Работа

Работа без шеф и работно време

реклама
Обява № 4534389
Добави в наблюдавани обяви Промотирай с VIP или ТОП Статистика на посещенията

Надомна работа от вкъщи с компютър (bitcoini)

гр. Варна, обл. Варна
Публикувана преди 7 дни, Валидна още 53 дни
Изпрати лично съобщение
Добави в наблюдавани обяви
( 0 потребителя наблюдават обявата )

Какво е Биткойн
Кой е създателят на Биткойн? По официални данни създателят на Биткойн е японски програмист на име Сатоши Накамото. Реално този човек никога не се е представял публично и вероятно крие истинската си самоличност поради естеството на проекта, който е създал. В момента Биткойн системата се обслужва от постоянно разширяваща се общност от потребители по цял свят. За да промени всеобхватната банкова система той не се бори срещу нея, той създава по-добра такава. Свидетели сме на революция подобна на интернет в началото на 80те години. Биткойн е първата по рода си дигитална валута, която притежава качества липсващи при всички останали валути познати на човечеството до сега. За целта трябва да имате инсталиран Биткойн клиент - софтуера който представлява вашият Биткойн портфейл. Достъпен е безплатно на официалния сайт http://xapo.com/r/KIFTZKR Това е софтуер с отворен код и освен че свободно може да се ползва от всеки е и напълно прозрачен по отношение на своя принцип на работа. Всеки, който е достатъчно запознат, може да види кода му и да разбере как точно работи. Какво е биткойн фосет?
Думата фосет идва от английската faucet, която означава кранче (за вода). Идеята на тези сайтове е, че подаряват биткойни (или други крипто валути) на всеки свой посетител за всяко негово посещение в рамките на определено време - най-често между 5 минути и 1 час.
Фосет сайтовете са доста стара идея от началото на интернет, която обаче става рентабилна и смислена едва с появата на биткойн. Идеята на фосет сайтовете е показване на банери срещу заплащане.

Тези сайтовете са хиляди, а начините за плащане са на момента или веднъж в седмицата (обикновено неделя).
Ползи от биткойн фосетити
Наградите са малки, но хора, прекарващи няколко часа в интернет, могат да си докарват от 20 до 200 долара месечно, зависимост от времето което им отделяте и цената на биткойна.
Ето и нашите предложения за такива сайтове (доста зарибяващи):
http://moonbit.co.in/?ref=1deb56578e56
http://moonliteco.in/?ref=13912d3fa7d7
http://claimbtc.com/?r=dcecae586f
http://takefreebitcoin.com/?r=4670fda1e3
http://easybitcoinfaucet.com/?r=f1a68c7d2c
За информация съм на разположение
Изпрати лично съобщение
 
089 897 7956
обл.Варна, гр. Варна

Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.