Работа

Работа в чужбина

реклама
Обява № 3896218
Добави в наблюдавани обяви Промотирай с VIP или ТОП Статистика на преглежданията

Работа в чужбина и на борда на кораби

ВНИМАНИЕ!
Обявата е изтекла/деактивирана преди 162 дни. Възможно е да не е актуална.
Добави в наблюдавани обяви
( 9 потребителя наблюдават обявата )
Държава: -
Длъжност: Работа в чужбина и на борда на кораби
Възнаграждение: -
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: -

Ви Би еС (Лиценз 1769/25.08.2014; 1947/15.10.2015) е позната фирма на пазара на трудовото посредничество – в това число посредничество при намиране на работа както в чужбина, така и на борда на всякакъв вид плавателни средства. По професионализъм и предлагани възможности убедително се нарежда сред най-предпочитаните в бранша. Освен на контейнеровози, танкери и LPG, отскоро фирмата предлага и наемане на Ro-Ro пасажери, опериращи в европейски води.За офицерският състав и работа на бункеровчици опериращи в средиземно море.В следващите месеци се очаква ново разширение на обхвата на предлаганите позиции, с подписване на нови посреднически договори с големи европейски фирми - корабособственици и мениджъри. 
Интерес преставляват и възможностите за участие в сформираните екипи за ремонт и поддръжка на плавателни средства – доков и на ход. Пълен набор от специалисти по всички дейности на кораборемонта – включително и дефектоскопия – привлича вниманието на работодателите и предлага чудесни възможности за наемане.
В момента са актуални позициите за офицери със стаж на танкери и/или бункеровчици и съответна квалификация.Фирмата е малтийска ,притежаваща и менажираща бункеровчици в Средиземно море.Контрактите са на постянна ротация при взаимен интерес. За Ro-Ro пасажери се набират хотелски персонал главно с говорим френски език, като условията са повече от привлекателни. Корабите оперират в Средиземно море, в европейски пристанища при пълно спазване на изискванията на Морската трудова конвенция 2006. Отличното заплащане, кратки контракти и възможности за сигурност при последващо наемане са особено атрактивни за работещите на море. При хотелския персонал се набляга на изискването за говорим френски език. Въпреки това обаче има и позиции, за които са възможни и известни девиации. Стажът на позиция е желано условие, а надлежното сертифициране по STCW във всички случаи е необходимо. За навигационен и технически екипаж, изискванията за наемане са стандартни. Кандидатстването става с посредничесвтото на ВБС. За повече информация, посетете сайта на фирмата или се обадете на посочените телефони. 
Офисът работи всеки делничен ден от 08.00 до 17.00 на адрес ул. Стефан Стамболов 31-33, ет. 1, Варна. 

Екипът от професионалисти, който работи във ВБС с удоволствие ще отговори на всички Ваши въпроси и с готовност ше Ви съдейства при кандидатстване по обявените свободни позиции.
Наскоро фирмата успешно премина одит по качество и се готви за посещение на най-голямото изложение в морския бранш, където да затвърди позициите си на желан и доверен партньор.

За информация:
www.bg-vbs.com
адрес: Варна, ул. Стефан Стамболов 31-33/5
e-mail: office@bg-vbs.com
ВНИМАНИЕ!
 
Сайта www.alo.bg не е подател на обявите и не носи отговорност за съдържанието и истинността им съгласно Общите условия на сайта.
Тази обява е за работа в чужбина - моля, прочетете нашите съвети, за да сте сигурни, че няма да бъдете подведени.
В повечето случаи работата в чужбина се предлага от лица - посредници, които не са работодатели и получават комисион за услугата си.
Фирмите посредници нямат право по закон да взимат комисион от търсещото работа лице.
Виж целият текст на предупреждението ... 
052/60-07-51
088 413 1326
реклама
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.