Домакински уреди

Кафемашини, мелачки

Област
Населено място
Вид
Състояние
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
251 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
PRIVILEG Esperienza - Delonghi Magnifica - кафеавтомат | Кафемашини, мелачки | гр. Шумен
PRIVILEG Esperienza - Delonghi Magnifica - кафеавтомат
Цена
202 лв.
goldvish
гр. Шумен, обл. Шумен,  Подател: goldvish,  преди 13 минути
PRIVILEG Esperienza - Delonghi Magnifica - технически изправна, профилактирана, декалцирана и тествана. Снимана в режим на работа. За предпочитане е изпробване и вземане от място, при невъзможност изпращам с Еконт, с опция преглед и тест в офиса, преди плащане, и с 20%отстъпка от транспорта. Имам налични и други кафемашини, които са обявени.
Saeco ROYAL Professional - kaфеавтомат | Кафемашини, мелачки | гр. Шумен
Saeco ROYAL Professional - kaфеавтомат
Цена
305 лв.
goldvish
гр. Шумен, обл. Шумен,  Подател: goldvish,  преди 13 минути
Saeco ROYAL Professional -технически изправна, профилактирана, декалцирана и тествана. Снимана в режим на работа. За предпочитане е изпробване и вземане от място, при невъзможност изпращам с Еконт, с опция преглед и тест в офиса, преди плащане, и с 20%отстъпка от транспорта. Имам налични и други кафемашини, които са обявени.
Saeco ROYAL Office - професионален кафеавтомат | Кафемашини, мелачки | гр. Шумен
Saeco ROYAL Office - професионален кафеавтомат
Цена
303 лв.
goldvish
гр. Шумен, обл. Шумен,  Подател: goldvish,  преди 13 минути
Saeco Royal Office - технически изправна, профилактирана, декалцирана и тествана. Нововнос. Снимките са реални. Машината е поддържана в сервиз има стикер, от който се вижда. За предпочитане е изпробване и вземане от място, при невъзможност изпращам с Еконт, с опция преглед и тест в офиса, преди плащане, и с 20%отстъпка от транспорта. Имам налични и други кафемашини, които са обявени.
Кафе автомати Саеко Инканто Делукс, Саеко Роял, Саеко Интуита работещи със кафе мляно и на зърна | Кафемашини, мелачки | гр. Бургас
Кафе автомати Саеко Инканто Делукс, Саеко Роял, Саеко Интуита работещи със кафе мляно и на зърна
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 час
Автоматите са внос от Швейцария, рециклирани и със гаранция. Предлагаме гаранционен и след гаранционен сервиз
кафемашина Филипс | Кафемашини, мелачки | гр. Пловдив
кафемашина Филипс
Цена
280 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: васил ангелов,  преди 3 часа
изключително стилна и красива машина работи както с кафе на зърна така и с мляно минала през пълна профилактика и почистване работи безупречно
ESPRESO- кафе машина ROWENTA- 15 бара налягане | Кафемашини, мелачки | гр. Варна
ESPRESO- кафе машина ROWENTA- 15 бара налягане
Цена
120 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: частно лице,  преди 7 часа
Продавам кафе машина ROWENTA мод.ADAGIO-ESPRESO-15 бара налягане Кафе машина ROWENTA мод.ADAGIO-ESPRESO-15 бара налягане, 1000 W, 50HZ, произведена във Франция, много тиха. Кафето излиза супер гъсто и чисто, без утайка, благодарение на изключително ситната цедка на дозата. За по-лесно и удобно изчистване на дозата има бутон на дръжката, която повдига цедката и отпадъка пада лесно. Има система за капучино и чай. Наливайте трапезна вода за добро качество. Без кафемелачка. На видиото, което прилагам, се чува шума на кафе машината и се вижда качеството на кафето с каймак. https://www...
Кафемашина BOSH TASSIMO с капсула | Кафемашини, мелачки | гр. Бургас
Кафемашина BOSH TASSIMO с капсула
Цена
50 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 8 часа
Кафемашина BOSH TASSIMO с капсула. Внос от Германия в отлично състояние без забележки. В оригинална опаковка и книжка с инструкции
Lamarque LM-5681 Кафемашина | Кафемашини, мелачки | гр. Пазарджик
Lamarque LM-5681 Кафемашина
Цена
50 лв.
гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  преди 10 часа
Продавам кафемашина Lamarque LM-5681. Кафемашината сиработи, но ръкохфатката е счупена.
Кафемашини Saeco | Кафемашини, мелачки | гр. София
Кафемашини Saeco
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 12 часа
Кафемашините са изключително запазени, на атрактивни цени, гарантиращи безпроблемна работа и лесно обслужване. Извършваме постоянен внос от Швейцария, продажби на едро и дребно. Кафето се дозира автоматично само с едно натискане на бутона при, което то се смила и така получавате Вашето любимо еспресо, или капучино директно в чашата. Отпадъкът се изхвърля в специално пригоден за това контейнер. Ново-предлагаме изкупуване на Вашата стара кафе машина (само Saeco,MIOSTAR, ROTEL, TURMIX, KONING, само роботи) без значение дали е работеща. Гаранционен и след гаранционен сервиз, както и резервни части..
Продавам De Longhi ECAM 23.420 с дисплей. | Кафемашини, мелачки | гр. София
Продавам De Longhi ECAM 23.420 с дисплей.
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 12 часа
Продавам De Longhi ECAM 23.420 с дисплей. Кафе машината е компактна с контролен панел с елегантен дисплей, което дава възможност да се приготви всякакъв вид кафе, само с натискане на един бутон както и да се увеличи или намали интензитета на аромата на кафето. Чрез завъртане на копчето, можете да избирате между късо, средно или дълго кафе. Има възможност за запаметяване дължината на кафето. Машината може да се използва с кафе на зърна или смляно кафе. De Longhi е оборудвана с устройство за капучино от неръждаема стомана, за да приготвите лесно капучино или горещо мляко, разполага и с ..
Saeco Incanto Rondo | Кафемашини, мелачки | гр. София
Saeco Incanto Rondo
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 12 часа
Saeco Incanto Rondo-работи се лесно и бързо. С помощта на пръстена се регулира дължината на кафето във всяка чаша. Saeco Incanto Rondo принадлежи към новата линия Incanto S-класа, която комбинира иновативен дизайн, висококачествени материали и иновативни технологии. SAECO-система за аромат-специална програма инжектира малко количество гореща вода в прясно смляното кафе. Това става точно преди започване на цикъла за действителното приготвяне на кафето, за да се извлекат най-добрите елементи от зърната. Светлините на предния панел посочват функциите на машината. Кафемашината е с двоен накрайник,..
Saeco Vienna | Кафемашини, мелачки | гр. София
Saeco Vienna
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 12 часа
Кафе машина Saeco Vienna, която е лесна за почистване, компактна, надеждна и здрава. Кафемелачката в тази еспресо машина е специално калибрована при производството, за да се добие правилната екстракция на еспресо кафе с каймак. Може да приготвите еspresso лесно и бързо само с натискането на един бутон, само за миг. Всички машини имат ГАРАНЦИЯ и осигурен гаранционен и след гаранционен сервиз. Saecoexellent сервиз номер 1 с най-добра поддръжка и профилактика, най-ниски цени за ремонт на Вашата машина, резервни части за кафе машини др. Ново-предлагаме изкупуване на Вашата стара кафе машина, без з..
Saeco Syntia blacк. | Кафемашини, мелачки | гр. София
Saeco Syntia blacк.
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 12 часа
Saeco Syntia blacк. Един прекрасен подарък за Вашия любим човек. Осигурен е лесен достъп до необходимите контейнери, лесно управление на настройките на машината с възможност за програмиране с помощта на символите на дисплея. Благодарение на керамичните кафемелачки кафето се смила по-равномерно без да прегрява. Черна елегантна и красива Saeco Syntia blacк с цветен дисплей и модерен дизайн ще внесе красота във всяка кухня. Нейните специалитети сa еспресо и дълго кафе-наслада за всяко небце. Системата за бърза пара позволява моменталното разбиване на млякото, има опция за накисване на таблетката ..
Philips saeco intelia | Кафемашини, мелачки | гр. Враца
Philips saeco intelia
Saeco
гр. Враца, обл. Враца,  Подател: Saeco,  преди 12 часа
Philips saeco intelia. Един прекрасен подарък за Вашия любим човек. Компактна и лесна за управление. Нейните специалитети с еспресо и дълго кафе са наслада за всяко небце.philips saeco intelia с цветен дисплей и модерен дизайн ще внесе красота във всяка кухня. Осигурен е лесен достъп до необходимите контейнери, лесно управление на настройките на машината с възможност за програмиране с помощта на символите на дисплея. Благодарение на керамичните кафемелачки кафето се смила по-равномерно, без да прегрява. (SAS)-системата за бърза пара позволява моментално разбиване на млякото, има опци..
Saeco Exprelia | Кафемашини, мелачки | гр. София
Saeco Exprelia
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 12 часа
Saeco Exprelia Кафе машината е с каничка за мляко и най-високия клас. Разполага с автоматична програма за почистване и отстраняване на котления камък. Машината с българско меню Saeco Exprelia кафе-машина е гиганта в лукса на добро качествено приготвено кафе. Изработена е изцяло с най-качествената нераждаема стомана, всички екстри. Изпращам с еконт с 20 % по евтина доставка с направена застраховка, опция преглед и тест. Всички машини имат гаранция и осигурен гаранционен и след гаранционен сервиз. Работим в събота и неделя в София, Хасково и Козлодуй.
DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320. | Кафемашини, мелачки | гр. София
DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 12 часа
DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320. Продавам DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320, която е компактна напълно автоматична кафе машина за еспресо. Тя работи с кафе на зърна и смляно кафе. Работата е проста с интуитивен дисплей и галантен контролен панел, с които лесно може да направите всякакъв вид кафе. Благодарение на системата за капучино и пара от неръждаема стомана сега бързо можете да приготвите вкусно капучино. При направата на кафе можете да избирате между еспресо или Lungo, една или две чаши и изберете изключително силен аромат. Температурата може да се настройва според предпочитан..
Класическият модел на Saeco Odea Giro | Кафемашини, мелачки | гр. София
Класическият модел на Saeco Odea Giro
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 12 часа
Класическият модел на Saeco Odea Giro (сребристо-сив) от световния производител на кафе автомати, направени в сребърно и сиви цветове, различните цветове са на различна цена от 220 до 250 лева. Вие може да приготвите като една така и две порции с ароматизирано еспресо. Всяко кафе, в зависимост как е изпечено изисква специална настройка на кафемелачката, за да приготвите перфектно еспресо винаги използвайте, за настройките помощта на специалист. Изберете силата на напитката и количеството което ви харесва. Ако искате капучино, използвайте дюза-kapuchinator. Просто включете копчето на парата и ..
Saeco Royal Office | Кафемашини, мелачки | гр. Враца
Saeco Royal Office
Saeco
гр. Враца, обл. Враца,  Подател: Saeco,  преди 12 часа
Saeco Royal Office - най-лесна за управление при направата на кафето. Кафе машина има производителност 120 кафета на час. Поради това тя е подходяща за монтаж в офиси с голям брой служители, както и барове, ресторанти, в сфера на институциите. Увеличеният обем на резервоар за вода 6 литра и кафе на зърна 1 кг ви позволява да се спести време за поддръжката на кафе машината. Контейнерите са снабдени с капаци, с възможност за заключване. Също така са заключени регулаторите за едрината на смилане и количеството кафе за една доза, която позволява неоторизиран достъп до настройките на машината за ка..
кафемашини SAECO | Кафемашини, мелачки | гр. Бургас
кафемашини SAECO
Цена
250 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Тончо Толев,  преди 17 часа
Продавам кафемашини - вендинг автомати за приготвяне на италианско еспресо внос от Австрия Saeco Incanto с опция за работа с мляно кафе е кафе на зърна,кафемелачка,промивка при включване,датчици за липса на вода и кафе - цена 250 лв. Saeco Magic de luxe с кафемелачка, плоча за подгряване на чаши,датчици,контейнер за отпадъци - 250 лв.
DeLonghi PrimaDonna Avant ESAM 6700 | Кафемашини, мелачки | гр. София
DeLonghi PrimaDonna Avant ESAM 6700
Цена
490 лв.
гр. София, обл. София,  преди 20 часа
DeLonghi PrimaDonna Avant ESAM 6700  Патентована система-“Автоматично капучино”: пригответе перфектно Капучино, Италианско Кафе Лате и Лате Макиато. - Персонализирайте вашето кафе колкото често искате - никога не е било толкова лесно. Изберете от късо, средно или дълго кафе, опитайте силно или меко, насладете се на кафето си горещо или със средна температура. - 4-редов тъчскрийн дисплей. - Може да използва както кафе на зърна, така и мляно кафе. - Нова тиха вградена кафемелачка с 13 степени на смилане. - Нов патентован термоблок: за еспресо с перфектна и постоянна температура...
DeLonghi PrimaDonna ESAM 6600 | Кафемашини, мелачки | гр. София
DeLonghi PrimaDonna ESAM 6600
Цена
330 лв.
гр. София, обл. София,  преди 20 часа
Кафеавтомата е в отлично състояние, профилактиран и готов за употреба. Цена на кафеавтомата с кана 399лв Цена без кана 330лв
DeLonghi Ecam 23210 | Кафемашини, мелачки | гр. София
DeLonghi Ecam 23210
Цена
255 лв.
гр. София, обл. София,  преди 20 часа
Кафе автомата е в добро състояние, профилактиран и готов за употреба. Лек коментар, без бартери.
Кафеавтомат Delonghi Perfecta AUTOMATIC CAPPUCCINO | Кафемашини, мелачки | гр. София
Кафеавтомат Delonghi Perfecta AUTOMATIC CAPPUCCINO
Цена
380 лв.
гр. София, обл. София,  преди 20 часа
- Работи с кафе на зърна или смляно кафе - Функция за гореща вода или пара - Допълнителен аксесоар: Кана за мляко с функция Капучино, Лате Макиато, Кафе Лате - Включване в зададен час - Запаметяване на различни дължини на кафето - Приготвя двойно кафе или 2 кафета едновременно - Регулиране силата на кафето - Регулиране на температурата - Брояч на напитките - Дисплей с богато меню - Самопочистване при включване и изключване - Мощност 1350W, налягане 15bar Кафеавтомата е профилактиран и готов за употреба. Лек коментар без бартери.
ПРОМОЦИЯ! Нова немска кафемашина-еспресо PHILIPS | Кафемашини, мелачки | гр. Пловдив
ПРОМОЦИЯ! Нова немска кафемашина-еспресо PHILIPS
Цена
133 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Нели,  преди 20 часа
Нова немска дизайнерска кафемашина за еспресо PHILIPS. С бутон за 1 или 2 кафета едновременно. Бързо загряваща. С голям контейнер за вода. Работи с дозички - като чаени пакетчета - продават се във всички вериги хранителни магазини. Много лесна за работа - няма да ръсите кафе, да разглобявате, миете и отпушвате цедки. Просто изхвърляте употребеното пакетче и се наслаждавате на превъзходно кафе дозирано по стандартите. В същите дози има и шоколад, капучино, 3 в 1 и др., които може да се ползват с тази машина. Цена - 190 лв. В момента на промоция. Различни цветове, невероятен дизайн.
ПРОМОЦИЯ! Кафемашина PHILIPS | Кафемашини, мелачки | гр. Пловдив
ПРОМОЦИЯ! Кафемашина PHILIPS
Цена
80 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Нели,  преди 20 часа
Кафемашината е внос от Германия. Нова, ползвана само за промоция в магазин.
Продавам кафемашини | Кафемашини, мелачки | гр. Варна
Продавам кафемашини
Цена
220 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 22 часа
Продавам кафемашини, направена пълна профилактика, с гаранция. Кафемашините сами меляти правят кафе, възможност за гореща вода и пара. Делонги кафе венеция-220лв,AEG Elecrolux - 250lv.Saeco Incanto sirius-300лв.
продавам | Кафемашини, мелачки | гр. Враца
продавам
Цена
35 лв.
гр. Враца, обл. Враца,  преди 22 часа
кафенашина Бош за капсули
Еспресо кафемашина Arielli KM 150 BS | Кафемашини, мелачки | гр. Търговище
Еспресо кафемашина Arielli KM 150 BS
Цена
85 лв.
гр. Търговище, обл. Търговище,  Подател: Емил Евлогиев,  преди 22 часа
Машината е практически нова!. Направила е не повече от 30 кафета. Прави страхотно кафе, капучино и др. 1050 вата мощност, 1,5л. резервоар за вода. Дюза за гореща вода и пара. Изпращам по ЕКОНТ.
Продава кафеавтомат Philips Saeco HD8662/09 Minuto | Кафемашини, мелачки | гр. Ямбол
Продава кафеавтомат Philips Saeco HD8662/09 Minuto
Цена
630 лв.
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 22 часа
Кафеавтомат с мощност 1850 W. Налягане 15 bar. Керамична кафемелачка. Автоматична приставка за разпенване. Машината е използвана много малко, в идеално състояние + подарък таблетки за обезмасляване. Найлончето на скарата е все още на нея и приборите за разпеннване на млякото не са използвани.
Dolce Gusto Piccolo KP100B31 | Кафемашини, мелачки | гр. Пловдив
Dolce Gusto Piccolo KP100B31
Цена
75 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Ангел Йотов,  преди 23 часа
Марка Krups Модел KP100B Тип на капсулите Nescafe Dolce Gusto Автоматична еспресо машина Мобилен резервоар за вода с капацитет 0.6л Автоматично изключване, Налягане 15 bar, Мощност 1500W Машината е практичести нова-правени са 10 кафета с нея. Работи обсолютно без забележка. Продава се с кутия, книжки - така както е взета от магазина + Подарък капсула за многократна употреба. http://www.emag.bg/espreso-mashina-nescafer-dolce-gustor-piccolo-cherna-kp1000e20/pd/EZ8ZDBBBM/?gclid=CjwKEAjwzKPGBRCS55Oe46q9hCkSJAAMvVuM-s-ZQLnlw0TZHeBYPxMBUGyY9B9LABt7jNXzhoH_PhoC14Dw_wcB& ref_cmp=ps& e..
« Предишна | 123456789 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.