Домакински уреди

Кафемашини, мелачки

Филтри
Област
Населено място
Вид
Състояние
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
186 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
Най-доброто и качественото за вашата машина.Lubrication grease. | Кафемашини, мелачки | гр. Враца
Най-доброто и качественото за вашата машина.Lubrication grease.
Saeco
гр. Враца, обл. Враца,  Подател: Saeco,  преди 51 минути
Най-доброто и качественото за вашата машина.Lubrication grease. Ще подобри движението и намалява износването и шума, от не смазване на групата се стига до много скъпи ремонти, чупят се зъбните колела които въртят групата, горят елементи по платките и др. Както при колата - не сменяте маслото и правите основен ремонт. Цена 15 лева. Не смазвайте машините с каквито и да е други смазки - вазелин, свинска маз и др, това е опасно за вашето здраве и ще доведе до проблеми на вашата машина. Няма по-добро от ОРИГИНАЛА!!! Грес на хранителна основа за смазване на групите на всички кафе машини. Нама..
МИО СТАР за части | Кафемашини, мелачки | гр. Враца
МИО СТАР за части
Цена
60 лв.
Saeco
гр. Враца, обл. Враца,  Подател: Saeco,  преди 51 минути
МИО СТАР за части, Пълен комплект и всички детайли са здрави, няма счупено. Цена 60 лева.
Производител: DeLonghi Модел: ECAM 23.210 B | Кафемашини, мелачки | гр. Враца
Производител: DeLonghi Модел: ECAM 23.210 B
Saeco
гр. Враца, обл. Враца,  Подател: Saeco,  преди 51 минути
Производител: DeLonghi Модел: ECAM 23.210 B Кафе машината е компактна с контролен панел с икони, което дава възможност да се приготви всякакъв вид кафе, само с натискане на един бутон както и да се увеличи или намали интензитета на аромата на кафето. Чрез завъртане на копчето, можете да избирате между късо, средно или дълго кафе. Има възможност за запаметяване дължината на кафето. Машината може да се използва с кафе на зърна или смляно кафе. DeLonghi е оборудвана с устройство за капучино от неръждаема стомана, за да приготвите лесно капучино или горещо мляко, разполага и с поставка за чаши...
Продавам Saeco Odea Vanilia в цвят слонова кост. | Кафемашини, мелачки | гр. София
Продавам Saeco Odea Vanilia в цвят слонова кост.
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 51 минути
Продавам Saeco Odea Vanilia в цвят слонова кост. Може да приготвите една, или едновременно две чаши кафе. Кафемелачката e с керамични ножове. Изберете силата на напитката и количеството, което Ви харесва. Ако искате капучино, използвайте дюза - капучинатор. Това става като просто включите бутона за парата и разбивате горещото мляко до получаване на гъста пяна. Чинийката на машината се регулира по височина, чашата може да се съхранява върху горната част на платформата на машината, въртящата се основа ще предостави лесен достъп до всички отделения на кафе машината. Отличната ергономичност, а..
DeLonghi Ecam 23210 | Кафемашини, мелачки | гр. София
DeLonghi Ecam 23210
Цена
260 лв.
гр. София, обл. София,  преди 2 часа
Кафе автомата е в много добро състояние, профилактиран и готов за употреба. Лек коментар, без бартери.
Saeco Odea! | Кафемашини, мелачки | гр. София
Saeco Odea!
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 3 часа
Saeco Odea! Може да изберете силата на напитката и количеството, което Ви харесва. Отличната ергономичност, атрактивен дизайн и отлична използваемост. -Използвайте дюза-капучинатор ако искате да си приготвите капучино. Това става като включите бутона за парата и разбивате горещото мляко до получаване на гъста пяна. Чинийката на машината се регулира по височина, чашата може да се съхранява върху горната част на платформата на машината, въртящата се основа ще предостави лесен достъп до всички отделения на кафе машината. Кафемелачката на този модел кафемашини е с керамични ножове. Всички машини..
Saeco Xsmall | Кафемашини, мелачки | гр. София
Saeco Xsmall
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 3 часа
Saeco Xsmall Plus,Steam Всяко кафе, в зависимост как е изпечено изисква специална настройка на кафемелачката, за да приготвите перфектно еспресо винаги използвайте, за настройките помощта на специалист. Най-хубавите кафе машини Saeco от професионалисти! Най-новия и най-компактния кафе автомат на Saeco. Машините са на няколко месеца и са като нови!!! Всички машини имат ГАРАНЦИЯ и осигурен гаранционен и след гаранционен сервиз. Контейнер за кафе на зърна: 170 г Обем на водосъдържател: 1 л Контейнер за отпадъци: 8 дози Работно налягане: 15 bar Мощност: 1300 W Материал на бойлера: неръждаема..
Saeco Odea Giro | Кафемашини, мелачки | гр. София
Saeco Odea Giro
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 3 часа
Може да приготвите една, или едновременно две чаши кафе. Изберете силата на напитката и количеството което ви харесва. Ако искате капучино, използвайте дюза - капучинатор. Това става като просто включите бутона за парата и разбийте горещото мляко до получаване на гъста пяна. Кафемелачката с керамични ножове осигурява еднакво и винаги прясно смляно кафе. Чинийката на машината Saeco Odea Giro се регулира по височина, Вашата чаша може да се съхранява върху горната част на платформата на машината, въртящата се основа ще предостави лесен достъп до всички отделения на Вашата машина. За да се намали..
Класическият модел на Saeco Odea Giro | Кафемашини, мелачки | гр. София
Класическият модел на Saeco Odea Giro
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 3 часа
Класическият модел на Saeco Odea Giro (сребристо-сив) от световения производител на кафе автомати, направени в сребърно и сиви цветове. Вие може да приготвите като една така и две порции с ароматизирано еспресо. Всяко кафе, в зависимост как е изпечено изисква специална настройка на кафемелачката, за да приготвите перфектно еспресо винаги използвайте, за настройките помощта на специалист. Изберете силата на напитката и количеството което ви харесва. Ако искате капучино, използвайте дюза-kapuchinator. Просто включете копчето на парата и разбийте горещото мляко в буйна пяна. Кафемелачката с керам..
Saeco Exprelia кафе-машина | Кафемашини, мелачки | гр. София
Saeco Exprelia кафе-машина
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 3 часа
Кафемашината е с каничка за мляко и най-високия клас. Разполага с автоматична програма за почистване и отстраняване на котления камък. Машината с българско меню Saeco Exprelia кафе-машина е гиганта в лукса на добро качествено приготвено кафе. Изработена е изцяло с най-качествената нераждаема стомана, всички екстри. Изпращам с еконт с 20 % по евтина доставка с направена застраховка, опция преглед и тест. Всички машини имат гаранция и осигурен гаранционен и следгаранционен сервиз. Работим в събота и неделя в София, Хасково и Козлодуй.
Kафе машина с голям и елегантен дисплей Saeco Incanto Sirius. | Кафемашини, мелачки | гр. София
Kафе машина с голям и елегантен дисплей Saeco Incanto Sirius.
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 3 часа
Kафе машина с голям и елегантен дисплей Saeco Incanto Sirius. Машините са подходящи за домашна употреба, основно прегледани и настроени, отстранени всякакви забележки, имат гаранция и гаранционни стикери. Най-хубавите кафе машини Saeco от професионалисти! Благодарение на керамичните кафемелачки кафето се смила по-равномерно, без да прегрява, което ще се позволи широк кръг от вкусове на еспресото ви. Предварително накисване функция, която по-пълно ще разкрие палитрата от вкусове. С използването на sbs системата ще можете да регулирате плътността на каймака на кафейната напитка, без да се промен..
Кафе Машина+Домакински Кантар | Кафемашини, мелачки | гр. Пловдив
Кафе Машина+Домакински Кантар
Цена
20 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 5 часа
Без ръкохватка японска. Руски кантар 5 кг измерва
Saeco Sarista HD8030 Philips Senseo | Кафемашини, мелачки | гр. Търговище
Saeco Sarista HD8030 Philips Senseo
Цена
119 лв.
гр. Търговище, обл. Търговище,  преди 5 часа
трябва и профилактика и почистване работи с кафе на зърна
Кафе машина за еспресо, капучино и шварц кафе-Промоция 95 лв | Кафемашини, мелачки | гр. Кюстендил
Кафе машина за еспресо, капучино и шварц кафе-Промоция 95 лв
Цена
119 лв.
гр. Кюстендил, обл. Кюстендил,  преди 6 часа
Немска,KRUPS”,15 бара, закупена от чужбина за 254 евро(500 лв.) Приготвя невероятно еспресо-аромат на истинското кафе сутрин ВИЖТЕ ТУК: http://www.alo.bg/users/syvlako
Delonghi CAFFE CORSO | Кафемашини, мелачки | гр. Шумен
Delonghi CAFFE CORSO
Цена
220 лв.
goldvish
гр. Шумен, обл. Шумен,  Подател: goldvish,  преди 6 часа
Delonghi CAFFE CORSO-технически изправна, профилактирана, декалцирана и тествана. Нововнос. Снимките са реални. За предпочитане е изпробване и вземане от място, при невъзможност изпращам с Еконт, с опция преглед и тест в офиса, преди плащане, и с 20% отстъпка от транспорта. Имам налични и други кафемашини, които са обявени.
SAECO Philips XSMail - кафеавтомат | Кафемашини, мелачки | гр. Шумен
SAECO Philips XSMail - кафеавтомат
Цена
205 лв.
goldvish
гр. Шумен, обл. Шумен,  Подател: goldvish,  преди 6 часа
SAECO Philips XSMail - кафеавтомат, технически изправна, профилактирана, декалцирана и тествана. Снимките са реални. За предпочитане е изпробване и вземане от място, при невъзможност изпращам с Еконт, с опция преглед и тест в офиса, преди плащане, и с 20%отстъпка от транспорта. Имам налични и други кафемашини, които са обявени.
Delonghi - кафемашина | Кафемашини, мелачки | гр. Шумен
Delonghi - кафемашина
Цена
110 лв.
goldvish
гр. Шумен, обл. Шумен,  Подател: goldvish,  преди 6 часа
Delonghi - технически изправна, много добър външен вид, снимките са реални.
FIORENZATTO кафе мелачка професионална | Кафемашини, мелачки | гр. Варна
FIORENZATTO кафе мелачка професионална
Цена
380 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: anna,  преди 6 часа
отлично работеща, италианска професионална кафе мелачка(много малко ползвана) нова е над 1000лв.
кафе машина simac -delongi | Кафемашини, мелачки | гр. Варна
кафе машина simac -delongi
Цена
80 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: anna,  преди 6 часа
15бара, налягане на помпата, бързонагряващ нагревател 1100вата, система за топла вода и пара, ръкохватка кафе машината е след профилактика, почистена от варовик, сменени всички уплътнители с нови, работи перфектно!
SAECO VIENNA - кафемашина робот пълен автомат | Кафемашини, мелачки | гр. Асеновград
SAECO VIENNA - кафемашина робот пълен автомат
Цена
258 лв.
гр. Асеновград, обл. Пловдив,  преди 8 часа
SAECO VIENNA - кафемашина робот пълен автомат - made in Italy, 1250W Най-железния модел - с новия модел бързонагряващ J-бойлер. Type: SUP 018, който разбира знае за какво става дума!!! • Размери (mm)337 x 325 x 377 • Тегло(Kg)8,5 • Резервоар за вода 1,7 (lt.) • Кафе на зърна (gr)350 • Налягане (bar) 15 Мели, дозира и прави убийствено Еспресо с плътен каймак. Работи с кафе на зърна. Регулиране дължината на кафето, количество на дозата, едрината на мелене. Има накрайник за чай с Pannarello приставка за капучино и 3в1. Реална На място предлагам проба с тестово кафенце и кратки напътствия..
SAECO Minuto Focus - кафемашина робот пълен автомат с керамична мелачка и цветен графичен дисплей | Кафемашини, мелачки | гр. Асеновград
SAECO Minuto Focus - кафемашина робот пълен автомат с керамична мелачка и цветен графичен дисплей
Цена
368 лв.
гр. Асеновград, обл. Пловдив,  преди 8 часа
SAECO Minuto Focus - кафемашина робот пълен автомат с керамична мелачка и цветен графичен дисплей Иновативен модел на Саеко HD8761 представен през 2013г., енергиен клас А. Извършена е пълна профилактика, смазване и декалциране! Тиха мелачка с керамични ножове! Мели, дозира и прави убийствено Еспресо с плътен каймак. Работи с кафе на зърна и мляно кафе. Ползвана само в домашни условия - състояние 10/10 - като от магазина! Регулиране на: дължината на кафето с два програмируеми бутона, доза на смилане /сила на кафето/ на 5 степени с Dose self-learning (SAS) система за автоматично променяне н..
SAECO INCANTO RONDO S-CLASS - кафемашина робот пълен автомат, made in Italy | Кафемашини, мелачки | гр. Асеновград
SAECO INCANTO RONDO S-CLASS - кафемашина робот пълен автомат, made in Italy
Цена
288 лв.
гр. Асеновград, обл. Пловдив,  преди 8 часа
SAECO INCANTO RONDO S-CLASS - кафемашина робот пълен автомат, made in Italy С керамична мелачка! Машината е ползвана само в домашни условия - лична колекция!!! Мели, дозира и прави убийствено Еспресо с плътен каймак. Работи с кафе на зърна. Керамична мелачка. Метален корпус. Контейнер за кафе 300гр. Налягане 15 бара. Тегло 9кг. Контейнер за отпадък 13 дози. Вода 2л. Размери 285 x 375 x 400мм. Регулиране на дължината на кафето и едрината на мелене; количество на дозата 5-8гр. Има накрайник за чай с Pannarello приставка за капучино и 3в1. Единично и двойно кафе, накисване. Подходящ както ..
SAECO ODEA Giro - кафемашина робот пълен автомат с керамична мелачка | Кафемашини, мелачки | гр. Асеновград
SAECO ODEA Giro - кафемашина робот пълен автомат с керамична мелачка
Цена
278 лв.
гр. Асеновград, обл. Пловдив,  преди 8 часа
SAECO ODEA Giro - кафемашина робот пълен автомат с керамична мелачка, made in Italy Лична колекция! Най-луксозния клас на линията Одея - BMW design! Модела е Rapid Steam с мигновенна пара и защитна система с разтоварващ ел. клапан! Енергиен клас ”А”. Минала е профилактика и декалциране! Много тиха мелачка с керамични ножове! Мели, дозира и прави убийствено Еспресо с плътен каймак. Работи с кафе на зърна. Ползвана само в домашни условия! Регулиране на дължината на кафето, дозата на смилане 5-7-9гр., едрината на мелене и височина на таблата. Автоматично изплакване при първоначално пу..
SAECO - Кафемашини роботи пълни автомати | Кафемашини, мелачки | гр. Асеновград
SAECO - Кафемашини роботи пълни автомати
гр. Асеновград, обл. Пловдив,  преди 8 часа
SAECO Vienna - 258 SAECO ODEA Giro - 278 SAECO INCANTO RONDO S-CLASS - 288 SAECO Minuto - 368 Декалцирани са с професионален препарат на хранителна основа Calcinet, сменени са всички прегоряли силиконови О-пръстени с нови (на тефлонови маркучи, клапан, група), групата е смазана по стандартите NSF H1 и ISO 21469! Напълно автентични, в заводски вид, а не събирани от няколко машини... Мелят, дозират и правят убийствено Еспресо с плътен каймак. Работят с кафе на зърна, повечето модели и със смляно. Имат накрайник за чай с Pannarello приставка за мляко, капучино и 3в1. Подходящи дом, офис, ка..
Делонги магнифика рапид капучино | Кафемашини, мелачки | гр. Пловдив
Делонги магнифика рапид капучино
Цена
240 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: васил ангелов,  преди 8 часа
внос от Германия минала през пълна профилактика и почистване работи безупречно
кафемашина Филипс | Кафемашини, мелачки | гр. Пловдив
кафемашина Филипс
Цена
280 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: васил ангелов,  преди 8 часа
изключително стилна и красива машина работи както с кафе на зърна така и с мляно минала през пълна профилактика и почистване работи безупречно
саеко меджик де лукс | Кафемашини, мелачки | гр. Пловдив
саеко меджик де лукс
Цена
260 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: васил ангелов,  преди 8 часа
минала през пълна профилактика и почистване работи безупречно както с кафе на зърна така и с мляно кафе
Delonghi EN660 Nespresso | Кафемашини, мелачки | гр. Търговище
Delonghi EN660 Nespresso
Цена
109 лв.
гр. Търговище, обл. Търговище,  преди 9 часа
Made in Italy Trevizzo, отлично състояние работи с капсули на неспресо
ESPRESO- кафе машина ROWENTA- 15 бара налягане | Кафемашини, мелачки | гр. Варна
ESPRESO- кафе машина ROWENTA- 15 бара налягане
Цена
120 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: частно лице,  преди 16 часа
Продавам кафе машина ROWENTA мод.ADAGIO-ESPRESO-15 бара налягане Кафе машина ROWENTA мод.ADAGIO-ESPRESO-15 бара налягане, 1000 W, 50HZ, произведена във Франция, много тиха. Кафето излиза супер гъсто и чисто, без утайка, благодарение на изключително ситната цедка на дозата. За по-лесно и удобно изчистване на дозата има бутон на дръжката, която повдига цедката и отпадъка пада лесно. Има система за капучино и чай. Наливайте трапезна вода за добро качество. Без кафемелачка. На видиото, което прилагам, се чува шума на кафе машината и се вижда качеството на кафето с каймак. https://www...
Krups XP 7200 кафемашина за еспресо | Кафемашини, мелачки | гр. Асеновград
Krups XP 7200 кафемашина за еспресо
Цена
160 лв.
гр. Асеновград, обл. Пловдив,  Подател: Djimi,  преди 18 часа
Перфектна кафемашина Krups. За вграждане -Не Резервоар за кафе- Да Капацитет на резервоара за кафе -275 г Резервоар за вода -1.8 л Мощност -1450 W Функции Дюза за пара -Да Приготвяне на чай -Не Подгряване на чаша -Да Кафемелачка -Да Филтър за котлен камък -Не Филтър за вода -Да Автоматично почистване -Не Още параметри Дисплей -Не Работно налягане -15 bar Тегло -8 кг В идеално състояние. Тествана е от специалист и работи перфектно. Ако имате интерес, моля обадете се на посочения телефон. Благодаря ви!
« Предишна | 1234567 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.