Домашни любимци

Котки - продава

Филтри
Област
Населено място
Порода
Възраст
Пол
Особености
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
76 обяви
СнимкиПородаВъзрастПолЦвят/окраска
Британски и шотландски правоухи котета | Котки - продава | гр. Пловдив
Британска късокосместа2 месецаМъжки
Цена
350 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 11 минути
Британски и шотландски правоухи котета - Продавам целогодишно британски и шотландски правоухи котета на 70 дни с първа ваксина и хигиенни навици
Британски и шотландски клепоухи и правоухи котета | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа3 месецаИ от двата пола
Цена
350 лв.
гр. София, обл. София,  преди 11 минути
Британски и шотландски клепоухи и правоухи котета - Продавам целогодишно британски /350 лв. /шотландски клепоухи и правоухи /450 лв / котета на 70 дни котетата са обезпаразитени и с първа ваксина.. Захранени с роял канин и с изградени хигиенни навици.. Продават се котетата от снимките..
Продавам мъжко синьо британско коте | Котки - продава | гр. Пловдив
Британска късокосместа2 месецаМъжки
Цена
350 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 11 минути
Продавам мъжко синьо британско коте - Продавам мъжко синьо британско коте на 2 месеца.. Обезпаразитено и захранено.. Има изградени хигиенни навици.. Продава се котето от снимката
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола  | Котки - продава | к. к. Слънчев бряг
Британска късокосместа2 месецаИ от двата пола
Цена
350 лв.
к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас,  преди 28 минути
Продавам мъжко британско синьо късокосместо коте. На 1 месец и половина е и е с изградени хигиенни навици. Родителите са много красиви чистокръвни сини британци. Виждат се на снимките. Цената на британчето е 350 лв.
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола Табби | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полаТабби
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 56 минути
Предлаганите котета са от породата британска късокосместа, разновидност ”Табби-Уискас”, произхождащи от чистокръвни и елитни родители, с включена ваксина, обезпаразитяване, паспорт, медицински преглед. Мъниците са с изградени хигиенни навици. Социализирани, лесно адаптивни и изключително любвеобвилни. По желание на клиента можем да поставим и микрочип, който се заплаща отделно. Предвидена е и възможност за доставка.
Шотландска правоуха с родословие | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха60 месецаЖенскиЛилав
Цена
350 лв.
гр. София, обл. София,  преди 56 минути
Шотландска правоуха с родословие - Шотландска правоуха на 5 години, ваксинирана, с паспорт, родословие и много награди от конкурси и изложби. С изключително кротък характер. Подходяща е за съжителство с малки деца. Никога не е проявявала агресия. Цената е с родословието и е символична за породата. Възможна е доставка до населени места в региона на София
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола черен | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полачерен
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 56 минути
Вие вероятно се интересувате от породата ”британска късокосместа”. Това е чудесно, но защо да не бъдете по-отличаващи се, индивидуални, атрактивни и изневеряващи на овчедушния избор, като се спрете на същите неустоими и класни британчета, но с различен цвят? Предлагам черни британчета, произхождащи от чистокръвни и елитни родители. В обявената цена са включени: ваксина, обезпаразитяване, паспорт, медицински преглед. Котетата са общителни, мили, гальовни и неотразими. Имат изградени хигиенни навици. Може да им бъде поставен микрочип, който се заплаща отделно. Те ви очакват!
Шотландска клепоуха 2 месеца И от двата пола  | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха2 месецаИ от двата пола
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 56 минути
Продавам разкошни шотландски клепоухи красавци, произхождащи от елитни и чистокръвни родители. Обаятелното им излъчване, съчетано с кадифено меките им клепнали ушички, правят тези пухени топчета неустоимо предизвикателство за всеки, който се е докоснал до тях на живо. Позволете си и вие да се влюбите в тези шармантни плюшени играчки. Мъниците са с проведен обстоен ветеринаромедицнски преглед, гарантиращ безупречното им здраве. Издаден им е и паспорт. Обезпаразитени са вътрешно и външно. Имат изградени хигиенни навици. Захранени са с висококачествена гранулирана храна. Лесно адаптивни и социал..
Британска късокосместа 3 месеца И от двата пола бял | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа3 месецаИ от двата полабял
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 56 минути
Предлагам бели британски късокосмести котета, произхождащи от елитни и чистокръвни родители. Мъниците са обезпаразитени, ваксинирани, с проведен медицински преглед и с издаден ветеринаромедицински паспорт. Имат изградени хигиенни навици. Характерът им е социален, игрив и лесно адаптивни. Белите британчета са редки и много търсени котета.
Британска късокосместа 50 месеца Мъжки  | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа50 месецаМъжки
Цена
200 лв.
гр. София, обл. София,  преди 56 минути
Предлагам за разплод прелестен и чаровен британски красавец. Котаракът има богат опит и успява да намира подход към всяка котка. До момента няма неуспешно заплождане. Характерът му е игрив, любвеобвилен и смирен, като в повечето случаи се унаследява и от поколението му. Котаракът разполага с документи за всички проведени медицински прегледи, които удостоверяват перфектното му здравословно състояние. С редовно провеждано обезпаразитяване. Ваксиниран. Чипиран. Хранен с висококачествена храна. Цената за разплод е 200 лева. Британчетата му обикновено се продават на цена от 400-500 лева за коте. П..
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола Сива | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полаСива
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 56 минути
Предлагам чистокръвни котета от породата ”британска късокосместа”, произхождащи от елитни и родословни родители. Прелестните и неустоими пухчета са с проведен обстоен медицински преглед, гарантиращ безупречното им здраве, с издаден и заверен ветеринаромедицински паспорт, външно и вътрешно обезпаразитени. Поставена им е ваксина. Котетата имат изградени хигиенни навици и са приучени на драскалка. Притежават присъщия за породата мил, благ и гальовноориентиран характер. Социални и лесно адаптивни са, с оглед на което успешно съжителстват както с хора, така и с животни. По желание на клиента може д..
Други редки породи 2 месеца И от двата пола Син | Котки - продава | гр. София
Други редки породи2 месецаИ от двата полаСин
Цена
350 лв.
гр. София, обл. София,  преди 56 минути
Здравейте, приятели на котешкия свят. Предлаганите от нас сладурковци са чистокръвни представители на породата ”руска синя”. Обезпаразитени са вътрешно и външно. Имат изградени хигиенни навици и са захранени с висококачествена гранулирана храна. Издаден им е ветеринаромедицински паспорт, в който са отразени проведените им медицински прегледи, които гарантират отличното им здраве. Приучени са на драскалка. Мъниците лесно се привързват към хора и се адаптират към нова обстановка. Успешно съжителстват с други животни. Характерът им е социален и игрив, но въпреки това не е хиперактивен и прекалено..
Чистокръвни британчета на промоция | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа3 месецаЖенски
Цена
250 лв.
гр. София, обл. София,  преди 58 минути
Чистокръвни британчета на промоция - Предлагам чистокръвни женски британчета, произхождащи от елитни родители. Котетата са родени в края на месец февруари и вече са готови за предаване на новите стопани - могат да се вземат веднага. Обезпаразитени външно и вътрешно, с изградени хигиенни навици, с издаден ветеринарномедицински паспорт. Захранени с висококачествена гранулирана храна. Цената им е промоционална и няма конкурентна алтернатива. Получавате и безплатни писмени инструкции за отглеждането на новия член от вашето семейство. Побързайте, докато не са ви изпреварили.
Норвежка красавица - 30 лв. | Котки - продава | гр. София
Норвежска горска1 месецаЖенскитигрово
Цена
30 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 час
Норвежка красавица - 30 лв. - Продавам малко сладко женско котенце от породата норвежка горска котка. Много добро коте с добър характер като майка си. Котето има хигиенни навици. На снимката е то и майка му. Бебето е на месец и половина родено е на 27 Март. Търсиме добри и грижовни стопани. Ние сме от град София. Цена 30 лв.
Персийска 36 месеца Женски бяла | Котки - продава | гр. Казанлък
Персийска36 месецаЖенскибяла
Цена
50 лв.
гр. Казанлък, обл. Стара Загора,  Подател: ivo,  преди 1 час
продавасе персиика Мая на име!
Персийски котета | Котки - продава | гр. Бургас
Персийска2 месецаИ от двата полаБели и кремаво
Цена
120 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Radoslava. Dimitrova,  преди 20 часа
Персийски котета - Четири полуекстремални персийски котета родени на 02.04.2016г. хранят се самостоятелно и имат изградени хигиенни навици. Само едно от белите е женско. На снимките ги има и майката и таткото. Белият е таткото, а сивата е майката.
Персийска 2 месеца Мъжки калърпойнт | Котки - продава | гр. Бургас
Персийска2 месецаМъжкикалърпойнт
Цена
200 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 20 часа
Продавам невероятни персийски котенца калърпойнт, полуекстремални, със сини очи. Захранени са с първокачествен клас храна. Имат паспорти и профилактика за вътрешни паразити. С изградени хигиенни навици. Родени са на 25.03.2016. Майката и бащата са от същата порода(на последните 4 снимки). Котетата са готови за взимане. Остава само едно момченце.
Нови персийски бебенца най-дългокосмести многоцветни разкошни подаръци!!! | Котки - продава | гр. София
Персийска2 месецаИ от двата поламногоцветни
Цена
140 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Дима,  преди 1 ден
Нови персийски бебенца най-дългокосмести многоцветни разкошни подаръци!!! - НОВИ ПЕРСИЙСКИ БЕБЕНЦА НАЙ-ДЪЛГОКОСМЕСТИ МНОГОЦВЕТНИ РАЗКОШНИ ПОДАРЪЦИ УСМИХНАТИ ЧАРОВНИ МЕЧТИ-перфектни породисти селектирани чистокръвни елитни здрави любимци. Най-дългокосмести елитни многоцветни персийченца родени на 1. март. 2016. Персийски чинчили зелени очи- сребърна чинчила зелени очи цвят таби уискас женско; сребърен-син биколор чинчила зелени очи бяло и светло сребърно-синьо мъжко; мраморно синьо с малко черно по глава опашка лапи чинчила зелени очи мъжко. Персийченцата са здрави чисти имат цялостни вътрешно външно обезпаразитявания за 3 месеца международни паспорти комплект котешка ..
Сладко персийче | Котки - продава | гр. Сливен
Персийска1 месецаЖенскитаби
Цена
200 лв.
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 1 ден
Сладко персийче - Продавам женско персийско котенце. Родено е на 19,04,2016. Видео: https://www.facebook.com/viki.kikiii/videos/1162830087082395/
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола  | Котки - продава | гр. Варна
Британска късокосместа2 месецаИ от двата пола
Цена
600 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 ден
Зоомагазин Роди продава британски сини, и шотландски клепоухи късокосмести котенца 2 месеца.Възможна е доставка до вашият град.
Други редки породи 2 месеца И от двата пола  | Котки - продава | гр. Варна
Други редки породи2 месецаИ от двата пола
гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 ден
Зоомагазин Роди продава и доставя по поръчка малки котета от екзотични породи с и без родословие -британска късокосместа, мей кун,бенгалска ,норвежка горска, сфинкс,рекс,рагдол,абесинска,бурмила и др/възможна е доставка до вашият град .Малките и техните родители могат да се видят на снимки .Разгледайте нашият сайт за да видите с какво разполагаме в момента и какво можем да ви доставим www.zoomagazin-rodi.com
Други редки породи 2 месеца Женски сиво-син със сребристи нюанси | Котки - продава | гр. София
Други редки породи2 месецаЖенскисиво-син със сребристи нюанси
Цена
400 лв.
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Продавам две женски котета от рядката порода Нибелунг, родителите са от същата порода. Продават се за 400лв обезпараз. ваксинирани с паспорт. Родени са на 02.04.2016г. Хранят се самостоятелно с изградени хигиенни навици. Това е рядка порода много красива и грациозна. Цветът й е сиво-син със сребристи нюанси в края на горния слой косми, като козината отразява светлината и котката изглежда сякаш поръсена със сребро. На шията козината образува яка, опашката е дълга и рошава на задните крайници - панталонки. Очите се характеризират с леко овална форма и с наситен изумруден цвят. . Тя обича хар..
Продавам котета Нибелунг | Котки - продава | гр. София
Други редки породи1 месецаЖенски
Цена
400 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Dobrinka,  преди 2 дни
Продавам котета Нибелунг - Продавам две женски котета от рядката породаНибелун. Котетата са обезпаразитени, ваксинирани и с паспорти. Родени са на 02.04.2016, София
Продава Персийски котета | Котки - продава | гр. София
Персийска2 месецаИ от двата пола
гр. София, обл. София,  Подател: ВИП Екзотик,  преди 2 дни
Продава Персийски котета - Зоомаркет ВИП Екзотик, София, бул. Мадрид 56, продава ПЕРСИЙСКИ КОТЕТА, мъжки и женски, вътрешно обезпаразитени, с изградени хигиенни навици, перфектно качество.
Продава Британски късокосмести котета | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа1 месецаМъжки
гр. София, обл. София,  Подател: ВИП Екзотик,  преди 2 дни
Продава Британски късокосмести котета - Зоомаркет ВИП Екзотик, София, бул. Мадрид 56, продава БРИТАНСКИ КЪСОКОСМЕСТИ КОТЕТА, мъжки, вътрешно обезпаразитени, с хигиенни навици, перфектно качество.
Подаряват се 5 сладки котета | Котки - продава | гр. Варна
Без порода2 месецаИ от двата пола
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Боряна Ангелова,  преди 2 дни
Подаряват се 5 сладки котета - Котенцата са родени на 7.04.2016г. Много любопитни и игриви. Четири мъжки и едно женско.
Норвежска горска 1 месеца И от двата пола  | Котки - продава | гр. Каблешково
Норвежска горска1 месецаИ от двата пола
Цена
85 лв.
гр. Каблешково, обл. Бургас,  преди 2 дни
Продавам 3 малки котета, порода Норвежка горска котка, родени ан 06.05.2016г. Цена 85лв за брой, ако се вземат трите заедно - 225лв.
ангорски котета | Котки - продава | гр. Бургас
Ангорска2 месецаИ от двата полачерно-бял
Цена
30 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
ангорски котета - Продава ангорски котета родени на 22.02.2016 година. Външно и вътрешно обезпаразитени, изградени хигиенни навици. Цена 30 лв.
Бели персийски котета | Котки - продава | гр. София
Персийска1 месецаМъжки
Цена
400 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Развъдник,  преди 3 дни
Бели персийски котета - Продавам две бели персийски котета - момчета. Цена- 500лв. и 400лв.
Британска късокосместа 1 месеца Женски  | Котки - продава | гр. Пловдив
Британска късокосместа1 месецаЖенски
Цена
350 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 3 дни
Британски късо космести котета, родени на 15. 04. 2016. от чистокръвни родители, майка-сива, баща -син британец. Социални са, много сладички и игриви. Идеални са за съжителстване с малки деца и други дом. любимци. Не създават никакви проблеми. Най-добрият избор за домашен любимец сред котките!
« Предишна | 123 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.