Услуги

Окултни

Ясновидка Дида - събирам разделени двойки, разпаднати бракове - 089 560 8787, 087 882 0113 | Окултни | гр. Русе
реклама
Обява № 971059 е ТОП оферта
Добави в наблюдавани обяви Промотирай с VIP или ТОП Статистика на посещенията

Ясновидка Дида - събирам разделени двойки, разпаднати бракове - 089 560 8787, 087 882 0113

гр. Русе, обл. Русе
Препубликувана преди 1 ден (първа публикация преди 1473 дни), Последна редакция преди 1 ден, Валидна още 21 дни
Добави в наблюдавани обяви
( 9 потребителя наблюдават обявата )

Ясновидката Дида - номер 1 в цяла северна България и в гр. Русе!
Работи в страната и в чужбина!

1.Предсказва минало и бъдеще
2.Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия
3.Развързва късмета, изчиства негативна енергия от дома, офиса
4.Прави бяла магия за любов
5.Събира разделени двойки, семейства, приятели
6.Прави АМУЛЕТИ за любов и успех

100% ГАРАНЦИЯ!

Писма от хора, на които Дида е помогнала:

Габриела от Червен бряг
”На 37 г. съм и все още нямам семейство и деца. Имам приятел, с който се разбираме, но като, че ли нещо го възпира за деца и по-сериозна крачка. Минали сме през всякакви разговори и така и не разбирах защо се стичат така нещата. Реших да се обадя на Дида, бях чувала за нея от познати, че в Северна България е най-добрата ясновидка и лечителка. Говорихме по телефона няколко пъти и след срещата ни в Русе тя откри много насъбрана негативна енергия. Изчисти аурата ми, някак си се отварят чакрите. Каза, че проблемът е в мен, не в приятеля ми, че с моята негативна, отрицателна енергия възпирам нещата да се случват. Първоначално не вярвах, но да ви кажа, след 3-4 срещи с нея и различни ритуали наистина като че ли изведнъж.. се преоткрихме с моя човек, казахме неща, които сме таяли в себе си с години и след 6-тия месец от посещението ми при Дида аз съм най-щастливата жена, очакваща бебче.
Пиша това с голяма благодарност към Дида и това, че я има.”

Мариела от Шумен
”Дида е моята спасителка. Бях изгубила надежда, че някога пак ще бъда щастлива. Имах проблеми със съпруга ми, което рефлектираше и върху децата. Промени се изведнъж, в рамките на половин година стана груб към нас, пълна апатия. Нямаше го грижовния мъж, за когото се омъжих. Видима причина не виждах, нямаше друга жена в живота си. За Дида разбах от моя позната от Русе. Думите й бяха - тя помага на всички. Потърсих я. Имахме няколко разговора по телефона след което с срещнах с нея. Е хора, наистина е уникална. Откри влияние върху мъжа ми, което се е трупало с месеци, нещо като магия или направено от хора, зли хора, от завист или просто от лошотия. Носих негови дрехи, естествено той и не искаше да чуе да ходи някъде си. Чрез ритуали тя изчисти всичко лошо от него, направи ни защита на дома и... еми чудото стана. Като от раз, наистина. Моят Слави се промени. Обича ме повече от всякога. Аз и децата сме на първо място за него. Дида спаси мен и семейството ми. Аз вярвам в нея и ще разказвам за нея докато съм жива.”

Милен от Стара Загора:
”Имах много проблеми, най-вече слушах хората около мен, които ми казваха че нещо не е наред, не ми върви. Ходих на много места, взимаха ми парите и нищо не се променяше, само нещата ставаха още по-лоши.
Аз от ден на ден бях убеден, че наистина имам направена магия и то много тежка и непоправима.
Тогава попаднах на обявата на Ясновидка Дида, прочетох коментарите от други хора за нея и се реших да и напиша едно наистина дълго писмо с молба за помощ.
След около 3-5 дни получих отговор от нея и направо се шашнах. Тя ми говореше, че магия нямам, че сам съм си внушил тези неща и съм пропуснал хубавите неща в живота. Даде ми напътствия как да преодолея всичко това и позна, че все още не съм семеен и нямам деца. Каза ми че мога да се боря сам и да се справя с трудностите, които сам си докарах с ходенето по врачки и харченето на толкова много пари. Какво по-хубаво от това, да чуеш че няма външно влияние (магия), да се стегнеш и да промениш начина си на мислене и на живот. Защото каквото си направим ние самите такова ще бъде. С нейна помощ, започвам от ден днешен да променям живота си и да се боря за по-добър утрешен ден!
Ще ми бъде винаги приятно да отделя 10-15 мин. и да напиша някои ред на тази добра жена и да поискам съвет!

Благодаря ти Дида за напътствията, които ми даде! ”
089 560 8787
087 882 0113
реклама

Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.