Домашни любимци

Котки - продава

Филтри
Област
Населено място
Порода
Възраст
Пол
Особености
Цена
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
63 обяви
СнимкиПородаВъзрастПолЦвят/окраска
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола Бели британчета | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полаБели британчета
Цена
600 лв.
гр. София, обл. София,  преди 10 часа
Предлагам пухкави и снежнобели, усмихнати, игриви и много трудно устоими британски плюшени изкушения, в един рядко срещан, но високо ценен и търсен цвят. Бебетата произхождат от елитни и чистокръвни родители – бащата е син британец, а майката – бяла британка. И двамата са отлични представители на породата. Както малките пухени топчета, така и родителите им, имат проведен обстоен медицински преглед, който гарантира безупречното им здраве. Ваксинирани, обезпаразитени вътрешно и външно. Имат изградени хигиенни навици. Приучени са на драскалка. Захранени са с висококачествена гранулирана храна + п..
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола Сива | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полаСива
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 10 часа
Предлагам чистокръвни котета от породата ”британска късокосместа”, произхождащи от елитни и родословни родители. Прелестните и неустоими пухчета са с проведен обстоен медицински преглед, гарантиращ безупречното им здраве, с издаден и заверен ветеринаромедицински паспорт, външно и вътрешно обезпаразитени. Поставена им е ваксина. Котетата имат изградени хигиенни навици и са приучени на драскалка. Притежават присъщия за породата мил, благ и гальовноориентиран характер. Социални и лесно адаптивни са, с оглед на което успешно съжителстват както с хора, така и с животни. По желание на клиента може д..
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола черен | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полачерен
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 10 часа
Вие вероятно се интересувате от породата ”британска късокосместа”. Това е чудесно, но защо да не бъдете по-отличаващи се, индивидуални, атрактивни и изневеряващи на овчедушния избор, като се спрете на същите неустоими и класни британчета, но с различен цвят? Предлагам черни британчета, произхождащи от чистокръвни и елитни родители. В обявената цена са включени: ваксина, обезпаразитяване, паспорт, медицински преглед. Котетата са общителни, мили, гальовни и неотразими. Имат изградени хигиенни навици. Може да им бъде поставен микрочип, който се заплаща отделно. Те ви очакват!
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола Табби | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полаТабби
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 10 часа
Предлаганите котета са от породата британска късокосместа, разновидност ”Табби-Уискас”, произхождащи от чистокръвни и елитни родители, с включена ваксина, обезпаразитяване, паспорт, медицински преглед. Мъниците са с изградени хигиенни навици. Социализирани, лесно адаптивни и изключително любвеобвилни. По желание на клиента можем да поставим и микрочип, който се заплаща отделно. Предвидена е и възможност за доставка.
Шотландска клепоуха 2 месеца И от двата пола  | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха2 месецаИ от двата пола
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 10 часа
Продавам разкошни шотландски клепоухи красавци, произхождащи от елитни и чистокръвни родители. Обаятелното им излъчване, съчетано с кадифено меките им клепнали ушички, правят тези пухени топчета неустоимо предизвикателство за всеки, който се е докоснал до тях на живо. Позволете си и вие да се влюбите в тези шармантни плюшени играчки. Мъниците са с проведен обстоен ветеринаромедицнски преглед, гарантиращ безупречното им здраве. Издаден им е и паспорт. Обезпаразитени са вътрешно и външно. Имат изградени хигиенни навици. Захранени са с висококачествена гранулирана храна. Лесно адаптивни и социал..
Други редки породи 2 месеца И от двата пола Син | Котки - продава | гр. София
Други редки породи2 месецаИ от двата полаСин
Цена
400 лв.
гр. София, обл. София,  преди 10 часа
Здравейте, приятели на котешкия свят. Предлаганите от нас сладурковци са чистокръвни представители на породата ”руска синя”. Обезпаразитени са вътрешно и външно. Имат изградени хигиенни навици и са захранени с висококачествена гранулирана храна. Издаден им е ветеринаромедицински паспорт, в който са отразени проведените им медицински прегледи, които гарантират отличното им здраве. Приучени са на драскалка. Мъниците лесно се привързват към хора и се адаптират към нова обстановка. Успешно съжителстват с други животни. Характерът им е социален и игрив, но въпреки това не е хиперактивен и прекалено..
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола  | Котки - продава | гр. Варна
Британска късокосместа2 месецаИ от двата пола
Цена
500 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 10 часа
Зоомагазин Роди продава британски сини късокосмести/500 лв/ ,шотландски клепоухи/550 лв/ 2 месеца.Възможна е доставка до вашият град.
Други редки породи 2 месеца И от двата пола  | Котки - продава | гр. Варна
Други редки породи2 месецаИ от двата пола
гр. Варна, обл. Варна,  преди 10 часа
Зоомагазин Роди продава и доставя по поръчка малки котета от екзотични породи с и без родословие -британска късокосместа, мей кун,бенгалска ,норвежка горска, сфинкс,рекс,рагдол,абесинска,бурмила и др/възможна е доставка до вашият град .Малките и техните родители могат да се видят на снимки .Разгледайте нашият сайт за да видите с какво разполагаме в момента и какво можем да ви доставим www.zoomagazin-rodi.com
Персийска 7 месеца Мъжки многоцветни | Котки - продава | гр. София
Персийска7 месецаМъжкимногоцветни
Цена
100 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Дима,  преди 14 часа
ГОДИШНО ВАКСИНИРАНИ ОБЕЗПАРАЗИТЕНИ ПЕРСИЙЧЕТА НАЙ-ДЪЛГОКОСМЕСТИ МНОГОЦВЕТНИ ЧИНЧИЛИ ЗЕЛЕНИ ОЧИ РАЗКОШНИ ПОДАРЪЦИ УСМИХНАТИ ЧАРОВНИ МЕЧТИ-перфектни породисти селектирани чистокръвни елитни здрави любимци.Най-дългокосмести елитни многоцветни персийчета чинчили зелени очи единствени-биколор бяло-сиво чинчила зелени очи мъжко/роден-21април2014/;тъмно синьо-сиво-черно чинчила зелени очи мраморно синьо с черно мъжко/роден-21април2014/. Персийчетата са все още малки на 7 месеца откърмени от 6 персийки здрави чисти имат всички годишни максимални пет-валентни ваксини и цялостни годишни обезпаразитявани..
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола сини и лилави | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата поласини и лилави
гр. София, обл. София,  преди 17 часа
Развъдник”Fluffy Pearls”регистриран в международна организация НФФе(FIFe), Ви предлага чистокръвни британски късокосмести котета от родители шампиони, които притежават дипломи и отличия.При напускане на развъдника котетата ще са научени на хигиенни навици,ще са имунизирани,чипирани,обезпаразитени, международен вет.паспорт(по желание родословие).Всички котета в развъдника са с добър нрав,при закупуването ще получите препоръки за отглеждане.За допълнителни снимки посетете сайта на развъдника http://www.breedingcattery.eu/bg/
Персийска 2 месеца Мъжки черен | Котки - продава | гр. София
Персийска2 месецаМъжкичерен
Цена
200 лв.
гр. София, обл. София,  преди 17 часа
Развъдник предлага на вашето внимание персийско късокосместо черно мъжко котенце от елитни родители. Всяко коте при напускане на развъдника има изградени хигиенни навици, обезпаразетено вътрешно и външно, социализирано, с добър нрав и препоръки при отглеждане.
Персийска 2 месеца Мъжки бежово | Котки - продава | гр. София
Персийска2 месецаМъжкибежово
гр. София, обл. София,  преди 17 часа
Развъдник предлага на вашето внимание персийско късокосместо бежово мъжко котенце от елитни родители. Всяко коте при напускане на развъдника има изградени хигиенни навици, ваксинирано, обезпаразетено вътрешно и външно, социализирано, с добър нрав и препоръки при отглеждане. тел. 0885246459
Персийска 2 месеца Мъжки червено | Котки - продава | гр. София
Персийска2 месецаМъжкичервено
гр. София, обл. София,  преди 17 часа
Развъдник предлага на вашето внимание персийски мъжки и женски късокосмести котета от елитни родители. Всяко коте при напускане на развъдника има изградени хигиенни навици, ваксинирано, обезпаразетено вътрешно и външно, социализирано, с добър нрав и препоръки при отглеждане. Цената е от 200 до 400лв.
Персийска 2 месеца И от двата пола силвер | Котки - продава | гр. София
Персийска2 месецаИ от двата поласилвер
гр. София, обл. София,  преди 17 часа
Продавам персийско късокосместо женско котенце, цвят силвер таби.Котето е социализирано, здраво и игриво.Ще бъде приучено към котешка тоалетна,да се храни самостоятелно и да остри ноктите си върху специални уреди,предназначени за това.При закупуване ще получите съвети за правилното хранене,грижи и отглеждане на вашето котенце.За друга информация само на GSM
Шотландска клепоуха 2 месеца Мъжки тъмно кафяво | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха2 месецаМъжкитъмно кафяво
гр. София, обл. София,  преди 17 часа
Развъдник Ви предлага шотландско клепоухо късокосместо котенце, мъжко. Котенце е гальовно и игриво, научено на хигиенни навици и да точи нокти върху специални уреди. Всички котета с добър нрав,при закупуването ще получите препоръки за отглеждане. тел: 0885246459
Шотландска клепоуха 3 месеца Женски  | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха3 месецаЖенски
гр. София, обл. София,  преди 17 часа
Шотландско клепоухо късокосместо женско коте,си търси грижовно семейство.От свойте породисти родители тя е получила отлични породни данни,активна и здрава.Ще бъде приучена към котешка тоалетна,да се храни и да остри ноктите си върху специални уреди,предназначени за това.При закупуване ще получите съвети за правилното хранене,грижи и отглеждане на вашето котенце.За друга информация само на GSM
Шотландска клепоуха 2 месеца Мъжки бяло | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха2 месецаМъжкибяло
гр. София, обл. София,  преди 17 часа
Развъдник продава шотландско клепоухо късокосместо мъжко котенце, колорпойнт.Котенце е социализирано, здраво и игриво.Ще бъде приучено към котешка тоалетна,да се храни самостоятелно и да остри ноктите си върху специални уреди,предназначени за това.При закупуване ще получите съвети за правилното хранене,грижи и отглеждане на вашето котенце.За друга информация само на GSM
Шотландска клепоуха 2 месеца Мъжки точково таби | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха2 месецаМъжкиточково таби
гр. София, обл. София,  преди 17 часа
Продавам шотландско клепоухо късокосместо мъжко коте, цвят точково таби. От свойте породисти родители той е получил отлични породни данни.Ще бъде приучен към котешка тоалетна,да се храни и да остри ноктите си върху специални уреди предназначени за това.При закупуване ще получите съвети за правилното хранене,грижи и отглеждане на вашето котенце.За друга информация само на GSM
Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола BRI ns 22 64 | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полаBRI ns 22 64
Цена
600 лв.
гр. София, обл. София,  преди 19 часа
Развъдник регистриран в FIFe предлага чистокръвни Британски котета цвят Уискас( BRI ns 22 64 , BRI ns 24 64).Котета са от тестирани родители с изградени навици ,ваксинирани,чипирани.Цената зависи от класа и типа на котето. Наша страница в фейсбука : https://www.facebook.com/sveta.konova
Без порода 3 месеца И от двата пола шарен | Котки - продава | гр. София
Без порода3 месецаИ от двата полашарен
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Подаряват ни! Ние сме Джакс и Изи - две малки, красиви, пухкави котета, братче и сестриче на три месеца. Обезпаразитени сме вътрешно и външно. Имаме изградени хигиенни навици и сме много игриви. Отгледани сме с щедри количества любов и искаме да я върнем на онзи, който ни хареса. Приемаме предложения за съвместно съжителство само от хора с добри и обичливи сърца, защото заслужаваме най – грижовните стопани! Ние сме неустоимо сладки!!! /Изи е чернобяла, а Джакс рижав, като малко бебе – тигърче./
Персийска 2 месеца И от двата пола  | Котки - продава | гр. София
Персийска2 месецаИ от двата пола
гр. София, обл. София,  Подател: ВИП Екзотик,  преди 4 дни
Зоомаркет ВИП Екзотик, София, бул. Мадрид 56, продава ПЕРСИЙСКИ КОТЕТА, женски и мъжки, с изградени хигиенни навици, обезпаразитени.
Без порода 2 месеца Мъжки бяло-черен | Котки - продава | гр. София
Без порода2 месецаМъжкибяло-черен
Цена
150 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Антони стефанов,  преди 4 дни
продавам едно коте - ангорско персийско бяло черно. Изключително пухкаво,
Ангорска 2 месеца И от двата пола бял | Котки - продава | гр. Велико Търново
Ангорска2 месецаИ от двата полабял
Цена
500 лв.
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  преди 5 дни
Истински Турски ангорски котенца - идеалния домашен любимец за семейства от лицензиран развъдник
Персийска 15 месеца И от двата пола  | Котки - продава | гр. Пловдив
Персийска15 месецаИ от двата пола
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 6 дни
продава чистокръвна бяла персийка на 1.5 г.; персийка, тъмна костенуркова, на 2.5 г.; мраморен кастриран персиец - изгодно
Без порода 2 месеца И от двата пола  | Котки - продава | гр. Пловдив
Без порода2 месецаИ от двата пола
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Mirena,  преди 9 дни
Британска късокосместа 2 месеца Женски  | Котки - продава | гр. Варна
Британска късокосместа2 месецаЖенски
Цена
450 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: зоомагазин бъни,  преди 10 дни
Зоомагазин Бъни предлага мъжко британско коте на 2 месеца с ваксинка и паспорт , много игриво и палаво ;)
Персийска 2 месеца Женски  | Котки - продава | гр. Варна
Персийска2 месецаЖенски
Цена
250 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: зоомагазин бъни,  преди 10 дни
Зоомагазин Бъни предлага персийски котета колор пойнт , сини очи , женски на 60 дни. Много игриви и сладки котенца Колор-пойнтът е подходящ за отглеждане от семейства с деца и други домашни животни, от хора които за първи път ще имат котка. Козината му изисква ежедневно сресване и често къпане . Това е много нежна, тиха и добронамерна котка, която не е много активна. Отличава се също със своите сини очи и характерен пойнтинк / отметки / на уши , опашка, лапички и муцунка
Персийска 4 месеца Мъжки бяло | Котки - продава | гр. Пловдив
Персийска4 месецаМъжкибяло
Цена
450 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: kiti13,  преди 10 дни
Търсим грижовни стопани на бяло мъжко дългокосместо котенце с майка и баща международни шампиони с родословие и сертификати.
Персийска 1 месеца И от двата пола  | Котки - продава | гр. Русе
Персийска1 месецаИ от двата пола
Цена
200 лв.
гр. Русе, обл. Русе,  преди 13 дни
Продават се персийски котенца. Родени на 07.10.2014. В процес на изграждане на хигиенни навици и захранване с бебешки гранули Ройал Канин...За контакти с мен по телефона или е-маил адреса :)
Персийска 2 месеца Мъжки бяло със сини очи и камео | Котки - продава | гр. Тетевен
Персийска2 месецаМъжкибяло със сини очи и камео
Цена
170 лв.
гр. Тетевен, обл. Ловеч,  Подател: Таня Маринова,  преди 13 дни
Продаваме персийски котенца родени на 27.09.2014г. Две бели - едното с различни очи - синьо и зелено, а другото е полуекстремал със сини очи. И едно котенце - кремаво на цвят. Всички са мъжки. Хранят се самостоятелно и са със изградени хигиенни навици.
« Предишна | 123 | Следваща »
Host.bg