Авто - Мото

Купува коли за скрап

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
92 обяви
ТОП оферта
изкупува стари и ударени коли, бусове, камиони,гр. Сливен, Сливен,  преди 11 часаизкупува стари и ударени коли, бусове, камиони, безплатен транспорт в рамките на града, издава документ за КАТ - от 250 до 3 000лв.
ТОП оферта
Продайте Колата си на нас Плащаме я Веднагагр. София, София,  преди 13 часа2 100 лв. (Цена)Изкупуване на коли за скрап Най-добрите цени в София Безплатен Транспорт. Плаща Веднага Издава документ за Кат
ТОП оферта
Изкупува всякакви МПС-та.гр. София, София,  преди 13 часа2 700 лв. (Цена)Ако разполaгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.
ТОП оферта
Изкупува коли за скрап издава документ за КАТгр. София, София,  преди 13 часа999 лв. (Цена)Ние сме амбициозен и мотивиран екип от специалисти, усърдно работещ и стремящ се да приложим и съчетаем знания, умения и качества, за да можем да ви предложим най-добрите услуги. Ако вие предадете вашия стар и използван автомобил на нашата компания, бъдете напълно сигурни,че тя ще бъде преработена и рециклирана по най-екологосъобразния начин. Работейки с нас, вие подпомагате и ставате част от нашата зелена кауза. Така, ще бъде намален не само броя на изоставените и изгниващи моторни превозни средства по улиците и гаражите, но и отпадъците, свързани с тях.
ТОП оферта
Изкупува стари коли !гр. Пловдив, Пловдив,  преди 13 часа1 000 лв. (Цена)ИЗКУПУВАМ СТАРИ КОЛИ И КАМИОНИ, ИЗЛЕЗЛИ ОТ УПОТРЕБА НА НАЙ-ВИСОКИТЕ ЦЕНИ ОТ 300 ДО 1000лв., ЛАДИ - 450лв.ИЗДАВАМ УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПРЕД КАТ.РАЗПОЛАГАМ И СЪС ТРАНСПОРТ БЕЗПЛАТНО! БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН!
ТОП оферта
Лицензирана фирма изкупува колигр. София, София,  преди 14 часаСофия, лицензирана фирма изкупува коли, камиони, фургони, метални павилиони и др. отпадъчно желязо, дерегистрация, плащане на място! НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ!!!
ТОП оферта
изкупува на най-добри ценигр. Сливен, Сливен,  преди 16 часаФеникс експорт ЕООД, Самуиловско шосе 1, лицензирана фирма изкупува на най-добри цени всички видове автомобили и издава удостоверения за дерегистрация /служи пред КАТ и Данъчна служба/, изкупува отпадъци от цветни и черни метали, безплатен транспорт, плащане веднага
ТОП оферта
Продайте Колата си на нас Плащаме я Веднагагр. София, София,  преди 17 часа2 100 лв. (Цена)Изкупуване на коли за скрап Най-добрите цени в София Безплатен Транспорт . Плаща Веднага Издава документ за Кат.
ТОП оферта
КОЛИ ЗА ЧАСТИ СКРАП ИЛИ В ДВИЖЕНИЕгр. София, София,  Подател: Еврометал ЕООД,  преди 17 часа10 000 лв. (Цена)Изкупуване на коли за скрап изкупуване на бусове за скрап Изкупуване на скрап и всякаква техника за скрап Безплатен транспорт на бракуваната кола за скрап. Плащане на място за старата ви кола и друга тгехника която искате да предадете за скрап Издаване на удостоверение за дерегистрация Купува скрап за района на София Изкупувам коли за скрап
ТОП оферта
КУПУВА - БРАРКУВА КОЛИ ЗА СКРАП - НАЙ - ИЗГОДНИ ЦЕНИ Купувагр. София, София,  преди 19 часа2 000 лв. (Цена)Купува ударени,развалени,бракувани,стари и нови,в движение или не,повредени, дефектирали и всякакви други коли и бусове за скрап - БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН! Издавам документ за ОТЧИСЛЯВАНЕ на автомобила. Идвам на място.Плащaм веднага.Вдигам от място. СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ. В удобно за Вас време. За София и региона.БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН-ДЕНОНОЩНО! ЦЕНИ ОТ 200 ДО 2000ЛВ. – СПОРЕД МОДЕЛА.
ТОП оферта
изкупува пътни превозни средства и всякаква друга техника за скрапгр. Ямбол, Ямбол,  преди 1 денизкупува пътни превозни средства и всякаква друга техника за скрап, заплащане веднага, безплатен транспорт, издаване на документ за дерегистрация
ТОП оферта
КУПУВА КОЛИ ЗА СКРАП / БРАК ИЛИ В ДВИЖЕНИЕ Купувагр. София, София,  преди 1 ден2 000 лв. (Цена)Купува всякакви катастрофирали,развалени, дефектирали, бракувани,стари или нови, в движение или не, ударени коли и бусове за скрап - БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН! Идва на място! Плаща на място! Издава протокол за СНЕМАНЕ ОТ ОТЧЕТ и ОТЧИСЛЯВАНЕ на автомобила. БЕЗПЛАТЕН СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ. В удобно за Вас време. За София и региона. БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН! ЦЕНИ ОТ 250 ДО 2000лв. - СПОРЕД МОДЕЛА.
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPКупувам коли за скрап | Купува коли за скрап | гр. Варна
Купувам коли за скрап
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Лайт Импекс М ЕООД,  преди 14 часа
Купувам коли за скраб.Разполагам със собствен безплатен транспорт в рамките на гр.Варна.Издавам удостоверения за дерегистрация
VIPИзкупува коли за скрап | Купува коли за скрап | гр. Ямбол
Изкупува коли за скрап
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 1 ден
изкупува коли, камиони, бусове и селскостопанска техника, стари и ударени, от 200 до 2 000 лв., безплатен транспорт в рамките на града, издава документ за КАТ
VIPизкупува коли за скраб | Купува коли за скрап | гр. Бургас
изкупува коли за скраб
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
автоморга изкупува коли за скраб, авточасти
VIPКУПУВАМ-БРАКУВАМ-КОЛИ ЗА СКРАП ИЛИ ЧАСТИ Купува | Купува коли за скрап | гр. София
КУПУВАМ-БРАКУВАМ-КОЛИ ЗА СКРАП ИЛИ ЧАСТИ Купува
Цена
1 900 лв.
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Изкупувам стари, катастрофирали и дефектирали автомобили и бусове за скрап или части В СОФИЯ-ДЕНОНОЩНО! БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН! Вдигам от място-плащам веднага. Цената е според модела и окомплектовката от 200 до 1900лв. Издавам удостоверения за дерегистриране и отчисляване на автомобила! БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ!
VIPКУПУВА КОЛИ ЗА СКРАП ИЛИ ЧАСТИ Купува | Купува коли за скрап | гр. София
КУПУВА КОЛИ ЗА СКРАП ИЛИ ЧАСТИ Купува
Цена
2 000 лв.
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Купувам всякакви коли и бусове за скрап или части - ударени, развалени, дефектирали, повредени, бракувани, в движение, стари и нови и всякакви други. Плаща на място. Вдига от място. Издава удостоверение за дерегистрация и отчисляване в общината. Собствен транспорт, в удобно за Вас време. За София и региона. Без почивен ден. Цената е според модела от 250 до 2000 лв.
VIPизкупува коли за скрап | Купува коли за скрап | гр. София
изкупува коли за скрап
Цена
1 000 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: КОЛИ ЗА СКРАП ООД,  преди 3 дни
Изкупува коли за скрап!Безплатен транспорт и коректност!Цената зависи от модела на автомобила! Издава удостоверение за дерегистрация в КАТ!
VIPИзкупуване на автомобили за скрап | Купува коли за скрап | гр. Варна
Изкупуване на автомобили за скрап
Цена
500 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 3 дни
Изкупуваме излезли от употреба МПС (Автомобили, камиони, бусове). ЗАПЛАЩАНЕТО И ИЗДАВАНЕТО НА ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА БРАКУВАНЕ(УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ДЕРЕГИСТРАЦИЯ-СЛУЖИ ПРЕД КАТ) СТАВА ВЕДНАГА И НА МЯСТО.Осигурен безплатен транспорт.Коли за скрап-Варна.
VIPНАДИН-ИЗКУПУВА ЗА СКРАП | Купува коли за скрап | гр. Бургас
НАДИН-ИЗКУПУВА ЗА СКРАП
Надин
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Надин,  преди 4 дни
Изкупува коли за скрап, търговия с черни и цветни метали
Изкупува в София коли за скрап,бракувани,за части,старо желязо и рециклиране | Купува коли за скрап | гр. София
Изкупува в София коли за скрап,бракувани,за части,старо желязо и рециклиране
Цена
600 лв.
гр. София, обл. София,  преди 19 часа
Изкупува в София коли за скрап,бракувани,за части,старо желязо и рециклиране,стари бусове,джипове спрени от движение.Издава документи за МВР и данъчна служба,експресно обслужване и реакция при обаждане за заявка.
КУПУВА КОЛИ ЗА СКРАП - БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН | Купува коли за скрап | гр. София
КУПУВА КОЛИ ЗА СКРАП - БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН
Цена
2 000 лв.
гр. София, обл. София,  преди 19 часа
Купува развалени, катастрофирали, повредени,дефектирали, бракувани, стари и нови, в движение или не,коли и бусове за скрап! Плаща на място - Вдига от място. Издава документ за ОТЧИСЛЯВАНЕ / СНЕМАНЕ ОТ ОТЧЕТ. БЕЗПЛАТЕН СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ.В удобно за Вас време. За София и региона.БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН! Цени от 200 до 2000лв. - СПОРЕД МОДЕЛА.
Изкупува коли за скрап | Купува коли за скрап | гр. София
Изкупува коли за скрап
гр. София, обл. София,  преди 20 часа
Изкупува коли за скрап, части или в движение издава необходимите документи за КАТ и НАП, плаща в брой ,реакция в деня,безплатно извозване с репатрак.
Изкупува развалени, бракувани коли | Купува коли за скрап | гр. София
Изкупува развалени, бракувани коли
Цена
600 лв.
гр. София, обл. София,  преди 20 часа
Изкупува коли за скрап,бракуване, издава удостоверение за дерегистрация. Транспорта е безплатен за София, цените на колите се определят според модела,бърза реакция в деня.
купува коли за скрап | Купува коли за скрап | гр. Сливен
купува коли за скрап
Цена
600 лв.
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 1 ден
цени до 600 лв
ИЗКУПУВАМ ВСЯКАКВИ КОЛИ,БУСОВЕ И ДЖИПОВЕ ДО 800!!! | Купува коли за скрап | гр. София
ИЗКУПУВАМ ВСЯКАКВИ КОЛИ,БУСОВЕ И ДЖИПОВЕ ДО 800!!!
Цена
800 лв.
Пътна помощ 30лв за софия
гр. София, обл. София,  Подател: Пътна помощ 30лв за софия,  преди 1 ден
Пътна Помощ 30лв за София!!! ИЗКУПУВАМ ВСЯКАКВИ КОЛИ,БУСОВЕ И ДЖИПОВЕ ДО 800!!!
Robotel Купувам  автомобили до 800лв | Купува коли за скрап | гр. София
Robotel Купувам автомобили до 800лв
Цена
800 лв.
Пътна помощ 30лв за софия
гр. София, обл. София,  Подател: Пътна помощ 30лв за софия,  преди 1 ден
Купувам автомобили до 800лв дигаме от място!!!
Коли за Скрап - Велико Търново | Купува коли за скрап | гр. Велико Търново
Коли за Скрап - Велико Търново
КолиЗаСкрап.бг
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: КолиЗаСкрап.бг,  преди 2 дни
КОЛИЗАСКРАП.БГ - Българският онлайн аукцион за търгуване на стари автомобили за скрап. Най-бързият и лесен начин да се отървете от старата си кола е при нас!
Коли за Скрап - Пловдив | Купува коли за скрап | гр. Пловдив
Коли за Скрап - Пловдив
КолиЗаСкрап.бг
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: КолиЗаСкрап.бг,  преди 2 дни
КОЛИЗАСКРАП.БГ - Първият Български Онлайн аукцион за търгуване на стари автомобили за скрап и за части. Най-бързият и лесен начин да се отървете от старата си кола за района на Пловдив е при нас!
Коли за Скрап - Бургас | Купува коли за скрап | гр. Бургас
Коли за Скрап - Бургас
КолиЗаСкрап.бг
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: КолиЗаСкрап.бг,  преди 2 дни
КолиЗаСкрап.bg - Българският онлайн портал за търгуване на стари автомобили за скрап. Най-бързият и лесен начин да се отървете от старата си кола е при нас!
« Предишна | 1234 | Следваща »
Host.bg