Домашни любимци

Котки - продава

Филтри
Област
Населено място
Порода
Възраст
Пол
Особености
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
90 обяви
СнимкиПородаВъзрастПолЦвят/окраска
VIPПродава се сибирско коте | Котки - продава | гр. София
Сибирка3 месецаМъжки
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Продава се сибирско коте - Развъдник за сибирски колор пойнт котки продава разкошно мъжко коте от елитни родители за развъждане или домашен любимец. Котето притежава всички породни характеристики: спокоен и любвеобилен характер, едро на ръст, с много добър профил. Котето е ваксинирано, с международен паспорт и хигиенни навици. Цената се определя в зависимост дали котето ще се купи за развъждане или домашен любимец.
Очаквайте! Бели персийски котета от сребърна чинчила и силвър таби | Котки - продава | гр. Пазарджик
Персийска1 месецаИ от двата полабял, сив, сребрист, таби
Цена
300 лв.
Kiril Kirilov
гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  Подател: Kiril Kirilov,  преди 2 часа
Очаквайте! Бели персийски котета от сребърна чинчила и силвър таби - Принцеса Мила - Сребърна чинчила (chinchilla silver). Чистокръвна, чаровна красавица, миньонче с много големи синьо-зелени очи с черна очна линия, черен контур около малко, кафяво носле, както и черни възглавнички на лапите. Гальовна, тиха, обича да я гушкат, идва сама, ляга във вас, мърка и чака да бъде погалена. Малко сладко бижу. Принц Мъро Първи - Силвър таби (silver tabby). Огромен персийски котарак - 7 кг. Козината е гъста и дълга с изразени таби ивици по краката и ”М” на челото. Гърбът и опашката са с тъмно-сребриста окраска, бяло ”жабо” на гърдите, корем и подкосмие. Главата е ма..
Норвежко коте на два месеца - 5лв. | Котки - продава | гр. София
Норвежска горска2 месецаМъжкишарено
Цена
5 лв.
гр. София, обл. София,  преди 4 часа
Норвежко коте на два месеца - 5лв. - Търсим стопани на малко сладко мъжко коте. Котето е на 2 месеца и половина. Майка му и то са на снимките. Майката е норвежка горска котка много дългокосместа, но интересното при тази порода е, че падат по-малко косми. С доста добър характер е малкия много игрив, добър и мъркащ. Има хигиенни навици. Яде всичко. Баща му е черно бял европейски котарак. Търсим добри и грижовни стопани от гр. София. ( на една от снимките го има и таткото черно-белия красавец) Малкия се е метнал на майка си има доста дълга козинка. Символична сума за котето 5 лв.
Нови персийски бебенца най-дългокосмести многоцветни разкошни подаръци!!! | Котки - продава | гр. София
Персийска3 месецаИ от двата поламногоцветни
Цена
100 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Дима,  преди 8 часа
Нови персийски бебенца най-дългокосмести многоцветни разкошни подаръци!!! - НОВИ ПЕРСИЙСКИ БЕБЕНЦА НАЙ-ДЪЛГОКОСМЕСТИ МНОГОЦВЕТНИ РАЗКОШНИ ПОДАРЪЦИ УСМИХНАТИ ЧАРОВНИ МЕЧТИ-перфектни породисти селектирани чистокръвни елитни здрави любимци. Най-дългокосмести елитни многоцветни персийченца родени на 1. март. 2016. Персийски чинчили зелени очи- сребърна чинчила зелени очи цвят таби уискас женско; сребърен-син биколор чинчила зелени очи бяло и светло сребърно-синьо мъжко; мраморно синьо с малко черно по глава опашка лапи чинчила зелени очи мъжко. Персийченцата са здрави чисти имат цялостни вътрешно външно обезпаразитявания за 3 месеца международни паспорти комплект котешка ..
Персийска 1 месеца Женски  | Котки - продава | гр. Варна
Персийска1 месецаЖенски
Цена
250 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: зоомагазин бъни,  преди 10 часа
Зоомагазин Бъни предлага персийско котенце на 30 дни, женско. В момента се захранва и ще може да бъде отделено най - рано след 10 дни. Малката е обезпаразитена, има си паспорт и е много лакома и игрива
Персийска 1 месеца Мъжки  | Котки - продава | гр. Варна
Персийска1 месецаМъжки
Цена
250 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: зоомагазин бъни,  преди 10 часа
Зоомагазин Бъни предлага персийско котенце на 30 дни, мъжко. В момента се захранва и ще може да бъде отделено най - рано след 10 дни. Малкият е обезпаразитен, има си паспорт и е много лаком и игрив
Шотландски котета | Котки - продава | гр. Варна
Шотландска клепоуха2 месецаИ от двата пола
Цена
380 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: зоомагазин бъни,  преди 10 часа
Шотландски котета - Зоомагазин Бъни предлага шотландски котенца на 40 дни, 2 от котета са страйт / с прави уши / мъжко и женско. А 2 са клепоухи - мъжко и женско. Хранят се самостоятелно с гранули и искат внимание :). Котенцата с прави уши са по 380 лв, клепоухите са по 500 лв
Персийски котета | Котки - продава | гр. Видин
Персийска2 месецаИ от двата пола
Цена
90 лв.
гр. Видин, обл. Видин,  преди 10 часа
Персийски котета - Продавам три персийски котета. Две са бели-мъжки, едното е със сини очи, а другото е със жълти. Третото е таби със кехлибарени очи-продадено. Хранят се самостоятелно, имат изградени хигиенни навици. Родени са на 29 март 2016. Бащата е чисто бял със жълти очи, а майката калърпоинт ( на последните снимки).
продавам целогодишно британски сини котки | Котки - продава | гр. Пловдив
Британска късокосместа3 месецаИ от двата пола
Цена
350 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 12 часа
продавам целогодишно британски сини котки - Продавам сини британски котета обезпаразитени и ваксинирани с евро паспорт.. хигиенни навици и напълно самостоятелни..
Персийска 1 месеца Мъжки Бели | Котки - продава | гр. Сливен
Персийска1 месецаМъжкиБели
Цена
150 лв.
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: Десислава Георгиева,  преди 1 ден
Много палаво и игриво.
Британска късокосместа 7 месеца Женски  | Котки - продава | гр. Бургас
Британска късокосместа7 месецаЖенски
Цена
350 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: krasimir,  преди 1 ден
Продава се с всички необходими аксесоари за нейното отглеждане. Договаряне!
Британски и шотландски клепоухи и правоухи котета | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа3 месецаИ от двата пола
Цена
350 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Британски и шотландски клепоухи и правоухи котета - Продавам целогодишно британски /350 лв. /шотландски клепоухи и правоухи /450 лв / котета на 70 дни котетата са обезпаразитени и с първа ваксина.. Захранени с роял канин и с изградени хигиенни навици.. Продават се котетата от снимките..
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола Табби | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полаТабби
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Предлаганите котета са от породата британска късокосместа, разновидност ”Табби-Уискас”, произхождащи от чистокръвни и елитни родители, с включена ваксина, обезпаразитяване, паспорт, медицински преглед. Мъниците са с изградени хигиенни навици. Социализирани, лесно адаптивни и изключително любвеобвилни. По желание на клиента можем да поставим и микрочип, който се заплаща отделно. Предвидена е и възможност за доставка.
Шотландска правоуха с родословие | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха60 месецаЖенскиЛилав
Цена
350 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Шотландска правоуха с родословие - Шотландска правоуха на 5 години, ваксинирана, с паспорт, родословие и много награди от конкурси и изложби. С изключително кротък характер. Подходяща е за съжителство с малки деца. Никога не е проявявала агресия. Цената е с родословието и е символична за породата. Възможна е доставка до населени места в региона на София
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола черен | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полачерен
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Вие вероятно се интересувате от породата ”британска късокосместа”. Това е чудесно, но защо да не бъдете по-отличаващи се, индивидуални, атрактивни и изневеряващи на овчедушния избор, като се спрете на същите неустоими и класни британчета, но с различен цвят? Предлагам черни британчета, произхождащи от чистокръвни и елитни родители. В обявената цена са включени: ваксина, обезпаразитяване, паспорт, медицински преглед. Котетата са общителни, мили, гальовни и неотразими. Имат изградени хигиенни навици. Може да им бъде поставен микрочип, който се заплаща отделно. Те ви очакват!
Шотландска клепоуха 2 месеца И от двата пола  | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха2 месецаИ от двата пола
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Продавам разкошни шотландски клепоухи красавци, произхождащи от елитни и чистокръвни родители. Обаятелното им излъчване, съчетано с кадифено меките им клепнали ушички, правят тези пухени топчета неустоимо предизвикателство за всеки, който се е докоснал до тях на живо. Позволете си и вие да се влюбите в тези шармантни плюшени играчки. Мъниците са с проведен обстоен ветеринаромедицнски преглед, гарантиращ безупречното им здраве. Издаден им е и паспорт. Обезпаразитени са вътрешно и външно. Имат изградени хигиенни навици. Захранени са с висококачествена гранулирана храна. Лесно адаптивни и социал..
Британска късокосместа 3 месеца И от двата пола бял | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа3 месецаИ от двата полабял
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Предлагам бели британски късокосмести котета, произхождащи от елитни и чистокръвни родители. Мъниците са обезпаразитени, ваксинирани, с проведен медицински преглед и с издаден ветеринаромедицински паспорт. Имат изградени хигиенни навици. Характерът им е социален, игрив и лесно адаптивни. Белите британчета са редки и много търсени котета.
Британска късокосместа 50 месеца Мъжки  | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа50 месецаМъжки
Цена
200 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Предлагам за разплод прелестен и чаровен британски красавец. Котаракът има богат опит и успява да намира подход към всяка котка. До момента няма неуспешно заплождане. Характерът му е игрив, любвеобвилен и смирен, като в повечето случаи се унаследява и от поколението му. Котаракът разполага с документи за всички проведени медицински прегледи, които удостоверяват перфектното му здравословно състояние. С редовно провеждано обезпаразитяване. Ваксиниран. Чипиран. Хранен с висококачествена храна. Цената за разплод е 200 лева. Британчетата му обикновено се продават на цена от 400-500 лева за коте. П..
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола Сива | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полаСива
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Предлагам чистокръвни котета от породата ”британска късокосместа”, произхождащи от елитни и родословни родители. Прелестните и неустоими пухчета са с проведен обстоен медицински преглед, гарантиращ безупречното им здраве, с издаден и заверен ветеринаромедицински паспорт, външно и вътрешно обезпаразитени. Поставена им е ваксина. Котетата имат изградени хигиенни навици и са приучени на драскалка. Притежават присъщия за породата мил, благ и гальовноориентиран характер. Социални и лесно адаптивни са, с оглед на което успешно съжителстват както с хора, така и с животни. По желание на клиента може д..
Други редки породи 2 месеца И от двата пола Син | Котки - продава | гр. София
Други редки породи2 месецаИ от двата полаСин
Цена
350 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Здравейте, приятели на котешкия свят. Предлаганите от нас сладурковци са чистокръвни представители на породата ”руска синя”. Обезпаразитени са вътрешно и външно. Имат изградени хигиенни навици и са захранени с висококачествена гранулирана храна. Издаден им е ветеринаромедицински паспорт, в който са отразени проведените им медицински прегледи, които гарантират отличното им здраве. Приучени са на драскалка. Мъниците лесно се привързват към хора и се адаптират към нова обстановка. Успешно съжителстват с други животни. Характерът им е социален и игрив, но въпреки това не е хиперактивен и прекалено..
Продавам женско и мъжко черни котета | Котки - продава | гр. Монтана
Други редки породи1 месецаЖенски
Цена
50 лв.
гр. Монтана, обл. Монтана,  Подател: Алексиева,  преди 1 ден
Продавам женско и мъжко черни котета - Майка руска синя котка
Британска късокосместа 3 месеца Мъжки бял | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа3 месецаМъжкибял
Цена
300 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Нели Дункова,  преди 2 дни
Котенцето е мъжко бяло британско късокосместо. То е с хетерохромия-различен цвят на очите и е на три месеца. Има хигиенни навици и е обезпаразитено.
Шотландска клепоуха 4 месеца Женски  | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха4 месецаЖенски
Цена
300 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Нели Дункова,  преди 2 дни
Табито е женско котенце на 4 месеца. Има хигиенни навици. много е послушно. Има паспорт и първа ваксинация.
Британски сини котета | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата пола
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Британски сини котета - Три прекрасни бебета от породата Британска синя късокосместа. Чистокръвни родители! Котенцата са на два месеца и половина, вече се хранят с котешка храна. Две момиченца и едно момче.
Продавам трицветно и бялo - персийски котета | Котки - продава | гр. София
Персийска2 месецаИ от двата пола
Цена
350 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Развъдник,  преди 2 дни
Продавам трицветно и бялo - персийски котета - Продавам трицветно персийско коте-момиче - 350лв. и бяло персийско котете-момче - 400лв.
Британски късокосмести котета | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаМъжки
Цена
700 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Огнян,  преди 3 дни
Британски късокосмести котета - Продаваме чистокръвни родословни британски късокосмести котета родени на 03.04.2016г. Котетата са с издадени международни FIFe родословия, международни ветеринарни паспорти, с всички ваксини и поставени микрочипове! Имат изградени хранителни и хигиенни навици! Котетата са много игриви, гальовни и са чудесен приятел в живота. Останаха свободни две мъжки-бели котета.
Персийско коте | Котки - продава | гр. Бургас
Персийска2 месецаМъжки
Цена
150 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Eleonorra Kirqkowa,  преди 3 дни
Персийско коте - Продавам чистокръвно персийско коте. Котето е родено на 18.04.2016г. има изградени хигиени навици, обезпаразитено. Котенцето е много игриво и любвеобилно.
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола  | Котки - продава | гр. Варна
Британска късокосместа2 месецаИ от двата пола
Цена
600 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 3 дни
Зоомагазин Роди продава британски сини, и шотландски клепоухи късокосмести котенца 2 месеца.Възможна е доставка до вашият град.
Други редки породи 2 месеца И от двата пола  | Котки - продава | гр. Варна
Други редки породи2 месецаИ от двата пола
гр. Варна, обл. Варна,  преди 3 дни
Зоомагазин Роди продава и доставя по поръчка малки котета от екзотични породи с и без родословие -британска късокосместа, мей кун,бенгалска ,норвежка горска, сфинкс,рекс,рагдол,абесинска,бурмила и др/възможна е доставка до вашият град .Малките и техните родители могат да се видят на снимки .Разгледайте нашият сайт за да видите с какво разполагаме в момента и какво можем да ви доставим www.zoomagazin-rodi.com
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола  | Котки - продава | к. к. Слънчев бряг
Британска късокосместа2 месецаИ от двата пола
Цена
320 лв.
к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас,  преди 3 дни
Продавам мъжко британско синьо късокосместо коте. На 1 месец и половина е и е с изградени хигиенни навици. Родителите са много красиви чистокръвни сини британци. Виждат се на снимките. Цената на британчето е 350 лв.
« Предишна | 123 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.