Домакински уреди

Кафемашини, мелачки

Област
Населено място
Вид
Състояние
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
219 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
Jura Impressa Scala кафе автомат | Кафемашини, мелачки | гр. София
Jura Impressa Scala кафе автомат
Цена
160 лв.
гр. София, обл. София,  преди 27 минути
Кафеавтомата е в много добро състояние, профилактиран и готов за употреба.. Лек коментар без бартери.
Кафемашина BOSH TASSIMO с капсула | Кафемашини, мелачки | гр. Бургас
Кафемашина BOSH TASSIMO с капсула
Цена
50 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 часа
Кафемашина BOSH TASSIMO с капсула. Внос от Германия в отлично състояние без забележки. В оригинална опаковка и книжка с инструкции
ПРОМОЦИЯ! Нова немска кафемашина-еспресо PHILIPS | Кафемашини, мелачки | гр. Пловдив
ПРОМОЦИЯ! Нова немска кафемашина-еспресо PHILIPS
Цена
133 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Нели,  преди 5 часа
Нова немска дизайнерска кафемашина за еспресо PHILIPS. С бутон за 1 или 2 кафета едновременно. Бързо загряваща. С голям контейнер за вода. Работи с дозички - като чаени пакетчета - продават се във всички вериги хранителни магазини. Много лесна за работа - няма да ръсите кафе, да разглобявате, миете и отпушвате цедки. Просто изхвърляте употребеното пакетче и се наслаждавате на превъзходно кафе дозирано по стандартите. В същите дози има и шоколад, капучино, 3 в 1 и др., които може да се ползват с тази машина. Цена - 190 лв. В момента на промоция. Различни цветове, невероятен дизайн.
ПРОМОЦИЯ! Кафемашина PHILIPS | Кафемашини, мелачки | гр. Пловдив
ПРОМОЦИЯ! Кафемашина PHILIPS
Цена
80 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Нели,  преди 5 часа
Кафемашината е внос от Германия. Нова, ползвана само за промоция в магазин.
Saeco Incanto De Luxe на известната линия Incantо. | Кафемашини, мелачки | гр. Враца
Saeco Incanto De Luxe на известната линия Incantо.
Saeco
гр. Враца, обл. Враца,  Подател: Saeco,  преди 7 часа
Saeco Incanto De Luxe на известната линия Incantо. Saecoexellent фирма номер едно в България по продажба, сервиз на кафе машини, гаранция и качество! Моделът на известната линия Incanto, която се превърна в класика в областта на домашните кафемашини. Saeco Incanto De Luxe съчетава атрактивен дизайн и висока функционалност. Метален корпус с елементи от износо устойчива ABS-пласмаса ще запазят привлекателния външен вид на Вашата кафе машина в продължение на много години, тя има сравнително тиха работа, която позволява да я използвате в ежедневието и малките офиси. Благодарение на кера..
DeLonghi ECAM 23.210 | Кафемашини, мелачки | гр. София
DeLonghi ECAM 23.210
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 8 часа
Производител: DeLonghi ECAM 23.210 B Кафе машината е компактна с контролен панел с икони, което дава възможност да се приготви всякакъв вид кафе, само с натискане на един бутон както и да се увеличи или намали интензитета на аромата на кафето. Чрез завъртане на копчето, можете да избирате между късо, средно или дълго кафе. Има възможност за запаметяване дължината на кафето. Машината може да се използва с кафе на зърна или смляно кафе. DeLonghi е оборудвана с устройство за капучино от неръждаема стомана, за да приготвите лесно капучино или горещо мляко, разполага и с поставка за чаши. Изпращ..
Saeco Royal | Кафемашини, мелачки | гр. София
Saeco Royal
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 8 часа
Кафе машината смила, дозира, пресова и приготвя прекрасно еспресо само с едно натискане на бутон. Изключително лесно може да програмирате дължината на напитката, температурата както и да активирате накисването на таблетката. Машината е с два бойлера и има по всяко време пара за направата на капучино и топла вода за направата на чай и 3в1 и др. Автоматичния капучинатор е конструиран така, че с помощта на парата взема млякото от кутията с мляко, подгрява го и го превръща в млечна пяна за направата на каучино, лате и др. Вградената кафемелачка с конични метални ножове много лесно ще Ви помогне да..
Кафе машина Saeco Vienna | Кафемашини, мелачки | гр. София
Кафе машина Saeco Vienna
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 8 часа
Кафе машина Saeco Vienna, която е лесна за почистване, компактна, надеждна и здрава. Кафемелачката в тази еспресо машина е специално калибрована при производството, за да се добие правилната екстракция на еспресо кафе с каймак. Може да приготвите еspresso лесно и бързо само с натискането на един бутон, само за миг. Всички машини имат ГАРАНЦИЯ и осигурен гаранционен и след гаранционен сервиз. Saecoexellent сервиз номер 1 с най-добра поддръжка и профилактика, най-ниски цени за ремонт на Вашата машина, резервни части за кафе машини др. Ново-предлагаме изкупуване на Вашата стара кафе машина, без з..
Saeco Incanto Sirius | Кафемашини, мелачки | гр. София
Saeco Incanto Sirius
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 8 часа
Saeco Incanto Sirius-eдна прекрасна кафе машина ГАРАНЦИЯ И КАЧЕСТВО. Машините са подходящи за домашна употреба, основно прегледани и настроени, отстранени всякакви забележки, имат гаранция и гаранционни стикери. Благодарение на керамичните кафемелачки кафето се смила по-равномерно, без да прегрява, което ще се позволи широк кръг от вкусове на еспресото ви. Предварително накисване функция, която по-пълно ще разкрие палитрата от вкусове. С използването на sbs системата ще можете да регулирате плътността на каймака на кафейната напитка, без да се променят останалите параметри. Един прекрасен пода..
Най-хубавите кафе машини Saeco от професионалисти | Кафемашини, мелачки | гр. София
Най-хубавите кафе машини Saeco от професионалисти
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 8 часа
Най-хубавите кафе машини Saeco от професионалисти! Еспресо Espresso кафемашина Gaggia Titanium Office с иноксов панел. Titanium извлича напълно аромата и плътността от всеки един вид кафе, в съответствие с вашия вкус и желание, благодарение на най-новата система Espresso Plus. Espresso Plus ви дава възможност да приготвите безкрайно много разновидности кафе с една единствена кафе машина, просто чрез завъртане на едно копче. Независимо дали желаете късо италианско ristretto или дълго кафе, то завършва с истински плътен каймак. РАБОТИМ И В СЪБОТА И В НЕДЕЛЯ,
Автоматична кафе машина Saeco Minuto | Кафемашини, мелачки | гр. Смолян
Автоматична кафе машина Saeco Minuto
Saeco
гр. Смолян, обл. Смолян,  Подател: Saeco,  преди 8 часа
Автоматична кафе машина Saeco Minuto! Винаги ще получавате перфектна чаша еспресо, приготвено по собствените ви предпочитания, благодарение на функция за запомняне, която разрешава да регулирате дължината и силата на кафето. Наслаждавайте се на превъзходна напитка само с натискане на един бутон. Всички машини имат ГАРАНЦИЯ и осигурен гаранционен и след гаранционен сервиз. Saecoexellent сервиз номер 1 с най-добра поддръжка и профилактика! Ново-предлагаме изкупуване на Вашата стара кафе машина(само Saeco,MIOSTAR, ROTEL, TURMIX, KONING, само роботи, без значение дали е работеща. Изпра..
Saeco Odea Vanilia | Кафемашини, мелачки | гр. София
Saeco Odea Vanilia
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 8 часа
Кафемашината е в цвят слонова кост. Кафемелачката e с керамични ножове. Изберете силата на напитката и количеството, което Ви харесва. Ако искате капучино, използвайте дюза - капучинатор. Това става като просто включите бутона за парата и разбивате горещото мляко до получаване на гъста пяна. Чинийката на машината се регулира по височина, чашата може да се съхранява върху горната част на платформата на машината, въртящата се основа ще предостави лесен достъп до всички отделения на кафе машината. Може да приготвите една, или едновременно две чаши кафе. Отличната ергономичност, атрактивен дизайн ..
Saeco Magic | Кафемашини, мелачки | гр. София
Saeco Magic
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 8 часа
Перфектна кафемашина както за дома, така и за офиси! Сервиз, ремонт, профилактика и продажба за всички машини саеко. Много модели са и цените са различни!!! Лесна за употреба, надеждна и качествена - много здрава машина и много сполучлив модел, издържа на голямо натоварване- това е. С натискане на копчето машината смила, дозира, пресова и приготвя прекрасно еспресо. Много лесно можете да програмирате дължината на напитката, температурата, да активирате накисването на таблетката. Машината е с два бойлера и има по всяко време пара за направата на капучино и топла вода за направата на чай и 3в1..
Продавам автоматична кафе машина Saeco Magic Roma | Кафемашини, мелачки | гр. София
Продавам автоматична кафе машина Saeco Magic Roma
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 8 часа
Продавам автоматична кафе машина Saeco Magic Roma Перфектна кафе машина както за дома, така и за офиси, заведения и комерсиална употреба. Лесна за използване, надеждна и качествена - много здрава машина и много сполучлив модел, издържа на голямо натоварване- това е Saeco Magic С натискане на копчето машината смила, дозира, пресова и приготвя прекрасно еспресо. Много лесно можете да програмирате дължината на напитката, температурата, да активирате накисването на таблетката. Машината е с два бойлера и има по всяко време пара за направата на капучино и топла вода за направата на чай и ..
Кафе машина saeco minuto е с каничка за мляко | Кафемашини, мелачки | гр. София
Кафе машина saeco minuto е с каничка за мляко
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 8 часа
Кафе машина saeco minuto е с каничка за мляко и е най - тясната автоматичната машина, предоставя истинското първо изживяване ” от зърното до чашата” с максимално удобство, първокласно представяне и голям капацитет в много компактни размери. Винаги ще получавате перфектна чаша еспресо, приготвено по собствените ви предпочитания, благодарение на нашата функция за запомняне, която разрешава да регулирате дължината и силата на кафето според вкуса си. Наслаждавайте се на превъзходна напитка в любимата си чаша само с натискане на един бутон. Винаги ще получавате перфектна чаша еспресо, приготвено по..
Saeco Odea Giro | Кафемашини, мелачки | гр. София
Saeco Odea Giro
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 8 часа
Един прекрасен подарък за Вашия любим човек! Може да приготвите една или едновременно две чаши кафе. Може да изберете силата на напитката и количеството, което Ви харесва. За направата на капучино използвайте дюза-капучинатор. Това става като просто включите бутона за парата и разбиете горещото мляко до получаване на гъста пяна. Кафемелачката е с керамични ножове и осигурява еднакво и винаги прясно смляно кафе. Чинийката на машината Saeco Odea Giro се регулира по височина, Вашата чаша може да се съхранява върху горната част на платформата на машината, въртящата се основа ще предостави лесен..
кафемашинa Jura | Кафемашини, мелачки | гр. Бургас
кафемашинa Jura
Цена
279 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 9 часа
Чудеснa кафемашинa, тестванa и сервизиранa. Кафе автомата работи с кафе на зърна, а също и със смляно. Подходяща както за домашна употреба, така и за офиси и павилиони. Нов внос от Германия, 3 месеца гаранция, УРЕДИТЕ МОГАТ ДА СЕ ВИДЯТ В МАГАЗИНА НИ В МЕДЕН РУДНИК -ул. Въстанническа бл 532 / последната спирка на 211 -до битака
Кафемашина с капсули - Tchibo, Cafissimo | Кафемашини, мелачки | гр. Сливен
Кафемашина с капсули - Tchibo, Cafissimo
Цена
50 лв.
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: Алексей Пантелеев,  преди 10 часа
Приготвя късо и/или дълго кафе еспресо, от капсули Чибо - Кафесимо. Дължината на късото или дългото кафе може да се регулира.
”SAECO” Кафемашина-автомат | Кафемашини, мелачки | гр. Бургас
”SAECO” Кафемашина-автомат
Цена
230 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 11 часа
Италианска кафемашина-автомат ”SAECO”-Odea Go. В отлично състояние, и пълен комплект. Работи перфектно и прави идеално кафе. С профилактика и тест! Внос от Швейцария.
”DeLonghi”-MAGNIFICA Кафемашина-автомат | Кафемашини, мелачки | гр. Бургас
”DeLonghi”-MAGNIFICA Кафемашина-автомат
Цена
230 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 11 часа
Италианска кафемашина-автомат ”DELONGHI”-Caffe Corso/MAGNIFICA/. С функция за увелечаване и намаляне дозата/силата на кафето/. Самопочистваща програма. Функция за работа с мляно кафе. В отлично състояние, и пълен комплект. Работи перфектно и прави супер кафе. С профилактика и тест! Внос-Швейцария.
”DeLonghi”-MAGNIFICA Кафемашина-автомат | Кафемашини, мелачки | гр. Бургас
”DeLonghi”-MAGNIFICA Кафемашина-автомат
Цена
240 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 11 часа
Италианска кафемашина-автомат ”DELONGHI”-Caffe Venezia/MAGNIFICA/. В отлично състояние, и пълен комплект. С функции за увелечаване и намаляне дозата/силата на кафето/ и за работа с мляно кафе. Самопочистваща и еко програми. Работи перфектно и прави супер кафе. С профилактика и тест! Внос-Швейцария.
Кафемашина-автомат”Spidem”/SAECO/ | Кафемашини, мелачки | гр. Бургас
Кафемашина-автомат”Spidem”/SAECO/
Цена
210 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 11 часа
Италианска кафемашина-автомат ”Spidem” TREVI-Chiara, производство на SAECO. Работи перфектно и прави идеално кафе. В отлично състояние, в пълен комплект. С тест и профилактика. Внос-Швейцария.
Кафемашина-автомат”Spidem”/SAECO/ | Кафемашини, мелачки | гр. Бургас
Кафемашина-автомат”Spidem”/SAECO/
Цена
210 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 11 часа
Италианска кафемашина-автомат ”Spidem”-TREVI, производство на SAECO. Работи перфектно и прави идеално кафе. В отлично състояние, в пълен комплект. С тест и профилактика. Внос-Швейцария.
”DeLonghi”-MAGNIFICA Кафемашина-автомат | Кафемашини, мелачки | гр. Бургас
”DeLonghi”-MAGNIFICA Кафемашина-автомат
Цена
230 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 11 часа
Италианска кафемашина-автомат ”DeLonghi”-MAGNIFICA. С функция за увелечаване и намаляне дозата/силата на кафето/. Самопочистваща програма. Функция за работа с мляно кафе. В отлично състояние, и в пълен комплект. Работи перфектно, прави супер кафе. С профилактика и тест! Внос-Швейцария.
SPIDEM TREVI CIARA - кафеавтомат | Кафемашини, мелачки | гр. Шумен
SPIDEM TREVI CIARA - кафеавтомат
Цена
205 лв.
goldvish
гр. Шумен, обл. Шумен,  Подател: goldvish,  преди 14 часа
SPIDEM TREVI CIARA - технически изправна, профилактирана, декалцирана и тествана.. Снимките са реални. За предпочитане е изпробване и вземане от място, при невъзможност изпращам с Еконт, с опция преглед и тест в офиса, преди плащане, и с 20%отстъпка от транспорта. Имам налични и други кафемашини, които са обявени.
Saeco Magiс Comfort+ - кафеавтомат | Кафемашини, мелачки | гр. Шумен
Saeco Magiс Comfort+ - кафеавтомат
Цена
250 лв.
goldvish
гр. Шумен, обл. Шумен,  Подател: goldvish,  преди 14 часа
Saeco Magiс Comfort+ - технически изправна, профилактирана, декалцирана и тествана. На 9616 броя кафета. Снимките са реални. За предпочитане е изпробване и вземане от място, при невъзможност изпращам с Еконт, с опция преглед и тест в офиса, преди плащане, и с 20%отстъпка от транспорта. Имам налични и други кафемашини, които са обявени.
JURA ENA5 - кафеавтомат | Кафемашини, мелачки | гр. Шумен
JURA ENA5 - кафеавтомат
Цена
405 лв.
goldvish
гр. Шумен, обл. Шумен,  Подател: goldvish,  преди 14 часа
JURA ENA 5 - технически изправна, декалцирана и тествана. Нововнос. Снимките са реални. За предпочитане е изпробване и вземане от място, при невъзможност изпращам с Еконт, с опция преглед и тест в офиса, преди плащане, и с 20%отстъпка от транспорта. Имам налични и други кафемашини, които са обявени.
Професионална кафемашина за експресо Елит Jr 0110 нова с 2 год. гаранця | Кафемашини, мелачки | гр. Пловдив
Професионална кафемашина за експресо Елит Jr 0110 нова с 2 год. гаранця
Цена
120 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Иван,  преди 14 часа
Еспресо машина с помпа и функция ”Капучино” Помпа за постоянно налягане (15 Bar) Подвижна дюза за суха пара Индикатори за ”включена помпа” и ”готова пара” Подвижен 1,5 л. воден резервоар Подвижна поставка за събиране на капките Постоянeн филтър от неръждаема стомана Поставка за претопляне на чашите Мощност: 1200W, 230V/50Hz чисто нова с 24 месеца гаранция от датата на закупуване.
Кафе автомати Саеко Инканто Делукс работещи със кафе мляно и на зърна | Кафемашини, мелачки | гр. Бургас
Кафе автомати Саеко Инканто Делукс работещи със кафе мляно и на зърна
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 15 часа
Автоматите са внос от Швейцария, рециклирани и със гаранция. Предлагаме гаранционен и след гаранционен сервиз
Делонги магнифика рапид капучино | Кафемашини, мелачки | гр. Пловдив
Делонги магнифика рапид капучино
Цена
240 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: васил ангелов,  преди 20 часа
внос от Германия минала през пълна профилактика и почистване работи безупречно
« Предишна | 12345678 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.