Авто - Мото

Електромобили, голф колички

реклама
Обява № 4514398
Добави в наблюдавани обяви Промотирай с VIP или ТОП Статистика на посещенията

Технология за Производство на Електромобили

гр. София, обл. София
Публикувана преди 48 дни, Валидна още 41 дни
Цена
100 000 лв.
Изпрати лично съобщение
Добави в наблюдавани обяви
( 0 потребителя наблюдават обявата )
Марка/Модел: Grainis
Брой места: 5 места
Състояние: Нов
Година на производство: 2017 год.

Предлагаме технология за производство на електромобили на база наши научни разработки, които позволяват рязко снижаване на цената, поддръжката и теглото на електромобила, рязко увеличаване на пробега, и излизане на пазара със силно конкурентен и качествен продукт.
Разработките ни позволяват премахване на най-скъпата и с най-кратък живот част на класическия електромобил - Литиево-Йонната Батерия, която, поради непрестанно растящите цени на лития, става все по-скъпа.
Модерното решение е Графеновата Батерия - Супер-Кондензатор, която има пренебрежимо ниска цена, малка маса, зарежда се за 5-6 минути и капацитетът ѝ позволява пробег на автомобила над 1000 км с едно зареждане. В момента в Испания инвеститори от Китай строят голям завод за такива батерии.
Друго наше решение оптимизира Електромобилите, задвижвани с Водородни Горивни Клетки (Тойота Мирай и др.).
Те ползват за гориво Водород, компресиран в Карбонови бутилки под налягане над 700 атм.
Неудобствата тук са две - първо, изключителната експлозивност на водорода и големият риск който крие свръх-компресията, и второ - твърде високата му цена.
Предимството тук е липса на тягова батерия, което сваля цената на колата от 160 000 долара при Тесла, до поносимите 58 000 долара при Тойота Мирай.
Нашето предложение е замяна на Водорода с друг газ - МННО, или Модифициран Окси-Водород.
Този 100% чист и възобновяем газ се получава чрез Модифицирана Електролиза на вода и беше патентован от японеца Д-р Рюшин Омаса през 2011 г. под името Омаса Газ.
Омаса Газ не се възпламенява от искра при нормални условия, компресира се при значително по-ниско и безопасно налягане - от 200 атм., и се втечнява при налягане от 1 атм. и температура -178гр. С, близка до температурата на втечняване на Метана (-162гр. С).
Не се наблюдават проблеми като течове, дифузия и наводородяване както при Водорода.
Единственият ”отпадък” при горенето е вода.
За разлика от генератора на Омаса, нашият МННО-генератор произвежда този газ с 5 пъти по-малко ел. енергия и така себестойността му се доближава практически до нула.
МННО - газът може да се използва както за безопасен и евтин склад за Водород, така и като гориво за директно изгаряне в бензинови двигатели.
При втория вариант се ползва стандартен автомобил с леко преустройство (подобно на монтаж на метанова газова уредба). При което цената на автомобила се запазва на най-ниските пазарни нива, а цената на пробега е под 10 ст./км.
Автомобилът може да се предлага заедно с отделен от него автономен газ-генератор, който ще произвежда МННО-гориво за един или повече автомобили, а също с възможност за снабдяване на едно или повече жилища, офиси и др., с ток и гореща вода на много ниска цена.
Изпрати лично съобщение
089 917 1570
http://www.powerplant.alle.bg
http://www.solargas.alle.bg
Grainis LTD
обл.София, гр. София, Тотлебен 5

Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.