Детски свят

Детски партита, Клоуни

Област: обл. София
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
28 обяви
обл. София
СнимкиЗаглавие на обявата
Организиране на партита от НОВА Кетъринг, аниматори, столчета под наем, вкусни хапки и петифури | Детски партита, Клоуни | гр. София
Организиране на партита от НОВА Кетъринг, аниматори, столчета под наем, вкусни хапки и петифури
NOVA Catering
гр. София, обл. София,  Подател: NOVA Catering,  преди 1 час
Ползвайте услугите на НОВА Кетъринг за организиране на семейни, лични, детски и корпоративни празници, коктейли и партита. Предоставяме чадъри, пейки, маси и шатри под наем, луксозни тънкостенни чаши, коктейлни бар маси под наем и още много кетъринг оборудване, необходимо за прекрасното Ви събитие. Нашите авангардни кулинари изготвят красиви авторски хапки, разкошни канапета, глазирани петифури, сладки френски макарони и още много прекрасни хапки. Карвинг услуги с демонстрация на място. ”НОВА Кетъринг” ви пожелава страхотно парти!
Изработвам пълна Парти-декорация+ Пинята за всеки ваш празник! | Детски партита, Клоуни | гр. София
Изработвам пълна Парти-декорация+ Пинята за всеки ваш празник!
Цена
50 лв.
http://handmade-bulgaria.com/
гр. София, обл. София,  Подател: http://handmade-bulgaria.com/,  преди 6 часа
Онлайн-магазин за ръчно направени подаръци-Старинна Книга с икона(ваша снимка) и текст по избор+сервиз с бутилка вино и 2 чаши със същата икона! Уникален подарък за кръстниците на вашето кръщене, за сватба, Годишнина, Рожден ден и др.! ИЗРАБОТВАМ ТЕМАТИЧНИ ПАРТИ-АКСЕСОАРИ и ПИНЯТА-ЗА ВСЕКИ ВАШ ПРАЗНИК-рожден ден, кръщене, сватба, парти(детско, моминско или фирмено), годеж, прощапулник и други! Изработвам всякакви аксесоари на всякаква тематика, по ваше желание и идея, в цветове и вид, според вижданията ви: *покани с името и годинките на детето или с негова снимка и текст по ваш изб..
Куклен театър за вашето парти | Детски партита, Клоуни | гр. София
Куклен театър за вашето парти
Цена
95 лв.
гр. София, обл. София,  преди 23 часа
Уважаеми родители, чудесен подарък за вашия рожденник, както и за неговите гости, може да бъде един куклен спектакъл. Театрално сдружение „Куклико” Ви предлага за целта две от своите постановки: „Бременските музиканти” и „Слончо - ученик”, те се гледат с интерес и удоволствие от децата между 4 и 12 годишна възраст. За изнасянето на спектаклите ни не са необходими специални условия, те могат да се играят в обикновена стая, парти зала или салон. Ние сами си строим малка сцена с художественото осветление и озвучаване. Времетраенето на спектаклите е около 35-40 минути. Цената на откупка за предст..
Фокуси, фокусник за парти, детски рожден ден, шоу Рос | Детски партита, Клоуни | гр. София
Фокуси, фокусник за парти, детски рожден ден, шоу Рос
гр. София, обл. София,  преди 5 дни
http://www.magic-show-ross.com/ ФОКУСИ, ФОКУСНИК ЗА РОЖДЕН ДЕН, ДЕТСКО ПАРТИ С ФОКУСИ, ИЛЮЗИОННО ШОУ РОС- ЕНИГМАТИЧЕН СПЕКТАКЪЛ ЗА ДЕЦА ОТ 1 ДО 101 Г.! Внезапно появяващи се и изчезващи, гълъби и риби, папагал, гълтане на горяща факла, левитация, Специялен номер за виновника на тържеството-лазерно пукане на балон със спец. очила(уникален трик, който е и мое ноу хау), илюзии и още нещо... Поканете ни и ние ще дойдем при вас където и да сте.
Вълшебно Парти с Ани Фей. | Детски партита, Клоуни | гр. София
Вълшебно Парти с Ани Фей.
Magic Time Event Agency ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: Magic Time Event Agency ЕООД,  преди 12 дни
„Ани Фей Парти” е единственото парти на вълшебница, което е подходящо за развлечение на деца и техните родители за всеки повод - детски рожден ден, нова година, тържества, промоции в подходящо за Вас място и време. В продължение на 1,5-2 часа всички присъстващи на партито вземат участие в качествена разнообразна програма- магическо представление, състезателни и занимателни игри, викторина, дискотека и танцовален конкурс с награди. Детският пакет „Ани Фей Парти” включва: -Детско магично представление- 30 мин. -Занимателни и състезателни игри - 30 мин. -Весела дискотека с наши аниматор..
Тотрта от Памперси ”ПАМПОРТА” | Детски партита, Клоуни | гр. София
Тотрта от Памперси ”ПАМПОРТА”
Цена
35 лв.
ПАМПОРТА
гр. София, обл. София,  Подател: ПАМПОРТА,  преди 16 дни
Какво представляват така наречените ТОРТИ ОТ ПАМПЕРСИ „ПАМПОРТА”? Това е конструкция приличаща на торта обаче е направена от памперси, дрешки, играчки и много други необходими неща за бебeто. Тази прекрасна ТОРТА ОТ ПАМПЕРСИ може да бъде подходяща за различни поводи погача, кръщене, при първо посещение на бебе, за изписване и т.н. Един чудесен и оригинален подарък, който влиза в употреба по всяко време.
Карвинг услуги от НОВА Кетъринг, поръчки на готови артикули и демонстрации на място | Детски партита, Клоуни | гр. София
Карвинг услуги от НОВА Кетъринг, поръчки на готови артикули и демонстрации на място
NOVA Catering
гр. София, обл. София,  Подател: NOVA Catering,  преди 23 дни
Карвинг артикул с име на празнуващия, с корпоративно лого, с любима картинка.. Демонстрация от водещи карвинг майстори на място. Ползвайте услугите на НОВА Кетъринг за организиране на семейни, лични и корпоративни празници, коктейли и партита. Предоставяме чадъри, пейки, маси и шатри под наем, луксозни тънкостенни чаши, коктейлни бар маси под наем и още много кетъринг оборудване, необходимо за прекрасното Ви събитие. Нашите авангардни кулинари изготвят красиви авторски хапки, разкошни канапета, глазирани петифури, сладки френски макарони и още много прекрасни хапки. Карвинг услуги с демонстрац..
детски клуб с градина | Детски партита, Клоуни | гр. София
детски клуб с градина
Candy House Kids Club
гр. София, обл. София,  Подател: Candy House Kids Club,  преди 24 дни
Изцяло нов и свеж поглед върху детските клубове!!! Детският център е изцяло оборудван с дървени играчки подходящи за деца от 0-12 годишна възраст, разполагаме с: • лятна градина с детски катерушки и люлки за игри на открит • детска дискотека с микрофони и светлинни ефекти; • кафе салон за родителите; • интерактивни занимания • детско съоръжение тип ”Джунгла” • зона за free games • богато разнообразие от дървени играчки „Karina” • Wi-fi Предлагаме Ви една уютна, кокетна и подходяща атмосфера не само за детска игра, но и за страхотни и неповторими детски партита..
Кръщeне, детски рожден ден, погача - пълна организация | Детски партита, Клоуни | гр. София
Кръщeне, детски рожден ден, погача - пълна организация
Цена
30 лв.
КНЯЗЕТЕ
гр. София, обл. София,  Подател: КНЯЗЕТЕ,  преди 25 дни
Благодарим че разглеждате обявата ни! ЗАЛА ИМПЕРА СОФИЯ е многофункционален салон за събития в централната градска част на столицата с прилежащ безплатен паркинг. ЗАЛА ИМПЕРА СОФИЯ е подходяща за организиране на детски рождени дни, кръщанета, прощъпулници и др. събития. ЗАЛА ИМПЕРА СОФИЯ разполага със сцена с размер 6 х 4 м., подходяща за акцентиране при ивенти. Разполага с мултимедиен проектор и озвучение. Със своята приветлива атмосфера, ЗАЛА ИМПЕРА СОФИЯ е изключително подходяща и за сватби, фирмени партита, вечери, частни събития, дегустации, семейни събирания, официални обеди и ве..
Дисководещ | Детски партита, Клоуни | гр. София
Дисководещ
гр. София, обл. София,  Подател: Кирилов,  преди 26 дни
Dj с опит във всякакъв стил музика, собствена апаратура. Озвучаване на партита, рожденни дни, сватби, кръщенета, презентации, изложби, изложения, кампании... Фото и видео, кетъринг и всичко свързано с празника. Обадете се за цените.
Оферта за детски рожден ден | Детски партита, Клоуни | гр. София
Оферта за детски рожден ден
Мирелла Събева
гр. София, обл. София,  Подател: Мирелла Събева,  преди 26 дни
По случай денят на детето- - Само днес имате възможност да направите резервация по телефона с 50 % отстъпка от цената ни за детски рожден ден които ще отбележите до края на месец юни и месец юли. - -
Аниматори за детски рожден ден | Детски партита, Клоуни | гр. София
Аниматори за детски рожден ден
Цена
65 лв.
гр. София, обл. София,  преди 36 дни
Парти агенция ”Мити Пети” ви предлага най-доброто забавление за вас и вашите деца! Топ цени! Бонус към всяко парти рисунки на лицата, професионално музкално озвучаване! За повече информация: https://mitipeti.bg/
Мини Бал | Детски партита, Клоуни | гр. София
Мини Бал
Цена
20 лв.
Candy House Kids Club
гр. София, обл. София,  Подател: Candy House Kids Club,  преди 38 дни
Мини балът е емоционално, тържествено и незабравимо парти за децата. Това е забавен и оригинален начин те да направят първата крачка от детската градина към училището. Тържеството се се състои от преплитането на различни забавни, образователни, състезателни, музикални, артистични и игри. А за да бъде балът наистина вълшебен се организира дискотека с най-модерните песни и танци. По време на празненството е предвидена и специална тържествена част за раздаване на първите дипломи в живота- за завършване на детската градина. Ако има изяви, подготвени от групата или отделни деца, те могат да бъдат в..
DJ Party + Karaoke i Animator | Детски партита, Клоуни | гр. София
DJ Party + Karaoke i Animator
Цена
75 лв.
гр. София, обл. София,  преди 39 дни
Озвучаване на събития. Професионална техника, много игри и забавления. Музикални игри, съзтезтелни и щафетни игри. Промоционални цени 65 лв. 1:30ч. за парти DJ+ игри. за повече въпроси и услуги не се колебайте -звъннете ми всеки ден от 9 - 22:00 часа.
Клоун за Детски Рожден ден | Детски партита, Клоуни | гр. София
Клоун за Детски Рожден ден
Цена
100 лв.
дядо Коледа
гр. София, обл. София,  Подател: дядо Коледа,  преди 41 дни
Ако ви е писнало от некъдърни Аниматори, скъпи парти клубове, прескъпи МОЛОВЕ, позвънете да направим заедно вашето дете щастливо, за неговият празник.
дядо коледа под наем у дома София | Детски партита, Клоуни | гр. София
дядо коледа под наем у дома София
Цена
90 лв.
дядо Коледа
гр. София, обл. София,  Подател: дядо Коледа,  преди 50 дни
Дядо Коледа пристигна, закачливо той намигна. Със подаръци за всички хора,животинки,птички. дядо коледа ще ви посети в къщи,детската градина,парти клуб, коледно фирмено парти да поднесе подаръци на вашите деца!
Зала за парти под наем | Детски партита, Клоуни | гр. София
Зала за парти под наем
гр. София, обл. София,  преди 81 дни
Зала в близост до НДК, бивш клуб Иглу. Обзаведено и оборудвано с всичко необходимо. Подходящо за парти за до 60 човека. Възможно е наемане на час или ден.
Детски рожден ден на открито до София | Детски партита, Клоуни | гр. София
Детски рожден ден на открито до София
Lago-bg
гр. София, обл. София,  Подател: Lago-bg,  преди 88 дни
Детски рожден ден на открито до София. Организиране на рождени дни, частни и фирмени партита. Отдаване на терен под наем.
кетъринг за парти | Детски партита, Клоуни | гр. София
кетъринг за парти
Цена
29 лв.
Candy House Kids Club
гр. София, обл. София,  Подател: Candy House Kids Club,  преди 108 дни
За вашия специален ден! Вдъхновени сме да родим идеи, които даряват с живот всяко тържество и го правят незабравимо. Ще се погрижим за вас! В „Кендиленд груп“ предлагаме всички видове кетъринг услуги! От доставка на храна и напитки до декорация и анимация за най-малките ни приятели. Всичко това, съобразено изцяло с вашите изисквания. Чудите се къде искате да отпразнувате рожден ден, кръщене, абитуриентско тържество, фирмено парти? Ние ще открием подходящото място. Ще го украсим и озвучим. Нямате възможност да посетите нашия офис, за да обсъдите плановете си за предстоящото тържество?..
Оферта за детски рожден ден | Детски партита, Клоуни | гр. София
Оферта за детски рожден ден
Цена
60 лв.
Мирелла Събева
гр. София, обл. София,  Подател: Мирелла Събева,  преди 111 дни
Офертата включва - Наем на 2 зали за 15 деца и 15 възрастни за 2 часа и половина - - украса. Ние предлагаме. - - Уютна обстановка. - - детски кът с детски фитнес уреди. - - Озвучаване - -Зали под наем Update. - Възможност клиента да си внесе консумацията. - Или да поръча кетъринг срещу допълнително заплащане. - Наемане на нашия аниматор. Или да покани друг - - Гъвкави сме според вашите желания. - - Звъннете и варианта уточнете.
аниматори за детски партита | Детски партита, Клоуни | гр. София
аниматори за детски партита
Candy House Kids Club
гр. София, обл. София,  Подател: Candy House Kids Club,  преди 122 дни
Професионални аниматори за детски партита, ЕЛЗА, УИНКС, БАТМАН, СПОНДЖ БОБ, поканете ни и ще направим най-щастливото и усмихнато празненство
ПРОМОЦИЯ за детски рожден ден | Детски партита, Клоуни | гр. София
ПРОМОЦИЯ за детски рожден ден
Цена
200 лв.
Мирелла Събева
гр. София, обл. София,  Подател: Мирелла Събева,  преди 131 дни
Детски рожден ден в делничен ден 10 деца и 10 възрастни - наем зала за 2 часа -аниматор - кетъринг - напитки вода чай кафе детски клуб на улица Пиротска 96
Детско Хип-Хоп Парти | Детски партита, Клоуни | гр. София
Детско Хип-Хоп Парти
Цена
100 лв.
Master Juju Rock
гр. София, обл. София,  Подател: Master Juju Rock,  преди 135 дни
”Фънки Денс Партис” предлага широка гама от невероятни и забавни танцови партита! Нашата цел е да се създаде добрo настроение за всеки специален повод, чрез персонализиране на партито според вашите изисквания. Нашето Хип-Хоп парти тема включва игри, конкурси с награди, плюс един невероятен танцов рутинн и представяне на най-новите и най-фънки мелодии!
Пинята | Детски партита, Клоуни | гр. София
Пинята
Цена
35 лв.
Candy House Kids Club
гр. София, обл. София,  Подател: Candy House Kids Club,  преди 139 дни
Има много хипотези относно произхода на пинятата, и малко надеждни източници, които потвърждават или отхвърлят тези хипотези. Някои вярват, че при една от своите експедиции в Китай Марко Поло я открива и донася в Италия. Други смятат, че пинята е съществувала в Африка доста преди да се появи в Китай. Най-много са последователите на теорията, че е създадена за първи път в Испания. Въпреки това, няма доказателства пинятата да е съществувала в Испания преди завладяването на Мексико, нито пък да се е появявала по-рано в някоя друга от испанските колонии в Латинска Америка. Пиня̀та (на испански: pi..
Детско Парти за Рожден Ден | Детски партита, Клоуни | гр. София
Детско Парти за Рожден Ден
Цена
12 лв.
Candy House Kids Club
гр. София, обл. София,  Подател: Candy House Kids Club,  преди 146 дни
Героите от любимото детско филмче Лего Нинджаго оживяват специално за вашия рожден ден и носят много изненади и нинджа приключения! Заедно ще овладеем изгарящия огън, мощните земетресения, великите мълнии и смразяващия лед. Потапяйки се в света на Лего Нинджаго с нас, вие ще преминете през серия от предизвикателства за нинджи, които ще тестват вашата ловкост, съобразителност и креативност - всичко това под звуците на оригиналния саундтрак на филма, миксиран с модерни хитове от професионален диджей! Готови ли сте нинджи? Очакваме ви!
детски клуб за рожден ден | Детски партита, Клоуни | гр. София
детски клуб за рожден ден
Цена
10 лв.
Candy House Kids Club
гр. София, обл. София,  Подател: Candy House Kids Club,  преди 146 дни
Заложихме целия кокетен, уникален и пъстър стил, който познаваме и усещаме, за да накараме всеки от вас да се почувствате специално, уютно и комфортно. С удоволствие работим и се грижим вашият празник да остане едно незабравимо преживяване и усещане. За да бъде приятен, незабравим и уникален вашият празник, детски парти клуб “Candy House‘‘, разполага с:
Клоуни,аниматори,тематични детски партита. | Детски партита, Клоуни | гр. София
Клоуни,аниматори,тематични детски партита.
Цена
60 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Zdravko Zdravkov,  преди 267 дни
Театър’’Мечтатели’’,Ви предлага голямо разнообразие от детски партита за рожден ден и всякакви други поводи.Клоунада,аниматори,тематични партита,детска дискотека,балонени фигури,рисунки върху лице,фокуси и др.
DJ-клоун-аниматор-детски партита | Детски партита, Клоуни | гр. София
DJ-клоун-аниматор-детски партита
Цена
60 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Zdravko Zdravkov,  преди 267 дни
Театър Мечтатели, Ви предлага голямо разнообразие от детски партита на предпочитано от вас място. Клоуни, аниматори, тематични партита, детска дискотека, рисунки върху лице и много други. www.mechtateli-bg.com www.facebook.com/party.mechtateli
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.