Домашни любимци

Котки - продава

Филтри
Област
Населено място
Порода
Възраст
Пол
Особености
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
85 обяви
СнимкиПородаВъзрастПолЦвят/окраска
Персийска 1 месеца Женски | Котки - продава | гр. Сливен
Персийска1 месецаЖенски
Цена
333 лв.
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: Светлана,  преди 6 часа
чистокръвно персийско коте родено на 12.08.15г. Пол-женски. На последните снимки са родителите .
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Варна
Британска късокосместа2 месецаИ от двата пола
Цена
600 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 9 часа
Зоомагазин Роди продава британски сини късокосмести/600 лв/ ,шотландски клепоухи/650 лв/ 2 месеца.Възможна е доставка до вашият град.
Други редки породи 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Варна
Други редки породи2 месецаИ от двата пола
гр. Варна, обл. Варна,  преди 9 часа
Зоомагазин Роди продава и доставя по поръчка малки котета от екзотични породи с и без родословие -британска късокосместа, мей кун,бенгалска ,норвежка горска, сфинкс,рекс,рагдол,абесинска,бурмила и др/възможна е доставка до вашият град .Малките и техните родители могат да се видят на снимки .Разгледайте нашият сайт за да видите с какво разполагаме в момента и какво можем да ви доставим www.zoomagazin-rodi.com
Британска късокосместа 24 месеца Мъжки BRI ns 22 64 | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа24 месецаМъжкиBRI ns 22 64
гр. София, обл. София,  преди 10 часа
Развъдник регистриран в FIFe предлага чистокръвни Британски женски котки с родословия.
Британска късокосместа 16 месеца Мъжки Колорпойнт | Котки - продава | гр. Ямбол
Британска късокосместа16 месецаМъжкиКолорпойнт
Цена
180 лв.
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 14 часа
Котаракът е изключително умен, не драска мебели, ходи само в негова тоалетна. Не е кастриран. Доста едър...отличен любимец, гальовен, добър, умен.съжителства и с деца без никакви проблеми. Продаваме го заради детето. За повече информация по тел.
Британска късокосместа 1 месеца И от двата пола blue and lilac | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа1 месецаИ от двата полаblue and lilac
гр. София, обл. София,  преди 15 часа
Развъдник”Fluffy Pearls”регистриран в международна организация НФФе(FIFe), Ви предлага чистокръвни британски късокосмести котета от родители шампиони, които притежават дипломи и отличия.При напускане на развъдника котетата ще са научени на хигиенни навици,ще са имунизирани,чипирани,обезпаразитени, международен вет.паспорт(по желание родословие).Всички котета в развъдника са с добър нрав,при закупуването ще получите препоръки за отглеждане.
Персийска 2 месеца Женски костенурково | Котки - продава | гр. София
Персийска2 месецаЖенскикостенурково
гр. София, обл. София,  преди 15 часа
Развъдник предлага на вашето внимание персийско женско костенурково класическо дългокосместо коте от елитни родители. Всяко коте при напускане на развъдника има изградени хигиенни навици, социализирано, с добър нрав и препоръки при отглеждане.
Шотландска клепоуха 3 месеца Женски костенурково | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха3 месецаЖенскикостенурково
гр. София, обл. София,  преди 15 часа
Уникално - клепоухо дългокосместо !!! Ако търсите нещо необичайно и красиво, само нашия развъдник може да Ви предложи шотландско дългокосместо клепоухо женско котенце. Котето е здраво и игриво, научено на хигиенни навици, точи нокти върху специални уреди.Цената е 600 лв. За друга информация само на телефон.
Шотландска клепоуха 1 месеца Мъжки червено | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха1 месецаМъжкичервено
Цена
400 лв.
гр. София, обл. София,  преди 15 часа
Шотландскo клепоухo късокосместo мъжкo котенце,си търси грижовно семейство.От свойте породисти родители той е получил отлични породни данни,активен и здрав.Научен на котешка тоалетна,самостоятелно се храни и остри ноктите си върху специални уреди предназначени за това. Ще получите съвети за правилното хранене,грижи и отглеждане на вашето котенце.За друга информация само на тел.
Шотландска клепоуха 1 месеца Женски костенурково | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха1 месецаЖенскикостенурково
гр. София, обл. София,  преди 15 часа
Развъдник Ви предлага да закупите шотландско дългокосместо костенурково клепоухо женско котенце. Котето е здраво и игриво, ще бъде научено на хигиенни навици, да точи нокти върху специални уреди, при покупка ще получите съвети за правилното хранене и отглеждане.
Британска късокосместа 3 месеца И от двата пола бял | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа3 месецаИ от двата полабял
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 16 часа
Предлагам бели британски късокосмести котета, произхождащи от елитни и чистокръвни родители. Мъниците са обезпаразитени, ваксинирани, с проведен медицински преглед и с издаден ветеринаромедицински паспорт. Имат изградени хигиенни навици. Характерът им е социален, игрив и лесно адаптивни. Белите британчета са редки и много търсени котета.
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола Сива | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полаСива
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 16 часа
Предлагам чистокръвни котета от породата ”британска късокосместа”, произхождащи от елитни и родословни родители. Прелестните и неустоими пухчета са с проведен обстоен медицински преглед, гарантиращ безупречното им здраве, с издаден и заверен ветеринаромедицински паспорт, външно и вътрешно обезпаразитени. Поставена им е ваксина. Котетата имат изградени хигиенни навици и са приучени на драскалка. Притежават присъщия за породата мил, благ и гальовноориентиран характер. Социални и лесно адаптивни са, с оглед на което успешно съжителстват както с хора, така и с животни. По желание на клиента може д..
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола черен | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полачерен
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 16 часа
Вие вероятно се интересувате от породата ”британска късокосместа”. Това е чудесно, но защо да не бъдете по-отличаващи се, индивидуални, атрактивни и изневеряващи на овчедушния избор, като се спрете на същите неустоими и класни британчета, но с различен цвят? Предлагам черни британчета, произхождащи от чистокръвни и елитни родители. В обявената цена са включени: ваксина, обезпаразитяване, паспорт, медицински преглед. Котетата са общителни, мили, гальовни и неотразими. Имат изградени хигиенни навици. Може да им бъде поставен микрочип, който се заплаща отделно. Те ви очакват!
Шотландска клепоуха 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха2 месецаИ от двата пола
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 16 часа
Продавам разкошни шотландски клепоухи красавци, произхождащи от елитни и чистокръвни родители. Обаятелното им излъчване, съчетано с кадифено меките им клепнали ушички, правят тези пухени топчета неустоимо предизвикателство за всеки, който се е докоснал до тях на живо. Позволете си и вие да се влюбите в тези шармантни плюшени играчки. Мъниците са с проведен обстоен ветеринаромедицнски преглед, гарантиращ безупречното им здраве. Издаден им е и паспорт. Обезпаразитени са вътрешно и външно. Имат изградени хигиенни навици. Захранени са с висококачествена гранулирана храна. Лесно адаптивни и социал..
Други редки породи 2 месеца И от двата пола Син | Котки - продава | гр. София
Други редки породи2 месецаИ от двата полаСин
Цена
400 лв.
гр. София, обл. София,  преди 16 часа
Здравейте, приятели на котешкия свят. Предлаганите от нас сладурковци са чистокръвни представители на породата ”руска синя”. Обезпаразитени са вътрешно и външно. Имат изградени хигиенни навици и са захранени с висококачествена гранулирана храна. Издаден им е ветеринаромедицински паспорт, в който са отразени проведените им медицински прегледи, които гарантират отличното им здраве. Приучени са на драскалка. Мъниците лесно се привързват към хора и се адаптират към нова обстановка. Успешно съжителстват с други животни. Характерът им е социален и игрив, но въпреки това не е хиперактивен и прекалено..
Британска късокосместа 50 месеца Мъжки | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа50 месецаМъжки
Цена
200 лв.
гр. София, обл. София,  преди 16 часа
Предлагам за разплод прелестен и чаровен британски красавец. Котаракът има богат опит и успява да намира подход към всяка котка. До момента няма неуспешно заплождане. Характерът му е игрив, любвеобвилен и смирен, като в повечето случаи се унаследява и от поколението му. Котаракът разполага с документи за всички проведени медицински прегледи, които удостоверяват перфектното му здравословно състояние. С редовно провеждано обезпаразитяване. Ваксиниран. Чипиран. Хранен с висококачествена храна. Цената за разплод е 200 лева. Британчетата му обикновено се продават на цена от 400-500 лева за коте. П..
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола Табби | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полаТабби
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 16 часа
Предлаганите котета са от породата британска късокосместа, разновидност ”Табби-Уискас”, произхождащи от чистокръвни и елитни родители, с включена ваксина, обезпаразитяване, паспорт, медицински преглед. Мъниците са с изградени хигиенни навици. Социализирани, лесно адаптивни и изключително любвеобвилни. По желание на клиента можем да поставим и микрочип, който се заплаща отделно. Предвидена е и възможност за доставка.
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Пловдив
Британска късокосместа2 месецаИ от двата пола
Цена
300 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 17 часа
Продавам целогодишно британски котета на два месеца.. Цвят и пол по избор... Котетата са с хигиенни навици и захранени с Роял Канин... Шоу клас.
Шотландска клепоуха 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Пловдив
Шотландска клепоуха2 месецаИ от двата пола
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 17 часа
Продавам целогодишно британски и шотландски котета на два месеца..Котета се хранят самостоятелно и имат изградени хигиенни навици...Идиален домашен любимец за възрастни и деца...не сменят косъм и могат да се отглеждат от хора с алергии...разполагаме с голямо разнообразие на цветове..Имаме котета и от двата пола...цени без конкуренция за качеството което предлагаме
Шотландска клепоуха 2 месеца И от двата пола Разни | Котки - продава | гр. Пловдив
Шотландска клепоуха2 месецаИ от двата полаРазни
Цена
400 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 17 часа
Продавам британски късокосмести и шотландски клепоухи котета , внос от елитни развъдници. Котетата се хранят самостоятелно и имат изградени хигиенни навици. Тази порода котки е подходяща и за хора с алергии , защото не сменя косъма и е идеален домашен любимец за цялото семейство. Предлагаме котета в различни атрактивни цветове и от двата пола. Цената е конкурентна за високото качество , което предлагаме - 400 лева Шотландска клепоуха и 300 лева Британска правоуха , реални снимки.
Персийска 3 месеца Женски | Котки - продава | гр. Пловдив
Персийска3 месецаЖенски
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 17 часа
Продавам късокосместа екстремална персийка ЕКЗОТИКА.. Цвят блюпойнт... Сини очи... Трайни хигиенни навици
Други редки породи 1 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Стара Загора
Други редки породи1 месецаИ от двата пола
Цена
1 000 лв.
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Петя,  преди 2 дни
Невероятни без космести котета от родословни родители
Персийска 2 месеца И от двата пола многоцветни | Котки - продава | гр. София
Персийска2 месецаИ от двата поламногоцветни
Цена
200 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Дима,  преди 2 дни
НОВИ ПЕРСИЙСКИ БЕБЕНЦА НАЙ-ДЪЛГОКОСМЕСТИ МНОГОЦВЕТНИ РАЗКОШНИ ПОДАРЪЦИ УСМИХНАТИ ЧАРОВНИ МЕЧТИ-перфектни породисти селектирани чистокръвни елитни здрави любимци.Най-дългокосмести елитни многоцветни персийченца: 1. Персийски колърпойнти хималайски сини очи- шоколадови колърпойнти блюпойнт хималайски сини очи бяло лилаво с тъмни шоколадови сини отметки на уши нос опашка лапички мъжки /р.д.10юли15г/. 2. Персийски чинчили зелени очи- трицветна чинчила зелени очи бяло златно сиво женско/р.д 25май15г/; трицветна костенуркова шоколадова кафяво сиво жълто кафяви очи женско/р.д.15април15г/. Персийчен..
Без порода 1 месеца Женски тигрово сиво | Котки - продава | гр. София
Без порода1 месецаЖенскитигрово сиво
Natalia Boteva
гр. София, обл. София,  Подател: Natalia Boteva,  преди 3 дни
Аз съм женско коте, родено на 7 септември. Търся си грижовен стопанин и обещавам да не правя бели и много да го обичам!
Персийска 1 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Пловдив
Персийска1 месецаИ от двата пола
Цена
200 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 4 дни
Шотландска клепоуха 3 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Варна
Шотландска клепоуха3 месецаИ от двата пола
Цена
300 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 4 дни
Родени на 01.07.2015 г., от чистокръвни родители с изключително благ характер-майка синя британка късокосместа, баща-клепоух син късокосмест шотландец. Котенцата са 4 - 2 клепоухи (мъжко -продадено, женско 400лв) и 2 с изправени уши - женски(300лв). Малките са готови за пристигане в новите си домове обезпаразитени с паспорт и хигиенни навици. С възможност за доставка в цялата страна.
Други редки породи 2 месеца И от двата пола бял,кремав | Котки - продава | гр. Първомай
Други редки породи2 месецаИ от двата полабял,кремав
Цена
50 лв.
гр. Първомай, обл. Пловдив,  Подател: Меленда,  преди 4 дни
Персийска 2 месеца Женски пясъчна | Котки - продава | гр. Хасково
Персийска2 месецаЖенскипясъчна
Цена
100 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Petrova,  преди 4 дни
продавам малко персийско котенце на 2 месеца. Родено е на 16.07.2015 много е игриво и много гальовно. Майката и бащата са при нас чисти породи много кротки са и двамата и много красиви.
Персийска 3 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Бургас
Персийска3 месецаИ от двата пола
Цена
130 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
Продава бяло, мъжко класическо персийско коте родено 05.2015 година. Външно и вътрешно обезпаразитено, с изградени хигиенни навици.Цена 130 лв. Осигурен е и безплатен транспорт до някои градове.
Британска късокосместа 3 месеца Женски Шоколадов | Котки - продава | гр. Добрич
Британска късокосместа3 месецаЖенскиШоколадов
Цена
150 лв.
гр. Добрич, обл. Добрич,  преди 5 дни
Станете приятел с ДжунглаБг във Фейсбук !!! Продавам чистокръвно Шоколадово Женско Британче за невероятно изгодната цена от 150лв. Възможна е доставка до всяко населено място в страната.
« Предишна | 123 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.