Германия - социални асистенти медицински сестри, болногледачи, социални асистенти и домашни помощници Германия (DE) 900 - 1400 Е/нето | Работа в чужбина |
Германия - социални асистенти медицински сестри, болногледачи, социални асистенти и домашни помощници Германия (DE) 900 - 1400 Е/нето | Работа в чужбина |
Германия - социални асистенти медицински сестри, болногледачи, социални асистенти и домашни помощници Германия (DE) 900 - 1400 Е/нето | Работа в чужбина |
Германия - социални асистенти медицински сестри, болногледачи, социални асистенти и домашни помощници Германия (DE) 900 - 1400 Е/нето | Работа в чужбина |
реклама
Обява № 4337215 е ТОП оферта
Добави в наблюдавани обяви Промотирай с VIP или ТОП Статистика на преглежданията

Германия - социални асистенти

Препубликувана преди 13 часа (първа публикация преди 276 дни), Последна редакция преди 13 часа, Валидна още 22 дни
Добави в наблюдавани обяви
( 3 потребителя наблюдават обявата )
Държава: Германия (DE)
Длъжност: медицински сестри, болногледачи, социални асистенти и домашни помощници
Възнаграждение: 900 - 1400 Е/нето
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: -

Фирма ТСКА е създадена през 1992 и развива своята социална дейност в България и Германия.

Фирма ТСКА е директен работодател със собствено представителство в Германия.

Ние много добре знаем и разбираме безпокойството на всяко семейство, когато някой от неговите близки се нуждае от грижи и помощ.

Затова ние поемаме тази отговорност да върнем спокойствието в семейството и осигурим необходимите грижи.

Ние се стараем да подбираме нашите служители , така че, не само да са изпълняват добре своите служебни задължения, а също така да могат да се интегрират изцяло в семейната атмосфера на клиента.

Ние не сме ”Посредник”, а работим с директни договори с клиентите ни. Не взимаме комисионни при кандидатстване за работа и след назначаването.

Набираме медицински сестри, болногледачи, социални асистенти и домашни помощници за нашите клиенти в Германия и България.

Нашите клиенти са немски и български семейства, които търсят помощ, грижи и спокойствие за своите близки.

Ние прилагаме индивидуален подход към всеки от клиентите ни, за да намерим най-доброто решение за всеки специфичен случай.

Ние се грижим нашите кандидати за работа да намерят най-доброто предложение, съответствуващо на тяхната квалификация и умения.

Фирма ТСКА 93 ЕООД е притежател на сертификат ”КОРЕКТНА ФИРМА 2015”, изх.номер 155495/26.06.2015г,за отлична репутация и етикеция в управлението на бизнеса, както и за коректно отношение към задълженията спрямо клиентите и контрагентите, издаден от ”Изследователски център на клиентските мнения ЕООД”.

Набираме кандидатки за работа като социален асистент с МЕДИЦИНСКО ОБРАЗОВАНИЕ и говорим немски език за работа в Германия. Заплащане между 900 евро/нето и 1400 евро/нето. Осигуровки между 1350 лева и 2678 лева. За кандидатстване моля изпратете попълнено CV на немски език + мотивационно писмо на немски език + копие от диплома. Ще се свържем с всички кандидати по телефона. Необходимите формуляри за попълване можете да изтеглите от сайта ни и да изпратите на e-mail адреса ни, посочен в сайта.
Нашата фирма е директен работодател с представителство в Германия.
Нашите клиенти са немски семейства , които търсят помощ и грижи за своите близки. Ние се грижим нашите кандидати за работа да намерят най-доброто предложение, съответстващо на тяхната квалификация и умения.

Търсим: Служител/ка с немски език за помощ в домакинството и грижа на болен или възрастен човек(мъж или жена) в Германия. За всеки конкретен случай се дава подробна информация .

Необходими документи за кандидатстване:

- автобиография(CV) по образец на фирмата
- мотивационно писмо-свободен текст на немски език
- актуална снимка
-препоръка от предишно семейство е ПРЕДИМСТВО;
-диплома или квалификация за социален асистент/болногледач/здравен асистент е ПРЕДИМСТВО;

Условия на труд, които ви предлагаме:

* Трудов договор,осигуровки и платен отпуск по българското законодателство Осигуровките са върху от 1350 до 2600 лв, в зависимост от квалификацията.Платената отпуска е също съответно върху тези пари.
* Допълнителна застраховка (здравна и гражданска отговорност), заплаща се на 100% от фирмата.
* Фирмата не взима никакви комисионни и такси от кандидата за работа
* Регламентирана почивка по време на работа в Германия.
* Организиране на пътуването (отиване и връщане) и посрещане на служителя в Германия.
* Билетите от София до местоработата в Германия и обратно с автобус се осигуряват и заплащат от фирмата на 100%.
* Осигурени са безплатна храна и квартира с консумативите ( задължително се осигурява на нашия служител самостоятелна стая).

За контакт:0888440082 , 0889018639, 0893589991;0898351898,0879347545, 0877804377 или в офиса на фирмата на адрес гр.София,бул.Мария Луиза 102,Трафик Маркет,офис 75 (Автогара Сердика)
ВНИМАНИЕ!
 
Сайта www.alo.bg не е подател на обявите и не носи отговорност за съдържанието и истинността им съгласно Общите условия на сайта.
Тази обява е за работа в чужбина - моля, прочетете нашите съвети, за да сте сигурни, че няма да бъдете подведени.
В повечето случаи работата в чужбина се предлага от лица - посредници, които не са работодатели и получават комисион за услугата си.
Фирмите посредници нямат право по закон да взимат комисион от търсещото работа лице.
Виж целият текст на предупреждението ... 
088 901 8639
087 934 7545
089 358 9991
088 844 0082
реклама
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.