Домакински уреди

Кафемашини, мелачки

Област
Населено място
Вид
Състояние
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
338 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
Saeco Xsmall | Кафемашини, мелачки | гр. София
Saeco Xsmall
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 4 часа
Saeco Xsmall Plus,Steam Всяко кафе, в зависимост как е изпечено изисква специална настройка на кафемелачката, за да приготвите перфектно еспресо винаги използвайте, за настройките помощта на специалист. Най-хубавите кафе машини Saeco от професионалисти! Най-новия и най-компактния кафе автомат на Saeco. Машините са на няколко месеца и са като нови!!! Всички машини имат ГАРАНЦИЯ и осигурен гаранционен и след гаранционен сервиз. Контейнер за кафе на зърна: 170 г Обем на водосъдържател: 1 л Контейнер за отпадъци: 8 дози Работно налягане: 15 bar Мощност: 1300 W Материал на бойлера: неръждаема..
Продавам De Longhi ECAM 23.420 с дисплей | Кафемашини, мелачки | гр. София
Продавам De Longhi ECAM 23.420 с дисплей
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 4 часа
Продавам De Longhi ECAM 23.420 с дисплей. Кафе машината е компактна с контролен панел с елегантен дисплей, което дава възможност да се приготви всякакъв вид кафе, само с натискане на един бутон както и да се увеличи или намали интензитета на аромата на кафето. Чрез завъртане на копчето, можете да избирате между късо, средно или дълго кафе. Има възможност за запаметяване дължината на кафето. Машината може да се използва с кафе на зърна или смляно кафе. De Longhi е оборудвана с устройство за капучино от неръждаема стомана, за да приготвите лесно капучино или горещо мляко, разполага и с ..
DeLonghi Magnifica ESAM 03.110.S | Кафемашини, мелачки | гр. София
DeLonghi Magnifica ESAM 03.110.S
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 4 часа
DeLonghi Magnifica ESAM 03.110.S Красива, стилна, с много функции и програми, Magnifica ESAM 03.110.S - отлична кафе кафе машина за истинските ценители на ароматната напитка. Удобен контрол бутон, светлини и ясни икони позволяват лесно да се подготви вашето любимо кафе. Може да работи с кафе на зърна и със смляно кафе. Вие можете сами да избирате количеството вода и кафе. Можете да регулирате височината на чучурите, за по високи и по ниски чаши. Кафе машината може да направи както единично така и двойно кафе. Всички машини имат ГАРАНЦИЯ и осигурен гаранционен и след гаранционен сервиз. Sa..
Производител: De Longhi Модел: ECAM 23.210 | Кафемашини, мелачки | гр. София
Производител: De Longhi Модел: ECAM 23.210
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 4 часа
Производител: De Longhi Модел: ECAM 23.210 Кафе машината е компактна с контролен панел с икони, което дава възможност да се приготви всякакъв вид кафе, само с натискане на един бутон както и да се увеличи или намали интензитета на аромата на кафето. Чрез завъртане на копчето, можете да избирате между късо, средно или дълго кафе. Има възможност за запаметяване дължината на кафето. Машината може да се използва с кафе на зърна или смляно кафе. De Longhi е оборудвана с устройство за капучино от неръждаема стомана, за да приготвите лесно капучино или горещо мляко, разполага и с поставка ..
Magnifica S ECAM 22.110.SB | Кафемашини, мелачки | гр. София
Magnifica S ECAM 22.110.SB
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 4 часа
Magnifica S ECAM 22.110.SB НОВ КОНТРОЛЕН ПАНЕЛ Позволява създаването на всякакъв вид кафе само с едно натискане на бутона. Едно завъртане на бутона Ви позволява да регулирате грамажа на кафето, след което определяте дали да бъде дълго или късо. КАПУЧИНО СИСТЕМА Механизмът е направен от неръждаема стомана. Миксира пара, въздух и мляко създавайки богата и плътна пяна за страхотно капучино. Капучино система: Механизмът е направен от неръждаема стомана. Миксира пара, въздух и мляко създавайки богата и плътна пяна за страхотно капучино. - Персонализирането на кафето никога не е било по -..
Delonghi Ecam 23460 Cappucino | Кафемашини, мелачки | гр. София
Delonghi Ecam 23460 Cappucino
Цена
420 лв.
гр. София, обл. София,  преди 4 часа
Патентована система-“Автоматично капучино”: пригответе перфектно Капучино, - Персонализирайте вашето кафе колкото често искате - никога не е било толкова лесно. Изберете от късо, средно или дълго кафе, опитайте силно или меко, насладете се на кафето си горещо или със средна температура. - 2 редов дисплей - Може да използва както кафе на зърна, така и мляно кафе. - Нова тиха вградена кафемелачка с 13 степени на смилане. - Нов патентован термоблок: за еспресо с перфектна и постоянна температура. - Регулиране количеството вода и кафе. - Електронен контрол на температурата. - Предва..
DeLonghi Ecam 23210 | Кафемашини, мелачки | гр. София
DeLonghi Ecam 23210
Цена
250 лв.
гр. София, обл. София,  преди 4 часа
Кафе автомата е в добро състояние, профилактиран и готов за употреба. Лек коментар, без бартери.
DeLonghi Ecam 23210 | Кафемашини, мелачки | гр. София
DeLonghi Ecam 23210
Цена
260 лв.
гр. София, обл. София,  преди 4 часа
Вмного добро състояние, профилактиран и готов за употреба.
Кафеавтомат Delonghi Perfecta AUTOMATIC CAPPUCCINO | Кафемашини, мелачки | гр. София
Кафеавтомат Delonghi Perfecta AUTOMATIC CAPPUCCINO
Цена
370 лв.
гр. София, обл. София,  преди 4 часа
- Работи с кафе на зърна или смляно кафе - Функция за гореща вода или пара - Допълнителен аксесоар: Кана за мляко с функция Капучино, Лате Макиато, Кафе Лате - Включване в зададен час - Запаметяване на различни дължини на кафето - Приготвя двойно кафе или 2 кафета едновременно - Регулиране силата на кафето - Регулиране на температурата - Брояч на напитките - Дисплей с богато меню - Самопочистване при включване и изключване - Мощност 1350W, налягане 15bar Кафеавтомата е профилактиран и готов за употреба. На 3000 кафета. Лек коментар без бартери.
Продавам PrimaDonna S De Luxe ECAM 26.455.M | Кафемашини, мелачки | гр. София
Продавам PrimaDonna S De Luxe ECAM 26.455.M
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 4 часа
Продавам Кафе машина PrimaDonna S De Luxe ECAM 26.455.M Патентована система Автоматично капучино - без лекота се приготвя невероятно капучино, лате макиато, кафе лате и горещо мляко. Допълнително устройство за пара и гореща вода. Персонализиране на настройките за приготвяне на еспресо, капучино и други напитки. Различни типове кафе: късо, средно или дълго; силно или с екстра мек аромат; горещо, средно или с умерена температура. Работи с мляно кафе, както и с кафе на зърна. Приготвяне на 2 кафета с едно пускане. Подвижен механизъм за варене на кафе с капацитет от 7 до 1..
Saeco Odea | Кафемашини, мелачки | гр. София
Saeco Odea
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 4 часа
Кафе машината е в цвят слонова кост. Кафемелачката e с керамични ножове. Изберете силата на напитката и количеството, което Ви харесва. Ако искате капучино, използвайте дюза - капучинатор. Това става като просто включите бутона за парата и разбивате горещото мляко до получаване на гъста пяна. Чинийката на машината се регулира по височина, чашата може да се съхранява върху горната част на платформата на машината, въртящата се основа ще предостави лесен достъп до всички отделения на кафе машината. Може да приготвите една, или едновременно две чаши кафе. Отличната ергономичност, атрактивен дизайн..
Еспресо Espresso кафемашина Gaggia Titanium Office с иноксов панел. | Кафемашини, мелачки | гр. София
Еспресо Espresso кафемашина Gaggia Titanium Office с иноксов панел.
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 4 часа
Най-хубавите кафе машини Saeco от професионалисти! Еспресо Espresso кафемашина Gaggia Titanium Office с иноксов панел. Titanium извлича напълно аромата и плътността от всеки един вид кафе, в съответствие с вашия вкус и желание, благодарение на най-новата система Espresso Plus. Espresso Plus ви дава възможност да приготвите безкрайно много разновидности кафе с една единствена кафе машина, просто чрез завъртане на едно копче. Независимо дали желаете късо италианско ristretto или дълго кафе, то завършва с истински плътен каймак. РАБОТИМ И В СЪБОТА И В НЕДЕЛЯ,
Saeco Moltio - автоматична кафе машина | Кафемашини, мелачки | гр. София
Saeco Moltio - автоматична кафе машина
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 5 часа
Saeco Moltio - автоматична кафе машина създадена да предложи изживяване с персонален вкус. С кафе машината може да приготвите 7 варианта кафе. Има вградена кана за мляко с технология с двойна камера и приставка за разпенване. След като налеете мляко в каната, включвате я в кафе машината и избирате напитката си. Благодарение на технологията с двойна камера винаги ще се радвате на професионална кафе напитка с гъста, дълготрайна млечна пяна с идеална температура от постоянен поток мляко без пръски. С новаторската функция за запаметяване, която регулира дължината, силата и температурата на..
Кафемашина SiEMENS TC 52001 | Кафемашини, мелачки | гр. Бургас
Кафемашина SiEMENS TC 52001
Цена
50 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 7 часа
Машина за кафе SiEMENS TC 52001 внос от Германия може да прави еспресо капучино и филтърно кафе Работеща
Кафемашина BOSH TASSIMO с капсула | Кафемашини, мелачки | гр. Бургас
Кафемашина BOSH TASSIMO с капсула
Цена
50 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 7 часа
Кафемашина BOSH TASSIMO с капсула. Внос от Германия в отлично състояние без забележки. В оригинална опаковка и книжка с инструкции
Продавам кафемашина за еспресо кафе | Кафемашини, мелачки | гр. София
Продавам кафемашина за еспресо кафе
Цена
80 лв.
гр. София, обл. София,  преди 7 часа
Чисто нова прави страхотно еспресо кафе
SAECO - Кафемашини роботи пълни автомати | Кафемашини, мелачки | гр. Асеновград
SAECO - Кафемашини роботи пълни автомати
гр. Асеновград, обл. Пловдив,  преди 8 часа
SAECO Vienna Deluxe / Spidem Villa - 248 SAECO Odea Giro Plus - 268 SAECO Minuto - 298 Декалцирани са с професионален препарат на хранителна основа Calcinet, сменени са всички прегоряли силиконови О-пръстени с нови (на тефлонови маркучи, клапан, група), групата е смазана по стандартите NSF H1 и ISO 21469! Напълно автентични, в заводски вид, а не събирани от няколко машини... Мелят, дозират и правят убийствено Еспресо с плътен каймак. Работят с кафе на зърна, повечето модели и със смляно. Имат накрайник за чай с Pannarello приставка за мляко, капучино и 3в1. Подходящи дом, офис, кафене и м..
кафемашини Saeco | Кафемашини, мелачки | гр. София
кафемашини Saeco
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 8 часа
Saecoexellent фирма номер едно в България по продажба, сервиз на кафе машини. Предлагаме Saeco на ниски цени, най-хубавите кафе машини-от ПРОФЕСИОНАЛИСТИ. Италиански и швейцарски напълно автоматични кафе машини за офиси, магазини, кафенета и дома с вградена кафемелачка пълен автомат в идеално състояние. Последно поколение кафе автомати: само с едно натискане на бутона, кафето се дозира автоматично, смила се и получавате Вашето любимо еспресо директно в чашата. Отпадъкът се изхвърля в специално пригоден за това контейнер. Независимо дали желаете късо италианско “ristretto” или дълго кафе, то з..
Saeco Odea. | Кафемашини, мелачки | гр. София
Saeco Odea.
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 8 часа
Saeco Odea! Може да изберете силата на напитката и количеството, което Ви харесва. Отличната ергономичност, атрактивен дизайн и отлична използваемост. -Използвайте дюза-капучинатор ако искате да си приготвите капучино. Това става като включите бутона за парата и разбивате горещото мляко до получаване на гъста пяна. Чинийката на машината се регулира по височина, чашата може да се съхранява върху горната част на платформата на машината, въртящата се основа ще предостави лесен достъп до всички отделения на кафе машината. Кафемелачката на този модел кафемашини е с керамични ножове. Всички машини..
Еспресо машина Saeco Talea Ring Plus Black. | Кафемашини, мелачки | гр. София
Еспресо машина Saeco Talea Ring Plus Black.
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 8 часа
Еспресо машина Saeco Talea Ring Plus Black. Лесна и удобна за използване. Управлението и програмирането на кафе машината не е трудно с помощта на сензорен пръстен. На дисплея на таблото сензорен контрол ще Ви покаже наличните опции. Придвижване през менютата и настройките е лесно, както използване на iPod. Под екрана ще намерите регулатор за контрол на скоростта на каймака-SBS системата. Кафемелачката с керамични ножове осигурява еднаквост на смилане на кафето, функция за предварително накисване на кафето увеличава наситеността на вашата напитка. Всичко това способства да се получи качествено ..
Saeco Exprelia | Кафемашини, мелачки | гр. София
Saeco Exprelia
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 8 часа
Saeco Exprelia Кафе машината е с каничка за мляко и най-високия клас. Разполага с автоматична програма за почистване и отстраняване на котления камък. Машината с българско меню Saeco Exprelia кафе-машина е гиганта в лукса на добро качествено приготвено кафе. Изработена е изцяло с най-качествената нераждаема стомана, всички екстри. Изпращам с еконт с 20 % по евтина доставка с направена застраховка, опция преглед и тест. Всички машини имат гаранция и осигурен гаранционен и след гаранционен сервиз. Работим в събота и неделя в София, Хасково и Козлодуй.
Magnifica S ECAM 22.110.SB | Кафемашини, мелачки | гр. София
Magnifica S ECAM 22.110.SB
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 8 часа
Magnifica S ECAM 22.110.SB НОВ КОНТРОЛЕН ПАНЕЛ Позволява създаването на всякакъв вид кафе само с едно натискане на бутона. Едно завъртане на бутона Ви позволява да регулирате грамажа на кафето, след което определяте дали да бъде дълго или късо. КАПУЧИНО СИСТЕМА Механизмът е направен от неръждаема стомана. Миксира пара, въздух и мляко създавайки богата и плътна пяна за страхотно капучино. Капучино система: Механизмът е направен от неръждаема стомана. Миксира пара, въздух и мляко създавайки богата и плътна пяна за страхотно капучино. - Персонализирането на кафето никога не е било по -..
Новия модел на легендарния Saeco Magic | Кафемашини, мелачки | гр. София
Новия модел на легендарния Saeco Magic
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 8 часа
Saeco Magic Перфектна кафе машина както за дома, така и за офиси, заведения и комерсиална употреба. Лесна за използване, надеждна и качествена - много здрава машина и много сполучлив модел, издържа на голямо натоварване- това е Saeco Magic С натискане на копчето машината смила, дозира, пресова и приготвя прекрасно еспресо. Много лесно можете да програмирате дължината на напитката, температурата, да активирате накисването на таблетката. Машината е с два бойлера и има по всяко време пара за направата на капучино и топла вода за направата на чай и 3в1 и др. Автоматичния капучинатор е конструиран..
Saeco Syntia blacк. | Кафемашини, мелачки | гр. София
Saeco Syntia blacк.
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 8 часа
Saeco Syntia blacк. Един прекрасен подарък за Вашия любим човек. Осигурен е лесен достъп до необходимите контейнери, лесно управление на настройките на машината с възможност за програмиране с помощта на символите на дисплея. Благодарение на керамичните кафемелачки кафето се смила по-равномерно без да прегрява. Черна елегантна и красива Saeco Syntia blacк с цветен дисплей и модерен дизайн ще внесе красота във всяка кухня. Нейните специалитети сa еспресо и дълго кафе-наслада за всяко небце. Системата за бърза пара позволява моменталното разбиване на млякото, има опция за накисване на таблеткат..
Saeco Moltio - автоматична кафе машина | Кафемашини, мелачки | гр. София
Saeco Moltio - автоматична кафе машина
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 8 часа
Saeco Moltio - автоматична кафе машина създадена да предложи изживяване с персонален вкус. С кафе машината може да приготвите 7 варианта кафе. Кафе машината Saeco Moltio е един уникален шедьовър. С новаторската функция за запаметяване, която регулира дължината, силата и температурата на кафето ще се насладите на отлична напитка в предпочитаната от Вас чаша само с натискане на един бутон. Благодарение на мощните 100% керамични мелачки ще се насладите на кафето. Керамичният материал смила идеално, което позволява на водата да тече постоянно, извличайки най-чистата същност на зърна..
Автоматична кафе машина Saeco Minuto! | Кафемашини, мелачки | гр. София
Автоматична кафе машина Saeco Minuto!
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 8 часа
Автоматична кафе машина Saeco Minuto! Винаги ще получавате перфектна чаша еспресо, приготвено по собствените ви предпочитания, благодарение на функция за запомняне, която разрешава да регулирате дължината и силата на кафето. Наслаждавайте се на превъзходна напитка само с натискане на един бутон. Всички машини имат ГАРАНЦИЯ и осигурен гаранционен и след гаранционен сервиз. Saecoexellent сервиз номер 1 с най-добра поддръжка и профилактика! Ново-предлагаме изкупуване на Вашата стара кафе машина(само Saeco,MIOSTAR, ROTEL, TURMIX, KONING, само роботи, без значение дали е работеща. Изпраща..
DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320. | Кафемашини, мелачки | гр. София
DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 8 часа
Продавам всички сполучливи модели на DeLonghi, които са компактни напълно автоматични кафе машини за еспресо. Тя работи с кафе на зърна и смляно кафе. Работата е проста с интуитивен дисплей и галантен контролен панел, с които лесно може да направите всякакъв вид кафе. Благодарение на системата за капучино и пара от неръждаема стомана сега бързо можете да приготвите вкусно капучино. При направата на кафе можете да избирате между еспресо или Lungo, една или две чаши и изберете изключително силен аромат. Температурата може да се настройва според предпочитанията си. Всички машини имат Г..
Продава кафеавтомат Philips Saeco HD8662/09 Minuto | Кафемашини, мелачки | гр. Ямбол
Продава кафеавтомат Philips Saeco HD8662/09 Minuto
Цена
610 лв.
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 11 часа
Кафеавтомат с мощност 1850 W. Налягане 15 bar. Керамична кафемелачка. Автоматична приставка за разпенване. Машината е използвана много малко, в идеално състояние + подарък таблетки за обезмасляване. Найлончето на скарата е все още на нея и приборите за разпеннване на млякото не са използвани.
кафемашинa Jura | Кафемашини, мелачки | гр. Бургас
кафемашинa Jura
Цена
279 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 11 часа
Чудеснa кафемашинa, тестванa и сервизиранa. Кафе автомата работи с кафе на зърна, а също и със смляно. Подходяща както за домашна употреба, така и за офиси и павилиони. Нов внос от Германия, 3 месеца гаранция, УРЕДИТЕ МОГАТ ДА СЕ ВИДЯТ В МАГАЗИНА НИ В МЕДЕН РУДНИК -ул. Въстанническа бл 532 / последната спирка на 211 -до битака
Продавам кафемашини | Кафемашини, мелачки | гр. Варна
Продавам кафемашини
Цена
220 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 11 часа
Продавам кафемашини, направена пълна профилактика, с гаранция. Кафемашините сами меляти правят кафе, възможност за гореща вода и пара. Делонги кафе венеция-220лв,AEG Elecrolux - 250lv.Saeco Incanto sirius-300лв.
« Предишна | 1234567 ... 101112 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.