградени хигиенни навици. Цена 30 лв.
Персийска 2 месеца И от двата пола  | Котки - продава | гр. Русе
Персийска2 месецаИ от двата пола
Цена
200 лв.
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: Rosica Ilieva,  преди 5 дни
Продавам персийски котенца от чистокръвни родители. Котенцата са родени на 02.03.2016г , отглеждат се с много любов в домашни условия, хранят се с гранулирана храна и консерви, използват силиконова тоалетна
Продавам чистокръвни сиамски котенца | Котки - продава | гр. София
Сиамска1 месецаИ от двата пола
Цена
120 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Димитър Андонов,  преди 5 дни
Продавам чистокръвни сиамски котенца - Продавам чистокръвни сиамски котенца, родени на 5 март 2016 год. Котенцата вече имат хигиенни навици и ядат твърда храна (Royal Canin Mother & Babycat 34). Социални са и си играят с нас и помежду си. Ще бъдат налични за получаване след като навършат месец и половина - след 20 април! Котилото е от три котенца - две мъжки и едно женско. Бащата е с права опашка, а майката с начупена (снимка, означена с номер 1). В това котило и трите котенца с начупена опашка: - мъжко с много къса и силно начупена опашка (снимка, означена с номер 2) /продадено/ - женско с права, дълга, но и начуп..
Бели персийчета | Котки - продава | гр. Русе
Персийска1 месецаИ от двата полабял
Цена
350 лв.
гр. Русе, обл. Русе,  преди 5 дни
Бели персийчета - Чистокръвни персийски котенца от перфектни родители. Котенцата се предлагат обезпаразитени и преминали първи преглед при ветеринар, захранени с гранули високо качество - гаранция за тяхното здраве и перфектен вид. Отглеждат се в домашни условия с много любов.Възможна е доставка до някои населени места, като разхода за гориво се заплаща от купувача. Много снимки на наши котенца може да разгледате на страница ни във фейсбук като напишете в търсачката - Персийски котки. Може да запазите котенце като пишете тук или на страницата във фейсбук - Персийски котки или на посочения телефон.
Продава Персийски котета | Котки - продава | гр. София
Персийска2 месецаИ от двата пола
гр. София, обл. София,  Подател: ВИП Екзотик,  преди 6 дни
Продава Персийски котета - Зоомаркет ВИП Екзотик, София, бул. Мадрид 56, продава ПЕРСИЙСКИ КОТЕТА, мъжки и женски, вътрешно обезпаразитени, с изградени хигиенни навици, перфектно качество.
Продавам мъжко синьо британско коте | Котки - продава | гр. Пловдив
Британска късокосместа2 месецаМъжки
Цена
300 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 9 дни
Продавам мъжко синьо британско коте - Продавам мъжко синьо британско коте на 2 месеца.. Обезпаразитено и захранено.. Има изградени хигиенни навици.. Продава се котето от снимката
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.